Torej ...
Jaz sem imela eno kolegico, ki me je obupana prosila, naj ji najdem tipa. Punca je zelo zafrustrirana in se mi enostavno ni dal z njo ukvarjat. Torej sem ji dala telefonsko od kolega. Njemu se je dal z njo ukvarjat in ji je dal telefonsko od svojega najboljšega prijatelja. In tako sta si ta najboljši prijatelj in moja kolegica začela piast SMS-e, kolegica je namreč čudna in se ni hotela niti slišat, niti dobit z njim. In zgodilo se je, da je mogla it na morje (to je blo lani poleti) in je bla toook boga, da ni mela za mobi kartico in je mene prosla, naj mu pošljem SMS in mu pač povem to. Okej, sem ga poslala. Pa ni blo nič. Nisva si shranla telefonskih pa nič. Potem se je to ponovil. Jaz sem mu spet napisala SMS in zraven sarkastično pripomnila, da krasno napredujeta z deklico, ki si "ne more kupti mobi kartice". Takrat sva si oba shranla telefonske. Pol se je pa kolegici zaluštal njegove fotke in ko je bla enkrat pri meni, je šla temu mojemu koelgu na MSN-ju težit, naj ji pošlje fotko. On pa ji je rekel, da naj ga sama prosi. Torej ji je dal njegov MSN. Ampak njega takrat ni blo gor in ona ga je vpisala na mojem MSN-ju. Tako sem se začela jaz pogovarjat z njim, on pa je sčasoma sam ugotovil, da je punca brezvezna. Jaz mu pa tud nisem bla nič posebnega, ker je starejši od mene. No, potem pa sem se jeseni vpisala na en tečaj. In tam je bil on. Jaz sem ga takoj rpepoznala, ker sem mela njegovo fotko, on pa ni mel blage veze, kdo sem jaz

Torej sem ga začela zabavat ... In enkrat je pršlo do tega, da sem mu bla jaz kao jurja dolžna. In tako sem čakala na priložnost ... Ko je šel mimo mene sem mu pa stisnila jurja od monopolija v žep

In potem lepo odkorakala, se obrnila, ga pomenljivo pogledla in šla naprej (mal ženskega obnašanja zaželjenega, hehe). No, on je potem ugotovil, kdo sem jaz, in tako so najini pogovori psotajali dlje bolj intenzivni, ampak takrat sva oba imela partnerje. Potem pa se je zgodilo, da je on šel s punco narazen, jaz pa sem s svojim bla tik pred koncem. In tako sva se znašla na isti zabavi za novo leto in takrat ... Sva malo ... Aham

No, in to je blo takrat to, prišel je nov dan in kar sva imela za novo leto je pač blo takrat. In potem sva imela normalen odnos. Jaz sem se vanj noro zagledala, ko sem mu dala tisti papir v žep, sama pravim, da je bila "ljubezen na prvi žep", jaz pa sem se njemu zadopadla za novo leto. Ampak oba sva drug za drugega mislila, da ni resen. Torej sva pustial zadeve hladne. En mesec kasneje pa je meni umrl oče. In takrat se je on izkazal kot fant od fare. On je bil pri meni takoj, ko je izvedel, kaj se je zgodilo. Tkarat je bil ogromno z mano, nikol ne bom pozabila ... Fax je dal na hladno zame ... Mislim ... Noro

In potem sva začela dlje več časa preživljat skupaj in .... Enkrat so tudi najina čustva privrela na dan in zdaj se že vztrajno približujeva 4 mesecem

In do nejga res čutim toliko, kot nikoli do nikogar ne bi mogla
Hmm, in komu se da to brat?