Če bi pa že imela vsak svojo zabavo, pa bi mi bilo v olajšanje, če bi bila na fantovščini tudi moj in njegov oče - onadva definitivno ne bi dovolila bedarij. 
Če bi pa že imela vsak svojo zabavo, pa bi mi bilo v olajšanje, če bi bila na fantovščini tudi moj in njegov oče - onadva definitivno ne bi dovolila bedarij. 

Saj drugače se z njimi zastopim, pa gremo skup na kavo pa vse, ampak v določenih pogledih pa nekako ne moremo prit skupaj. Če bi komu kdaj omenila, da pač nočem, da imajo striptizeto tam al pa da hočem, da se dobimo vsi skupaj in naredimo en nepozaben žur (brez nepotrebnih dodatkov), bi jih definitivno več kot polovica rekla, da sem zmešana in da fantovščina mora bit posebej, pa da hočejo babo in če jo bodo hoteli, jo bodo tudi zrihtali. Ma joj, pritisk mi dvignejo na 500.
Tega ne bo nikoli, pa če mi pol vsi po vrsti zamerijo. 
ČrnaSenca napisal/-a:Poznam pa tudi primer, ko so nekega fanta dejansko prebili na križ in so sosedje zaradi obupnih krikov poklicali policijo in rešilce.

zakaj??
z žeblji prbil??wtf??!!
pa sej en folk res ni normalen!! no,tkole pol vidiš kake maš v resnnic prjatle! mene hvalabogu ni treba skrbet glede takih krutih igre,ker tut prjatlo id mojga lubija niso glih za take igre.Dobr,antovemu bratu so okol noge prvezal bojo(ono stvar,ko je za na morje za čoln prvezat al kaj že9 in je mogu s tistim okol hoduit ne vem kolko ur in ni smel pit alkohola,sam vodo je dobu! aja ne,prov nosit jo je mogu!no v glavnem,pol po nkaj urah so mu to odvezali dol in so žurali dalje.seveda je priša striptizeta in mu pač tam zaplesala.in to je to! ni mi pa jasno,kako je pri onih ženinu striptizeta fafala,ker ponavadi je zraven kak stražar al kak se mu reče!
svašta!! vem da bo moj imel striptizeto in me niti ne moti! konec konce sva bla že tut skupaj na ženskem striptizu. in če ima kak namen jo šlatat,bo to itak naredu,slej ko prej! sam sej ponavadi tut striptizete ne pustijo ne vem kakega šlatanja! ampak ok,če mu sam še o manjka do sreče,naj izvoli! bom js pa striptizerja
Mimi_M napisal/-a:Ma, Zvoncica,zakaj??
Se bojiš, da bi jo pograbil?