aaaaaaaaaaaaaaa če mi še kdo reče, da depiliranje ne boli ga z lastnimi rokami ... kdo je mene prepričov v to jao jao ... sej res da so nogice zdej čist gladke, samo mene to boli ko svinja res ...
Pa naj mi še ker tip reče, da to ni nč tazga ... ma mu populim vse dlake na jajcih ... in to lastoročno ... mene to ubijalsko boli res ... mislm da bom jst kr pr britvicah ostala ...
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
tiasha napisal/-a:aaaaaaaaaaaaaaa če mi še kdo reče, da depiliranje ne boli ga z lastnimi rokami ... kdo je mene prepričov v to jao jao ... sej res da so nogice zdej čist gladke, samo mene to boli ko svinja res ...
Pa naj mi še ker tip reče, da to ni nč tazga ... ma mu populim vse dlake na jajcih ... in to lastoročno ... mene to ubijalsko boli res ... mislm da bom jst kr pr britvicah ostala ...
hehe
jaz pa kr pri depilaciji ostajam. bolečine se pa itak navadiš
A veste kaj je bad. Moja kolegica ma s tem povsod probleme. Še po trebuhu ji rastejo. Rešuje se s pinceto sam bad no. Ampak ne more pomagat pa konc. Depilator ji je čist štalo naredu, tko da vzamie si 1 uro cajta pa enkrat na teden pinceta party
tiasha napisal/-a:aaaaaaaaaaaaaaa če mi še kdo reče, da depiliranje ne boli ga z lastnimi rokami ... kdo je mene prepričov v to jao jao ... sej res da so nogice zdej čist gladke, samo mene to boli ko svinja res ...
hehe jaz pa kr pri depilaciji ostajam. bolečine se pa itak navadiš
Jst sm pa lih zdej za dariuček za rojstni dan od mami dupla depilator, tko da ... očitno ga bom zdej uporabljala Se bo treba kr navadt na to mučenje, k so nogce pol res hudo gladke ... sam vem da bom umrla umes
Nosso amor é como o vento. Năo posso vę-lo ... ... mas, posso senti-lo.
Angel girl napisal/-a:tiasha jst sm bla čist na istem, sm preklinjala cel svet k sm si depilirala...ampak verjem da se tolk navadš na to bolečino, da ti je na konc čist normaln, čist navadn d to delaš...res sploh ne boli!! pač se koža navad na to...jst sm se tok namučla d sm se začela še pod pazduho-to je blo še večje mučenje kot po nogah, ampak sm se tud tm navadla, tko da pogum pa mal trpljenja ampak je pa supr!
girl16 napisal/-a:štekam ja... js sm si učeri s pinceto ceu bikini del. 1h sm bla v kopalnici!! da me ne bi bolelo pa sm si malo z ledom ohladila in pol cukala vn in je ful manj bolelo... danes je pa use lepo gladko )
Ohjoj-lih berem vaše poste-bom kar pri britvicah ostala in se pač večkrat brila,kot pa fulll trpela pri depilaciji itd. Pri meni ziher ne velja,da treba potrpet za lepoto
girl16 napisal/-a:ojla punce! a mi lahko poveste kako si brijete vagino in ritno luknjo? si sploh brijete? kako - z žiletko, kremami, geli, voskom?!, epilacijo??? kako... mogoče pri kozmetičarki??
kr je ful... ful dela s tem... sploh ne dosežem in z žiletko se lahko porežem in...
debatirajmo malo o tem...
Venus in pa gillete gel... Če imaš venus želetko s tremi rezili se ne moreš porezat,sploh če ni že full stara in zamašena pa itak si jo skoz splahnjuješ z vodo, tako da... Z voskom pa ne bi nikoli-raje umrem Lepo čist na eazy pod tušem, 1krat na teden in to je to.
Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, ker pomeni biti srečen...
pa uprašala bi še kak sploh deluje ta epilator..slišala sm že velik o tem ampak vem pa skor nič kolk stane taka zadevca..čim cenej pa da je učinkovito..pač use kar je dobr vedet..kr mi kr diši tole da bi si kupla