Vse o kopalkah

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

bad_girl napisal/-a:
renatka_ napisal/-a:Majchy84 iz Quelle so:) Pogledaš jih lahk na www.quelle.si Pa še ful poceni so :) Upam, da bom zadovolna :) Res so mi takoj padle v učke :)

Men tut...edine tko...da so v takih živahnih tonih...ker men oranžna, črna...ne pašejo na svetlo polt...Upam, da ne bojo pošle iz zaloge :D

Jz mam pa temno polt (nekak tak ko ta na sliki, ko jih nosi- poleti ko sm več na soncu mam še temnejšo mogoče, pa tut upam da bo pasalo gor :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Ciara=)
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Ciara=) »

Evo, moja najnovejša pridobitev, njihovo veličastvo brazilke :D :

http://www2.shrani.si/files/goldenpo663607.jpg
(mi skrijejo zadnjico :D ; samo so v črni barvi, pa nimajo rjavih kamnov, ampak črno-sive :P )
Don't cry for me, Argentina...
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Ciara=) napisal/-a:Evo, moja najnovejša pridobitev, njihovo veličastvo brazilke :D :

http://www2.shrani.si/files/goldenpo663607.jpg
(mi skrijejo zadnjico :D ; samo so v črni barvi, pa nimajo rjavih kamnov, ampak črno-sive :P )

Sm gledala kopalke od Goldenpoint..same lepeeee :D Kakšne so pa kej cene?
Sramežljivka
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a Ciara=) »

Od 3.000 navzgor; jaz sem za svoje dala 6120 sit, pa sem fuuuuul zadovoljna; je ful lep model, še posebej hlačke, pa prvič se mi je po dolgem času zgodilo, da sta mi oba dela prav, hlačke IN modrček! :P :P :P
Don't cry for me, Argentina...
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Ciara=) napisal/-a:Od 3.000 navzgor; jaz sem za svoje dala 6120 sit, pa sem fuuuuul zadovoljna; je ful lep model, še posebej hlačke, pa prvič se mi je po dolgem času zgodilo, da sta mi oba dela prav, hlačke IN modrček! :P :P :P

Kje je pa trgovina?
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

bubbles napisal/-a:en je pri magistratu (to je ta zraven l'occitana), en je na bavarcu zraven mercatorja, en je v btc-ju v hali a spodej.
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Zame morjo bit kopalke čim bolj miniaturne :D Obvezno gatke na štrikce in pač bikini modrček, ki ga sicer ne nosim, ampak ok ... do plaže ga mam pač na sebi ... :P

Ubistvu bi znorela v nekih ogromnih kopalkah, enodelnih recimo al pa v tistih z bokser hlačkami ... ker se mi zdi, da potem, ko so mokre da se ti vse lima na kožo in aaa kr živčna ratam ... :heul:

Pa tut boli me kok mi kje kej visi, tut če ritka ni lih čiiissttt 100% trda in dvignjena, naj vsaj poleti v kopalkah mal diha vse skupi ... joooj jst res obolevam, ko vidm pri kopalkah tiste obupno ogrmone gate tja gor do popka in do sredine hrbta ... :?
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
*malecka*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *malecka* »

Jaz pa sovražim nakupovanje kopalk, ker mi nikoli nobene niso prav.

Spodaj so mi premajhne zgoraj prevelike. KATASTROFA.

Pri meni pridejo v poštev samo take ultra podložene, ki pa se hlačke ne dajo naštelat tak da mam občutek da mi spodaj špeh ven gleda, zgoraj pa je vse prazno in čudno.
Poleg tega se taki modrčki (podloženi) ful dolgo sušijo in je tečno ker me potem zebe pa še brisčo mam čist mogkro, pa nasploh je blazno neprijetno.
Ljubezen ni čudo vendar dela čudeže.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

*malecka* napisal/-a:Poleg tega se taki modrčki (podloženi) ful dolgo sušijo in je tečno ker me potem zebe pa še brisčo mam čist mogkro, pa nasploh je blazno neprijetno.

To je men tok smesn k ksne, k majo podlozen modrck, pridejo iz vode, se tko prestraseno ozrejo ce jih kdo gleda, pol si pa na hitr ozamejo zgorn del kopalk k jih majo na seb :D Lani je mela ena, k se je na plazi vedno znajdla nek bliz, take probleme, hehe :D
SETA II
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a SETA II »

ne da se mi brat celga topica... me pa zanima, kje v Lj. bi mel kopalke Parah? pa ne mislm tko dva, tri modele, ampak celo kolekcijo. ker ponavad so drage, pol pa... če že mislm ene kupit, ne bi rada med tremi grdimi modeli zbirala :P
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
Uporabniški avatar
[MaLa]
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a [MaLa] »

js sem si pa kupla te klik in sicer v tisti taprvi modri barvi spodaj (roza ni blo)...pa ful fajn pridejo oblečene, pa ne pridejo čez celo rit-ful ne maram velikih kopalk ki vse pokrijejo :?
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Jaz sem pa danes od S.oliverja gledala ene kopalke. SO pa črne pa na eni strani modrčka, ter na ritki pri kraju imajo narisano češnjo. Samo malo oklevam, ker so pač črne barve. Drugače pa so full poceni, samo 6500 sit.
Kakšne so kej izkušnje s črnimi kopalkami?
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz bom pa počakala, da nova eva izide, da bojo kopalke zraven :D
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

jemina napisal/-a:Jz bom pa počakala, da nova eva izide, da bojo kopalke zraven :D

kaj?? a to res al kako??
My dreams are my reality...
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Neke bikinke bi nej ble priložene... :lol:
Zaklenjeno