Vse o kopalkah

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
shiry
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a shiry »

~NIA~ napisal/-a:hotla sm povedat da jih kupte k so res ful lepe sam lan so ble predrage, letos pa sm že kupila ene..
sm jih vidla v reviji da niso tok drage in hotla sm povedat da se jih splača kupt

Js sem si jih naročila pred kakim tednom, pa jih še nisem dobila :(
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

bad_girl napisal/-a:Jst mam pa tut tako bolj žensko postavo - ritka, boki, ful hitr trebušček dobim ( :cry: ) pa 165 cm sem velka...tko bl J.LO oblike sam ne v takih ekstemih :P...

...pa sm v Ottu vidla troje luškane kopalkice pa me zanima, če bi kej od tega šlo name (ultra bikinke na štrikce bolj pašejo suhicam, obline pa še bolj izpostavijo...tko sm brala?)...pa ne bi rada, da imam še večjo rit, pa širše boke, pa širša stegna, pa mejhn štepsl look....

Slika Slika Slika

A bela sploh gre na svetlopolte?

seveda gre bela na svetlopolte, zakaj pa ne... še posebi fajn pride k dobiš mal barve... jst mam tud ala j-lo varianto postave... rit za prijet in mal preveč kože okol trebuha :D ... ampak se nikakor ne počutm dobr v premajhnih kopalkah... kt se že enkrat rekla me moti, če mi tričetrt riti vn gleda (in to mi jo vedno, kadar probam kakšne kopalke na štrikce) ker sm kar se tega tiče preveč perfekcionist... na men more stat skor k ulito oz. tko, da se fajn počutm...
drgač pa od teh kopalk k si jih ti gor prpopala bi jst npr. zbrala prve in mogoče (res mogoče, če bi jih prej lajh probala) druge, čeprov so mi vse troje ful všeč...
drgač sm pa zdej naročila še tele pr neckermannu ker sm glih dobila en njihov bon za 1000 sit
[img=http://img206.imageshack.us/img206/9481/articleimage5qr.th.jpg]
The secret of success is consistency of purpose.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

micamaca napisal/-a:drgač sm pa zdej naročila še tele pr neckermannu ker sm glih dobila en njihov bon za 1000 sit
[img=http://img206.imageshack.us/img206/9481/articleimage5qr.th.jpg]

Micamaca a maš rojstni dan kmal? :P K jest sm tut dobla bon za 1.000 :)

Sam men se pa ne zdi, da na hruškasto postavo pašejo bikinke s trakci :? dobr sej se ni treba zdej nevem kok pokrit sam vseen uni štrikci ful poudarijo stegna :(

Men se bolj tak model dopade (sm tut med hruškastimi) klik
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

MIGRENA napisal/-a:Micamaca a maš rojstni dan kmal? :P K jest sm tut dobla bon za 1.000 :)

Sam men se pa ne zdi, da na hruškasto postavo pašejo bikinke s trakci :? dobr sej se ni treba zdej nevem kok pokrit sam vseen uni štrikci ful poudarijo stegna :(

Men se bolj tak model dopade (sm tut med hruškastimi) klik

ja mam ja :P ... na žalost :?

drgač pa se strinjam, men tud nekak ne pašejo bikinke s trakci na mojo hruško tko da jih raj ne nosm... tele roza k si jih prpopala so pa ful dobre :zustimm: , sam majo za moje pojme mogoče mal prenizek pas... ne vem kako to stoji če maš mal trebuščka :?
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

Jst bi najrajš mela take, da so v pasu za zavezat, sam ne ful tanke štrikce - bolj masivno in zgoraj podložen trikotniček...pa tiste vrste, ko grejo naramnice bolj do vratu, ne take z majhnim trikotničkom pa vrvice za vrat...

Tkole nekak:
Klik
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^ take so pa potem samo une bele z roza rožami in bleščicami od otto... kakšnih podobnih jst nism vidla nikjer... mislm da je ena s tega foruma naročila točno ta model in je ene par postov nazaj tud poročala kako stoji...
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

micamaca napisal/-a:^ take so pa potem samo une bele z roza rožami in bleščicami od otto... kakšnih podobnih jst nism vidla nikjer... mislm da je ena s tega foruma naročila točno ta model in je ene par postov nazaj tud poročala kako stoji...

Sm vidla, sam se baje ne zavezujejo na strani...pa mal nizek model so...
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 16. Sep. 2010 15:08, skupaj popravljeno 1 krat.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

micamaca napisal/-a:sam majo za moje pojme mogoče mal prenizek pas... ne vem kako to stoji če maš mal trebuščka :?

Ja sej za moje pojme oz. mojo postavo so tut mal prenizke. Bi jih pa kuj oblekla v namišljenem svetu :wink: si bom pa za letos verjetno kšne take nabavla, ki so spodej na hlačke narjene al pa na pol boxrce.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

MIGRENA napisal/-a:Ja sej za moje pojme oz. mojo postavo so tut mal prenizke. Bi jih pa kuj oblekla v namišljenem svetu :wink: ...

uf ja jst tud :) ... človek res rata prov zafrustriran z izbiranjem kopalk... ker na teh modelkah vse tko lepo stoji, pol daš pa to nase pa vse skp kr naenkrat zgubi ves čar in lepoto :? :wink:
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Boa »

Tele so moja najnovejša pridobitev...sm si mogla prvoščt :razz:
http://www.moj-album.com/slike/3664277/UDkyS7eaJqzJG2Oi.v.jpg

Tole so pa lanskoletne benetonove kopalke, ki sem jih danes zjutraj malo modernizirala z bleščicami in zdaj so stare kopalke postale nove :razz:
http://www.moj-album.com/slike/3664277/CIMSQHSCxLBw_wCG.v.jpg
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objava Napisal/-a sanaya »

O boa tele zadnej si pa lepo predelala. Res so hude.
i love love
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica

v Centromerkurju se kupi te zadeve, potem jih pa samo z likalnikom nalokaš gor. Si bom še ene enobarvne kopalke kupila (tm do 5.000) in si bom kr sama jih spet nardila. So unikat, pa še preveč ne zapraviš :) .

Dobro ustvarjajte!
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica

Aja pa še vprašala bi vas, če katera slučajno ve kje bi dobila navadne črne kopalke (malo podložen modrček)?
Blondie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Blondie »

Boa napisal/-a:Aja pa še vprašala bi vas, če katera slučajno ve kje bi dobila navadne črne kopalke (malo podložen modrček)?

Benetton, H&M... :D :wink:
Zaklenjeno