Fitness [Združene teme]

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
Uporabniški avatar
p!a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a p!a »

men je tud fitness kr na lepem dol padu... res mi je dolgcas! velik bolj uzivam na aerobiki k je fajn muska zravn pa skoz drugac migas ;)
Živi za biti, ne za izgledati!
Uporabniški avatar
fiona
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a fiona »

eeeeeeee jaz ne hodim vec.... :oops: postalo nenormalno dolgocasno....
imam raje z energijo nabite treninge...ampak trenutno nic....komaj cakam rolanje...ce se bo vreme tak nadaljevalo...uh, bom spet kmalu v formi....ce pa mi je sila, pa grem tect ven...je boljse..bi sla ful smucat, pa nimam opreme, bi mogla novo nabavit....
samjaz
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a samjaz »

aleksa tenks! Me zanima če maš slučajno tudi kakšen trening na orodjih (v fitnesu).

Drugače pa za tiste, ki hodite (ali ste hodile) v fitnes: Kolikšne uteži ste si nastavile za roke in noge?
Dalila
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Dalila »

Jaz si naložim za noge tam cca. 20 kg, odvisno od vaje, počepi 30 za hrbet od 30-40 za rame 16 za prsi 15 za roke 5-15 spet odvisno od vaje. ampak začela sem z manj zato ne pretiravaj, raje manj kil in več ponovitev, potem pa postopoma višaš, odvisno je pa tud od tega kaj hočeš iz svojega telesa naredit.
pa pa
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: .......

Neprebrana objava Napisal/-a _ladybird_ »

no jst pa zdj že en teden hodm, pa mi je full good... drugač program ti pa itaq uni tam sestavjo...
Uporabniški avatar
levčika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a levčika »

jz hodm v fitness in se mi zdi dost kul, mam pa tud doma uteži, pa mav "gviftam" roke :D
drgač pa izkorisščam predvsem naprave za noge in rit 8kritični točki, v kater me je največ :oops: ). se mi zdi, da k grem v fitnes se tm prsilm da delam, k če bi neki doma... pol se ti en dan ne da, drug dan si zmatran... sami zgovori, da pol nč ne vadš.
priporočam kvaliteten fitnes z dobrimi inštruktorji.
Dalila
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Dalila »

Jaz tud doma skos iščem izgovore in se mi ne da tja grem pa brez vsakršnih problemov, ne vem zakaj je tko, včasih bi merno vse doma nardila ampak ne men se to ne da v fitnes zapelat pa tm pol isto delat pa se mi da. Nimam pojma v čem je fora.
pa pa
Uporabniški avatar
spelca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Medulin-Lj-Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a spelca »

Dalila napisal/-a:Jaz tud doma skos iščem izgovore in se mi ne da tja grem pa brez vsakršnih problemov, ne vem zakaj je tko, včasih bi merno vse doma nardila ampak ne men se to ne da v fitnes zapelat pa tm pol isto delat pa se mi da. Nimam pojma v čem je fora.

No ti bom jaz povedala zakaj se ti v fitnesu da delat. Ti prideš tja, je muska dobra vsi telovadjo in s tem dobiš vzpodbudo. Lepo greš na naprave muzko poslušaš in kar na enkrat ti ni težko delat. To je vse v psihi.
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

spelca napisal/-a:No ti bom jaz povedala zakaj se ti v fitnesu da delat. Ti prideš tja, je muska dobra vsi telovadjo in s tem dobiš vzpodbudo. Lepo greš na naprave muzko poslušaš in kar na enkrat ti ni težko delat. To je vse v psihi.

Sam to je čist res! K men se tud nikol ne da doma delat, pa mam par stvari doma, na katerih bi lahko delala. Sam u fitnesi je nekak bolš, doma se mi tut ne da tako dolgo vstrajati :roll:
Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: .......

Neprebrana objava Napisal/-a _ladybird_ »

ja men se je doma tud bolj mal dal delat, ok neki sm se trudla z orbitrekom sam pol mi je že začel morit....
komi čakam da bo kej bolj toplo da bom spet lahk zuni tekla...
ballerina
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Venera

Neprebrana objava Napisal/-a ballerina »

samomojca napisal/-a:aleksa tenks! Me zanima če maš slučajno tudi kakšen trening na orodjih (v fitnesu).

Drugače pa za tiste, ki hodite (ali ste hodile) v fitnes: Kolikšne uteži ste si nastavile za roke in noge?

mam jz vse to naštudiran...moraš pa pazit na težo uteži. je čisto odvisno kako tonirane želiš mišice.
u bistvu je tko...manjša teža pomeni kurjenje kalorij, večja teža pomeni nabijanje mišic.
če je kdo začetnik normalno začne z majhno kilažo, ker tako ali tako nima moči v rokah, nogah itd. potem stopnjuješ glede na svoje zmogljvosti. mislm pa da je vsak zmožen sam trenirat, ne rabš nobenga dragega trenerja. malo samodiscipline in dobre volje.

samomojca, če hočš da ti nardim en dober programček mi povej. pa valda povej kaj hočš.

lp
samjaz
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a samjaz »

Evo tako je:

Mišice mam že zdaj kar precej, tudi moči (sem že po naravi bolj močne (ne debele) sorte), zato ne upam kaj dosti uteži uporabljat, sam če pa jih ne, pa se mi zdi vse skup prelahko, bi pa mogla bolj kurit kalorije in mogoče oblikovat, saj veste, ženske dele (prsi, trebuh, rit).

Zato aleksa, dušica, kar piši :D

Dalila napisal/-a:Jaz tud doma skos iščem izgovore in se mi ne da tja grem pa brez vsakršnih problemov, ne vem zakaj je tko, včasih bi merno vse doma nardila ampak ne men se to ne da v fitnes zapelat pa tm pol isto delat pa se mi da. Nimam pojma v čem je fora.

V fitensu ti tudi čas hitreje mine, ni tako dolgočasno kot npr. doma. Pa tam še na kakega malo oko vržeš :D
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

Jz sm pa včasih hodu u Kalipso, zdej pa ne več. Mam več veselja, če grem laufat (še raj v dvoje), plavat, doma ob tvju (kera ironija, k v zda, k majo tekoče stopnice do fitnesa:) kake kvihte dvignš, za tist dnar greš pa raj u savno. JMHO.
Tko nekak...
ballerina
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Venera

Neprebrana objava Napisal/-a ballerina »

samomojca, ti napišem brez problemov...ti sestavim en super program, pustmi mail na ZS, ker tuki bo mal dolga.

sicer pa tko kokr si nardiš v fitnessu tko bo. če se prepričuješ da je bedno, dolgočasno in da so vse vaje enake jah pol bo res bedno. glej iz drugačne plati : neki dobrga delaš zase in za svoje telo, dvorana polna mladih ljudi (kaj veš koga vidš, spoznaš), muska itak šopa itd. itd. :mukkies:
jz sm doooolg hodila na aerobika pa sm odkrila, da mi je fitness bolj zanimiv. :zustimm:
Uporabniški avatar
Tinyka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Tinyka »

kje pa je kak fajn fitnes v lj? jst tud studiram o fitnesu zdej za pozimi se fajn slisi da se mal v formo dubim za smucanje :) sm sla enkat v enga pogledat sj ne recem pac fitnes ko fitnes sam k prezracvanja ni mel da se mi je tkoj zagabl! :?
Odgovori