Matura [Združena tema]
-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt:
Tudi jaz sem okupirala sociologijo.
Zanima pa me, če ima katera kakšne primere maturitetnih pol iz naslednjih tem in bi mi jih bila pripravljena poslati:
- prostorske skupnosti
- znanost
- družbene spremembe
- modernizacija
- kakovost življenja
- ekologija
Pole, ki se dajo dobiti na internetu (lanska matura in poskusni maturi leta 2000 in 2004) že imam.
Pa še eno vprašanje za vse, ki imate na maturi sociologijo. Zanima me namreč, katere konkretne primere ste navedli v šoli pri obravnavanju etnij. Hvala za odgovore in veliko znanja v sredo vam želim!

- prostorske skupnosti
- znanost
- družbene spremembe
- modernizacija
- kakovost življenja
- ekologija
Pole, ki se dajo dobiti na internetu (lanska matura in poskusni maturi leta 2000 in 2004) že imam.
Pa še eno vprašanje za vse, ki imate na maturi sociologijo. Zanima me namreč, katere konkretne primere ste navedli v šoli pri obravnavanju etnij. Hvala za odgovore in veliko znanja v sredo vam želim!

Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
*ange|* napisal/-a:ej bejbe a je res pri sociologiji 68% za 4 ??![]()
http://www2.shrani.si/files/1586990.jpg
Mhm....kje si ti to tabelo našla? Ful zanimivo...

ammm..js sm pa mal zmedena...tuki gor vas večina govori da je pr gefi 20% samo od vaj...ampak nam so to tko razložl, da je treba št. točk od vaj pomnožit z 0.2 (pač 20%) pa potem od pisnega dela seštet točke pa pomnožit z 0.8 (ostalih 80%).. zdej ste me pa tuki čist zmedle...a mi zna kera povedat če mam prov jst al kdo drug (pa kdo
)

Lalama napisal/-a:ammm..js sm pa mal zmedena...tuki gor vas večina govori da je pr gefi 20% samo od vaj...ampak nam so to tko razložl, da je treba št. točk od vaj pomnožit z 0.2 (pač 20%) pa potem od pisnega dela seštet točke pa pomnožit z 0.8 (ostalih 80%).. zdej ste me pa tuki čist zmedle...a mi zna kera povedat če mam prov jst al kdo drug (pa kdo)
ja sej kolkr razumem si ti zdej isto povedala... vaje so 20% in pisno 80%
gefa je bla kul, sam ene par uprašanj pr sloveniji mi je blo glupih(tist z gozdom pa drevesi

Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
- Sramežljivka
- Kraj: Novo mesto
gemini napisal/-a:Lalama napisal/-a:ammm..js sm pa mal zmedena...tuki gor vas večina govori da je pr gefi 20% samo od vaj...ampak nam so to tko razložl, da je treba št. točk od vaj pomnožit z 0.2 (pač 20%) pa potem od pisnega dela seštet točke pa pomnožit z 0.8 (ostalih 80%).. zdej ste me pa tuki čist zmedle...a mi zna kera povedat če mam prov jst al kdo drug (pa kdo)
ja sej kolkr razumem si ti zdej isto povedala... vaje so 20% in pisno 80%
gefa je bla kul, sam ene par uprašanj pr sloveniji mi je blo glupih(tist z gozdom pa drevesi)
gemini a lahko poveš ene par vprašanj iz gefe, ki so bila na maturi? da vidm kako to izgleda

Oj!
Punce kako vam je šla gefa?
Neki me zanima...ali imamo mi samo eno temo podano (delo in prosti čas)ali imamo še kašno temo,ki pride 100% v poštev???Ker menda naj bi 3 leta nazaj vedeli teme katere pridejo v poštev (5 tem in potem so bile te 100% notri)
Jz se bom začela kultura,socializacija,odklonskost,spol in spolno razlikovanje,družina,delo in prosti čas,družina,šola,religija,znanost..to bom res predelala čist da bom obladala...k tist na konc kar spada pod družbene spremembe in razvoj je kr neki.....
Jz upam da dobimo 2 lahki poli pa da bo na izi dobit dost točk!!!!
..ja sej vem večni optimist 
Punce kako vam je šla gefa?
Neki me zanima...ali imamo mi samo eno temo podano (delo in prosti čas)ali imamo še kašno temo,ki pride 100% v poštev???Ker menda naj bi 3 leta nazaj vedeli teme katere pridejo v poštev (5 tem in potem so bile te 100% notri)
Jz se bom začela kultura,socializacija,odklonskost,spol in spolno razlikovanje,družina,delo in prosti čas,družina,šola,religija,znanost..to bom res predelala čist da bom obladala...k tist na konc kar spada pod družbene spremembe in razvoj je kr neki.....
Jz upam da dobimo 2 lahki poli pa da bo na izi dobit dost točk!!!!