Vse o kopalkah

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

legally blonde napisal/-a:
*malecka* napisal/-a:Poleg tega se taki modrčki (podloženi) ful dolgo sušijo in je tečno ker me potem zebe pa še brisčo mam čist mogkro, pa nasploh je blazno neprijetno.

To je men tok smesn k ksne, k majo podlozen modrck, pridejo iz vode, se tko prestraseno ozrejo ce jih kdo gleda, pol si pa na hitr ozamejo zgorn del kopalk k jih majo na seb :D Lani je mela ena, k se je na plazi vedno znajdla nek bliz, take probleme, hehe :D

a za preoblačenje mokrih kopalk pa še niste slišal :roll: ...

SETA II napisal/-a:ne da se mi brat celga topica... me pa zanima, kje v Lj. bi mel kopalke Parah? pa ne mislm tko dva, tri modele, ampak celo kolekcijo. ker ponavad so drage, pol pa... če že mislm ene kupit, ne bi rada med tremi grdimi modeli zbirala

jst sm jih vidla sam v maxiju... so pa ponavadi res drage ko žafran... pod 30 ne dobiš nič, čeprov zdej majo baje tud v maxiju nek 20% popust na kopalke
The secret of success is consistency of purpose.
shiry
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a shiry »

V Nami so vsako leto imeli kr kul kopalke, pa tud razne firme. Letos pa nič...neki majo od Beti ostalo pa zgleda 100 let staro :?
Tami
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tami »

*malecka* napisal/-a:Jaz pa sovražim nakupovanje kopalk, ker mi nikoli nobene niso prav.

Spodaj so mi premajhne zgoraj prevelike. KATASTROFA.

Pri meni pridejo v poštev samo take ultra podložene, ki pa se hlačke ne dajo naštelat tak da mam občutek da mi spodaj špeh ven gleda, zgoraj pa je vse prazno in čudno.
Poleg tega se taki modrčki (podloženi) ful dolgo sušijo in je tečno ker me potem zebe pa še brisčo mam čist mogkro, pa nasploh je blazno neprijetno.

Jst mam tut tak problem....zgorej mi niso prau spodej pa kumej. jst bi rabila kake take k so modrček pa hlačke eno cifro razlike. pol si pa kake ogledam pa so mi ušeč....pol pa ugotovim da mi niso prau :x
*SweetGirl*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SweetGirl* »

Jaz pa sem si danes kupla dvojne v calzedonii :) ene take roza belo kariraste s srčki, pa ene pisane še z rožicami... :hearts:
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
Ancica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ancica »

smotkica_ napisal/-a: Drugače pa so full poceni, samo 6500 sit.
Kakšne so kej izkušnje s črnimi kopalkami?

Full poceni?? Jaz sem mela letos taaaaako srečo, da sem našla v outletu kopalke za jurja, ki so mi bile lansko leto ful všeč, samo si jih nisem kupila, ker jih pač nisem rabla. Pa še prišparala sem 6 jurjev :jump: (očitno imam tok zanič okus, da so samo meni všeč :) ) tako da ... BEAT THAT!!!

Drugače pa meni črne kopalke niti niso všeč, je preveč "zimska" barva za poletje in morje.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

u ja, jst sm tud prejšn teden v merkator centru kupla kopalke za 1990 sit... in so čist solidne... mal sem jih sicer predelala in so zdej tok fajn, da če bi iskala take jih ne bi najda... sploh se mi zdi pa brezveze dajat 10 in več jurjev za tri flikce cunc... da jih pol zgubim al pa uničm tko k lansko leto :?
The secret of success is consistency of purpose.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Angel girl napisal/-a:Jst mam ene res hude od Calzedonie in mi je zgornji del postal čist premejhn :? tko da bi spodnjega še vseen nosila. Zanima me, kje se da kupt sam zgornje dele?

U Calzedonii, sam majo take dost navadne pa sam u ene par barvah.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

micamaca napisal/-a:u ja, jst sm tud prejšn teden v merkator centru kupla kopalke za 1990 sit... in so čist solidne... mal sem jih sicer predelala in so zdej tok fajn, da če bi iskala take jih ne bi najda... sploh se mi zdi pa brezveze dajat 10 in več jurjev za tri flikce cunc... da jih pol zgubim al pa uničm tko k lansko leto :?

Men tut. Za une parkrat na let k dam kopalke gor mi je pa res škoda en kup dnarja zmetat. Ma jest sm itak že stručko pa znam kšne fajne znižane najdt :P ... sam letos za čuda se še zmer nisem v ta podvig spravla :gruebel:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

micamaca napisal/-a: sploh se mi zdi pa brezveze dajat 10 in več jurjev za tri flikce cunc... da jih pol zgubim al pa uničm tko k lansko leto :?

JA men se tud zdi to čiz brezveze, ker se itak uničijo. Če so mi pa že kakšne drage všeč. pa rajši počakam do razprodaj pa takrat kupem. Itak so poletne razprodaje dovolj zgodej tko, da mi je to res všeč.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

MIGRENA napisal/-a:
micamaca napisal/-a: sploh se mi zdi pa brezveze dajat 10 in več jurjev za tri flikce cunc... da jih pol zgubim al pa uničm tko k lansko leto :?

Men tut. Za une parkrat na let k dam kopalke gor mi je pa res škoda en kup dnarja zmetat.

Jst sm ista, s tem dodatkom, da jaz na kopalke sploh ne gledam kot na neki, kar more bit oh in sploh ful lepo, :roll:
ampak mi je važn sam, da mam pač neki gor na rit, kar mi je prav in da je vsaj približno v enih znosni barvni kombinaciji ali barvi. :)

Tako da imam jaz samo ene "cele" kopalke, to so turkizne Benetonove izpred enih 4 let,
pol mam pa sam še neki gatk, ker sm ponavad itak zmer zgoraj brez.
Te gatke pa kupm čisttko mimogrede - ene Skinijeve enkrat slučajno v Sparu dobila čist pocen, ene črne navadne v Hervisu... tko, brez komplikacij. :cool:
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

*pupika* napisal/-a:
jemina napisal/-a:Jz bom pa počakala, da nova eva izide, da bojo kopalke zraven :D

kaj?? a to res al kako??

ja, ene take zelene pa un lisast vojaški vzorec. lahko pa da bojo še v večih barvah, ta zelena je bila pač kot primer. jz tut komi čakam evo :D
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Ja, sam velikosti bojo pa vse enake - kao univerzalne, Eva bo pa mal dražja, 1500 sit.
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Angel girl napisal/-a:A mislte da to dobijo tud naročnice? Ker jst mam Evo naročeno...

Ja verjetno jih boste duble zraven,sam barve pač ne boste mogle zbirat
anna_k
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a anna_k »

letos sem kupila kopalke v Calzzedonii. tam imajo res veliko izbire, cene so pa dokaj ok. odvisno od modela seveda. npr. en par sem kupila za 5000SIT (pa ful so lušne in kvalitetne), drug pa za 9000 (verjetno so dražje, ker so podložene)- vem, zadnja cena je malo visoka, a saj same veste, kako težko je najti kopalke, ki ti stojijo, tako kot hočeš! zato sem pač stisnila ta denar in bom morda vsaj malo bolj samozavestna na plaži :)
I forgive you after all
lil' me
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lil' me »

jooj js sm tut vidla u calzedonii ene najlepše kopalke..sam me mal mot k za moje pojme premal pokrivajo na riti :D ..tko da bom še vidla..so pa drgač okol 8k..kar se mi zdi še kr obična cena
drgač mi majo pa res najbolšo izbero tm :)
Only God can judge me.
Zaklenjeno