allessya napisal/-a:Meni je pa tok posrečen Smart forfour. Na splošno mam rada male avte, drugače pa trenutno največ vozim Golfa IV.
ta smart sploh ni tako zelo majhen...pa not je tak full poseben..je pa zelo hiter....meni je všeč...čeprav sem jaz drugače full na limuzine...pa tud vozim kar velik avto...me pa ti novi jajčki zelo privlačijo...kot npr c2..c1...pa 107....so take luštkane jajčke...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
allessya napisal/-a:Meni je pa tok posrečen Smart forfour. Na splošno mam rada male avte, drugače pa trenutno največ vozim Golfa IV.
ta smart sploh ni tako zelo majhen...pa not je tak full poseben..je pa zelo hiter....meni je všeč...čeprav sem jaz drugače full na limuzine...pa tud vozim kar velik avto...me pa ti novi jajčki zelo privlačijo...kot npr c2..c1...pa 107....so take luštkane jajčke...
Men so pa čist najbl hudi taki huge robustni autombili... Jeep-i in pick up-i...
Kšn cayenne turbo S wiii! Za parkerat lih niso, žrejo tut lepe količine, ampak "ko bom velka" mam da zberm keš za neki tacga velcga in črnga K bo za use moje otroke, možka, psa in mačka, kolesa, dile pa še za mojo enormno količino prtlage
Tisti dirkalni pa ploščati autombili so mi pa čis adijo in se za nbenim nkol neb obrnla.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Men so pa že od nekdaj najbolj všeč audiji Sploh kšna šestica alpa tanov Q7 Pa tud vozit jih je zakon. Ah ja, sj mogoče si bom pa lohk enkrat enga kupla