Savna
- pupika 666
- Sramežljivka
cebelica napisal/-a:Ja, savna je zakon!
Vendar ste vedeli, da savna uničuje možganske celice?!
![]()
Uničuje glih ne.....jih pa omami, al neki takga, pa ti pol celice še neki ur po tem, delajo počasneje ko običajno...Je dokazan---kr so kao neke teste delal, pol pa ugotovil, da se je IQ zmanjšal....

SAM MENE TO VSEEN NE USTAVI, DA NE BI HODLA

ola
na bledu so odprl wellnes center in je res super-turske in finske savne, ogrevani stoli, jacuzzi, bazeni... res super!!! cena za 3h je 3500 sit. drgac pa glede zmanjsanja IQ-ja: vsak tedn sm vsaj 2x v savni in se mi v soli povprecje se ni zmanjasalo
upam da se mi tud ne bo
uzivejte

na bledu so odprl wellnes center in je res super-turske in finske savne, ogrevani stoli, jacuzzi, bazeni... res super!!! cena za 3h je 3500 sit. drgac pa glede zmanjsanja IQ-ja: vsak tedn sm vsaj 2x v savni in se mi v soli povprecje se ni zmanjasalo

uzivejte
Živi za biti, ne za izgledati!
jst mam tattoo ampak ze 2 leti tko da ni svez
zdej brez problema hodm v savno pa nimam obcutka da bi se mi kej manj vidu
sicer ti pa svetujem da pocakas se nekaj casa, ker praviloma naj bi se tattoo celiu okrog 2-3 mesece!! scena je da se ti bo tattoo zdej zacel luscit (to so ti vrjetn povedal) oz. se ti je ze zacel. tud v bazen ne smes it ker klor ze tako razdraz kozo, ce mas pa tattoo pa se tolk bolj. drgac pa pejt na tale naslov pa si mal preber-mislm da bi od savnanja tud kej mogl pisat
http://users.volja.net/slo-tattoo/

Živi za biti, ne za izgledati!
Re: odgovor
jackson napisal/-a:Kako pogosto hodite v savno?
Hm, čist odvisno.... Poleti seveda ne hodim, pozimi pa kar redno...no, 1x tedensko, če mi le uspe...
-
- Sramežljivka