Savna
- pupika 666
- Sramežljivka

cebelica napisal/-a:Ja, savna je zakon!
Vendar ste vedeli, da savna uničuje možganske celice?!
![]()
Uničuje glih ne.....jih pa omami, al neki takga, pa ti pol celice še neki ur po tem, delajo počasneje ko običajno...Je dokazan---kr so kao neke teste delal, pol pa ugotovil, da se je IQ zmanjšal....
, pa se vrnu v običajno stanje šele po nekaj urah..
SAM MENE TO VSEEN NE USTAVI, DA NE BI HODLA

ola
na bledu so odprl wellnes center in je res super-turske in finske savne, ogrevani stoli, jacuzzi, bazeni... res super!!! cena za 3h je 3500 sit. drgac pa glede zmanjsanja IQ-ja: vsak tedn sm vsaj 2x v savni in se mi v soli povprecje se ni zmanjasalo
upam da se mi tud ne bo
uzivejte
na bledu so odprl wellnes center in je res super-turske in finske savne, ogrevani stoli, jacuzzi, bazeni... res super!!! cena za 3h je 3500 sit. drgac pa glede zmanjsanja IQ-ja: vsak tedn sm vsaj 2x v savni in se mi v soli povprecje se ni zmanjasalo
upam da se mi tud ne bo
uzivejte
Živi za biti, ne za izgledati!
jst mam tattoo ampak ze 2 leti tko da ni svez
zdej brez problema hodm v savno pa nimam obcutka da bi se mi kej manj vidu
sicer ti pa svetujem da pocakas se nekaj casa, ker praviloma naj bi se tattoo celiu okrog 2-3 mesece!! scena je da se ti bo tattoo zdej zacel luscit (to so ti vrjetn povedal) oz. se ti je ze zacel. tud v bazen ne smes it ker klor ze tako razdraz kozo, ce mas pa tattoo pa se tolk bolj. drgac pa pejt na tale naslov pa si mal preber-mislm da bi od savnanja tud kej mogl pisat
http://users.volja.net/slo-tattoo/
zdej brez problema hodm v savno pa nimam obcutka da bi se mi kej manj vidu
sicer ti pa svetujem da pocakas se nekaj casa, ker praviloma naj bi se tattoo celiu okrog 2-3 mesece!! scena je da se ti bo tattoo zdej zacel luscit (to so ti vrjetn povedal) oz. se ti je ze zacel. tud v bazen ne smes it ker klor ze tako razdraz kozo, ce mas pa tattoo pa se tolk bolj. drgac pa pejt na tale naslov pa si mal preber-mislm da bi od savnanja tud kej mogl pisat
http://users.volja.net/slo-tattoo/Živi za biti, ne za izgledati!
Re: odgovor
jackson napisal/-a:Kako pogosto hodite v savno?
Hm, čist odvisno.... Poleti seveda ne hodim, pozimi pa kar redno...no, 1x tedensko, če mi le uspe...
-
bledolicnica
- Sramežljivka