Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Spelina »

lansk let je blo na gefi pr sloveniji alpe pa subpanonska. je možno, da jih zarad tega letos ne bo?

aja, še eno prošnjo mam. sej veste, k je zadi v učbeniku za slovenijo en zemljevid. jz ga ne najdem, pa bi prosila če mi lahk kera skenira pa na email pošlje (ZS, pa povem email)
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

jih že imam :D
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

kok % je ponavad pr gefi za pozitivno?

pa kera pola se najprej pise?
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Naughty grl »

Prva pola je svet. Druga pa Slovenija.

Kok je ponavad za pozitivno ne vem, vem pa da vaje dost prnesejo :wink:

Mene psiha skrbi ... Sej vem da je šele v sredo, sam vseen ... živčnaaaaa :(
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

ej bejbe a je res pri sociologiji 68% za 4 ?? :eek:

http://www2.shrani.si/files/1586990.jpg
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

ja tko je blo zgleda enkrt.. to se sprot določa vsak let po tisti krivulji :)
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Tudi jaz sem okupirala sociologijo. :) Zanima pa me, če ima katera kakšne primere maturitetnih pol iz naslednjih tem in bi mi jih bila pripravljena poslati:
- prostorske skupnosti
- znanost
- družbene spremembe
- modernizacija
- kakovost življenja
- ekologija
Pole, ki se dajo dobiti na internetu (lanska matura in poskusni maturi leta 2000 in 2004) že imam.

Pa še eno vprašanje za vse, ki imate na maturi sociologijo. Zanima me namreč, katere konkretne primere ste navedli v šoli pri obravnavanju etnij. Hvala za odgovore in veliko znanja v sredo vam želim! :D
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
evie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a evie »

*ange|* napisal/-a:ej bejbe a je res pri sociologiji 68% za 4 ?? :eek:

http://www2.shrani.si/files/1586990.jpg

Mhm....kje si ti to tabelo našla? Ful zanimivo... :) Men se zdi 68% mal za štirko... Sej ti že maturitetna prinese dost točk... Mnja...zdej to govorim pol pa itak nem štirke mela soc. :D
Lalama
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lalama »

ammm..js sm pa mal zmedena...tuki gor vas večina govori da je pr gefi 20% samo od vaj...ampak nam so to tko razložl, da je treba št. točk od vaj pomnožit z 0.2 (pač 20%) pa potem od pisnega dela seštet točke pa pomnožit z 0.8 (ostalih 80%).. zdej ste me pa tuki čist zmedle...a mi zna kera povedat če mam prov jst al kdo drug (pa kdo ;) )
Uporabniški avatar
dd666
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: koper-ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a dd666 »

kolko pa je pri gefi pri pisnem delu vseh točk?ki pri psihi mamo tolko točk kot je delež v procentih pri oceni...
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

Lalama napisal/-a:ammm..js sm pa mal zmedena...tuki gor vas večina govori da je pr gefi 20% samo od vaj...ampak nam so to tko razložl, da je treba št. točk od vaj pomnožit z 0.2 (pač 20%) pa potem od pisnega dela seštet točke pa pomnožit z 0.8 (ostalih 80%).. zdej ste me pa tuki čist zmedle...a mi zna kera povedat če mam prov jst al kdo drug (pa kdo ;) )

ja sej kolkr razumem si ti zdej isto povedala... vaje so 20% in pisno 80%

gefa je bla kul, sam ene par uprašanj pr sloveniji mi je blo glupih(tist z gozdom pa drevesi :wink: )
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Spelina »

tiste k mate soco v sredo pa se dons prbližno začnete učit. kere teme boste predelale?
estrella19
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a estrella19 »

hej!

Js nameravam use razn kšnih prostorskih skupnosti, modernizacije, kakovosi živ., ekološke krize pa družbene moči in oblasti. te so mi juck :x

sm tut ne vem kako bo zneslo z ostalimi... :roll: upam na najboljš, pa da se bom velik spomnla in ne bom velik časa porabila :razz:

kaj pa ostale?
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ushergirl »

gemini napisal/-a:
Lalama napisal/-a:ammm..js sm pa mal zmedena...tuki gor vas večina govori da je pr gefi 20% samo od vaj...ampak nam so to tko razložl, da je treba št. točk od vaj pomnožit z 0.2 (pač 20%) pa potem od pisnega dela seštet točke pa pomnožit z 0.8 (ostalih 80%).. zdej ste me pa tuki čist zmedle...a mi zna kera povedat če mam prov jst al kdo drug (pa kdo ;) )

ja sej kolkr razumem si ti zdej isto povedala... vaje so 20% in pisno 80%

gefa je bla kul, sam ene par uprašanj pr sloveniji mi je blo glupih(tist z gozdom pa drevesi :wink: )

gemini a lahko poveš ene par vprašanj iz gefe, ki so bila na maturi? da vidm kako to izgleda :)
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Oj!
Punce kako vam je šla gefa?

Neki me zanima...ali imamo mi samo eno temo podano (delo in prosti čas)ali imamo še kašno temo,ki pride 100% v poštev???Ker menda naj bi 3 leta nazaj vedeli teme katere pridejo v poštev (5 tem in potem so bile te 100% notri)

Jz se bom začela kultura,socializacija,odklonskost,spol in spolno razlikovanje,družina,delo in prosti čas,družina,šola,religija,znanost..to bom res predelala čist da bom obladala...k tist na konc kar spada pod družbene spremembe in razvoj je kr neki.....
Jz upam da dobimo 2 lahki poli pa da bo na izi dobit dost točk!!!! :D ..ja sej vem večni optimist :lol:
Zaklenjeno