Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

**SiMoN@** napisal/-a:
Dančy napisal/-a:Ej Nikita 20 ne ti men flancat, :evil: da je ne zagovarjaš...da vidim kok jo boš zdele zagovarjala...
Dons joj je moj fant videl, ko je šla čez SPB in se naglas pogovarjala po telefonu...rekla je,.../ dej reč Špelci naj že neha z svojimi bednimi forami.../...Dej dej, taka diktatorka je, da že smrdi!
Itak, da je šla Špelca stran zaradi Špele.

sorry Dančy ampk krkoli ti v tej temi napišeš se mi zdi totalna laž k se tle delaš pametno kot da vso slovensko smetano poznaš..in ne vrjamm tistu kr si zanč neki bluzila tle gor ne tole s tvojim fantom k je to slišou..kako naključje da jo je glih tvoj fant srečou, a.. :roll: pa glih zdej k se o tem na forumu govori...pravljice so za v vrtec!

Hmm..videvam jo vsak dan, ker sva sosedi,...se pa po Domžalah itak samo o njej govori...aja, pa btw..poznam kar nekaj slovenske smetance ja! :evil: Sicer pa ne vem, kaj bi imela od tega, če bi tukaj lapala nekaj za brez veze...a ni to forum, kje se pletejo takšne in drugačne informacije?
Misli pozitivno....
nikita20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nikita20 »

Joj Dančy...ti si pa zdele ratala ornk sumljiva...da bi Špela iz AH hodila nevem kje po BSu al whatever in NAGLAS govorila:" Dej reč Špelci naj neha z bednimi forami"????? Don't think so.. če pa bi,bi verjetn to nardila diskretno al kaj?? Al bi kr hotla da jo vsi slišjo?? Sicer pa nima veze,ostala je sam ona..tko da jo lohk še tok tuki pljuvaš..me itak nimamo nč od tega a ni tko?
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

nikita20 napisal/-a:Joj Dančy...ti si pa zdele ratala ornk sumljiva...da bi Špela iz AH hodila nevem kje po BSu al whatever in NAGLAS govorila:" Dej reč Špelci naj neha z bednimi forami"????? Don't think so.. če pa bi,bi verjetn to nardila diskretno al kaj?? Al bi kr hotla da jo vsi slišjo?? Sicer pa nima veze,ostala je sam ona..tko da jo lohk še tok tuki pljuvaš..me itak nimamo nč od tega a ni tko?

Če sta pa že take frendice, pa jo vprasaj kje je bila včeraj okoli 13 ure, in ali se je pogovarjala po gsm-u...pa lahko bi tudi vedela (če sta best frendice) , da živi v SPB-ju...sicer pa za to kar se tule gori piše, ja kriva čisto sama...ja res je, lahko bi bila bolj diskretna... :D
Aja, pa daleč od tega, da jo pljuvam, svaka ji čast do kam je prilezla, bravo,....samo povem kaj sem slišala OD NJE in zraven moje išljenje...to je pa to. :wink:
Misli pozitivno....
Freaked
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Freaked »

Ma sej mene ne brigajo tele čenče, sam kaj se vsi na Dančy spravlate, sej tem atomikom se že od daleč vid da niso glih brihte, tko da so kakšne take fore čist mogoče :D ...pa brez zamere, tud jst sm hotla da bi atomiki šli v atene in na kšnem žuru glih njihovi komadi najbolj palijo :)
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objava Napisal/-a sanaya »

Pa djte se vi prosm kje drgje to zment, kdo laže in kaj ni res. Je pa tko, da lh čiz vsek napiše kar mu paše.
i love love
_Le`Ona_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: MS/LJ

Neprebrana objava Napisal/-a _Le`Ona_ »

sanaya napisal/-a:jz pa kar verjamem direktu, ker je to kar je Špelca povedala zelo mogoče

Jst tud verjamem...
Prav tako tud Dančy :!:
Kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

čiken fajt :D
ME to YOU
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a ME to YOU »

tut jaz loh potrdim..
sm skor z Domžal..
da tale Špela že od malega misl kaj je..
p njena mami jo je skos v ospredje rinla..
pa mi čist deluje taka "diktatorska"..
k hoče vedno uveljavljat svoj prav..
tko da..
se men tut zdi sumljivo, zakaj je Špelca ves čas samo stala zraven kot en privesek in bla non-stop tiho..
madona, je pa ja mela kdaj kej pametnga za povedat..
v tem letu, dveh..
sej ni premaknjena, no..
pa kr nekak ni pršla do besede..
le zakaj :?
Boys are my favourite thing to study!
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Naša firma je imela v soboto piknik oz. fešto in so prišli špilat. Res so nardil žur. Plesalo je mlado in staro. Full so ql. Pol so se pa še naši fantje poslikal z joškarco :D jst pa z Tončijem :rofl:
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

sej atomiki so najboljši za žurko narest.. men osebno gre tale špela na živce.. ampak kaj čmo... kako bi pa blo, če bi bil vsak, vsakemu všeč...
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
Geena
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Geena »

LARIKA napisal/-a:Naša firma je imela v soboto piknik oz. fešto in so prišli špilat. Res so nardil žur. Plesalo je mlado in staro. Full so ql. Pol so se pa še naši fantje poslikal z joškarco :D jst pa z Tončijem :rofl:

zdej se pa lahko daš u temo "slike vas & zvezd" :P
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
sanaya
Kofetarica
Kofetarica

LARIKA napisal/-a:Naša firma je imela v soboto piknik oz. fešto in so prišli špilat. Res so nardil žur. Plesalo je mlado in staro. Full so ql. Pol so se pa še naši fantje poslikal z joškarco :D jst pa z Tončijem :rofl:

As o pel v živo? Ker lan so vedno pel na playback. No...verjetno zarad Špelce
i love love
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

meni pa so se na city-ju krepko vsedli....obnašanje imajo skrajno čudno...
ona špela pa je v teh njenih korzetih in prekratkih krilcih kot kašnica...enostavno mi niso všeč...čeprav včasih rada poslušam kakšno njihovo pesem....glede obnašanja pa so me res globoko razočarali...malo se preveč nosijo..posebej jani in špela...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
sanaya
Kofetarica
Kofetarica

Men se zdita Jani in Špela že od nekdaj tko prepotentna
i love love
nikita20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nikita20 »

Odgovori