V 3-letih sma spletla reees lepo prijateljstvo in pred 2 mesecema se je iz tega razvila ljubezen. Oba sma mela vmes nekaj neuspšnih zaljubljenosti, da sma pristala skupaj pa še zdaj ne morm vrjet.
Preveč lepo mi je
Od takrat dalje štejeva najina leta... 
in pol sva se ceu tedn menla za pjačo pa nikol nisva najdla skupnga časa. no, pol sva se pa po enmu tedno končno dobila in me je tm v lokalu svojim frendom predstavu kot svojo punco in tko se je use začel 
, sam da ga takrat nisem prenesla haha. Pol se je pa on v 5 klasu odselu
, pa ga nisem čist nič pogrešala hihi. No spet sva se srečala v 1 letniku gimnazije in to je blo to
, zdaj sva skupi že 7 let, in ga mam najraje na svetu
.
... Pa že prj sm bla nora na njegov band pa to...

Torej sem ga začela zabavat ... In enkrat je pršlo do tega, da sem mu bla jaz kao jurja dolžna. In tako sem čakala na priložnost ... Ko je šel mimo mene sem mu pa stisnila jurja od monopolija v žep
In potem lepo odkorakala, se obrnila, ga pomenljivo pogledla in šla naprej (mal ženskega obnašanja zaželjenega, hehe). No, on je potem ugotovil, kdo sem jaz, in tako so najini pogovori psotajali dlje bolj intenzivni, ampak takrat sva oba imela partnerje. Potem pa se je zgodilo, da je on šel s punco narazen, jaz pa sem s svojim bla tik pred koncem. In tako sva se znašla na isti zabavi za novo leto in takrat ... Sva malo ... Aham
No, in to je blo takrat to, prišel je nov dan in kar sva imela za novo leto je pač blo takrat. In potem sva imela normalen odnos. Jaz sem se vanj noro zagledala, ko sem mu dala tisti papir v žep, sama pravim, da je bila "ljubezen na prvi žep", jaz pa sem se njemu zadopadla za novo leto. Ampak oba sva drug za drugega mislila, da ni resen. Torej sva pustial zadeve hladne. En mesec kasneje pa je meni umrl oče. In takrat se je on izkazal kot fant od fare. On je bil pri meni takoj, ko je izvedel, kaj se je zgodilo. Tkarat je bil ogromno z mano, nikol ne bom pozabila ... Fax je dal na hladno zame ... Mislim ... Noro
In potem sva začela dlje več časa preživljat skupaj in .... Enkrat so tudi najina čustva privrela na dan in zdaj se že vztrajno približujeva 4 mesecem
In do nejga res čutim toliko, kot nikoli do nikogar ne bi mogla

. heh, pol smo šli pa na morje, kjer smo se meli super fajn, ampak tam še nič ni bilo, se nobenmu sanjal ni, da sva si všeč... potem ko smo prišli domov... ja pol se je pa zgodil 
In potem je fitnes kr naenkrat postal ena TOOOOOOOOOOOOOOOOOK zanimiva dejavnost, da sm postala naenkrat full zagreta za "športat"
Mislim da je še mami blo mal sumljivo od kdaj se js tok navdušujem nad rekreacijo. In potem sm mela cele travme k je bratranc šel študirat v Nemčijo (torej konc fitnesa, pa "nikol več ga nam vidla" izpadi...) Ampak se je pol kr nekak nadaljeval, sva sama hodila še naprej na fitnes (izključno zarad tega k se samemu nobenmu ne bi dal
) in pol se je druženje vedno bolj nadaljevalo še izven fitnesa... Tko da to je bolj al manj to