bad_girl napisal/-a:Jst mam pa tut tako bolj žensko postavo - ritka, boki, ful hitr trebušček dobim (

) pa 165 cm sem velka...tko bl J.LO oblike sam ne v takih ekstemih

...
...pa sm v Ottu vidla troje luškane kopalkice pa me zanima, če bi kej od tega šlo name (ultra bikinke na štrikce bolj pašejo suhicam, obline pa še bolj izpostavijo...tko sm brala?)...pa ne bi rada, da imam še večjo rit, pa širše boke, pa širša stegna, pa mejhn štepsl look....

A bela sploh gre na svetlopolte?
seveda gre bela na svetlopolte, zakaj pa ne... še posebi fajn pride k dobiš mal barve... jst mam tud ala j-lo varianto postave... rit za prijet in mal preveč kože okol trebuha

... ampak se nikakor ne počutm dobr v premajhnih kopalkah... kt se že enkrat rekla me moti, če mi tričetrt riti vn gleda (in to mi jo vedno, kadar probam kakšne kopalke na štrikce) ker sm kar se tega tiče preveč perfekcionist... na men more stat skor k ulito oz. tko, da se fajn počutm...
drgač pa od teh kopalk k si jih ti gor prpopala bi jst npr. zbrala prve in mogoče (res mogoče, če bi jih prej lajh probala) druge, čeprov so mi vse troje ful všeč...
drgač sm pa zdej naročila še tele pr neckermannu ker sm glih dobila en njihov bon za 1000 sit
[img=http://img206.imageshack.us/img206/9481/articleimage5qr.th.jpg]