Odstranjevanje dlak (britje / depilacija / voskanje)

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori

Na kakšen način si odstranjujete dlake?

Britje.
409
80%
Depilacija.
46
9%
Voskanje.
56
11%

Skupaj glasov: 511

tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

aaaaaaaaaaaaaaa če mi še kdo reče, da depiliranje ne boli ga z lastnimi rokami ... :cry: kdo je mene prepričov v to jao jao ... sej res da so nogice zdej čist gladke, samo mene to boli ko svinja res ... :D :cry:

Pa naj mi še ker tip reče, da to ni nč tazga ... ma mu populim vse dlake na jajcih ... :D in to lastoročno ... mene to ubijalsko boli res ... mislm da bom jst kr pr britvicah ostala ... :wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a La*Perla »

tiasha napisal/-a:aaaaaaaaaaaaaaa če mi še kdo reče, da depiliranje ne boli ga z lastnimi rokami ... :cry: kdo je mene prepričov v to jao jao ... sej res da so nogice zdej čist gladke, samo mene to boli ko svinja res ... :D :cry:

Pa naj mi še ker tip reče, da to ni nč tazga ... ma mu populim vse dlake na jajcih ... :D in to lastoročno ... mene to ubijalsko boli res ... mislm da bom jst kr pr britvicah ostala ... :wink:

:yau: hehe
jaz pa kr pri depilaciji ostajam. bolečine se pa itak navadiš :D
*Diamonds are forever*
tweety_girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tweety_girl »

A veste kaj je bad. Moja kolegica ma s tem povsod probleme. Še po trebuhu ji rastejo. Rešuje se s pinceto sam bad no. Ampak ne more pomagat pa konc. Depilator ji je čist štalo naredu, tko da vzamie si 1 uro cajta pa enkrat na teden pinceta party
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

a ne bi blo bolš če bi si jih po trebuhu enostavno pobella??

drgač pa jz po bikiniju tut s pinceto! pa vsen kr hitr zrastejo, no vsaj trde niso, kokr bi ble pr britju! :oops:
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

La*Perla napisal/-a:
tiasha napisal/-a:aaaaaaaaaaaaaaa če mi še kdo reče, da depiliranje ne boli ga z lastnimi rokami ... :cry: kdo je mene prepričov v to jao jao ... sej res da so nogice zdej čist gladke, samo mene to boli ko svinja res ... :D :cry:

:yau: hehe
jaz pa kr pri depilaciji ostajam. bolečine se pa itak navadiš :D

Jst sm pa lih zdej za dariuček za rojstni dan od mami dupla depilator, tko da ... očitno ga bom zdej uporabljala :D Se bo treba kr navadt na to mučenje, k so nogce pol res hudo gladke ... sam vem da bom umrla umes :cry: :D
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
evonja
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: moravče

Neprebrana objava Napisal/-a evonja »

Angel girl napisal/-a:tiasha jst sm bla čist na istem, sm preklinjala cel svet k sm si depilirala...ampak verjem da se tolk navadš na to bolečino, da ti je na konc čist normaln, čist navadn d to delaš...res sploh ne boli!! pač se koža navad na to...jst sm se tok namučla d sm se začela še pod pazduho-to je blo še večje mučenje kot po nogah, ampak sm se tud tm navadla, tko da pogum pa mal trpljenja ampak je pa supr! :cool: :D :P

a na bikini področju pol še 10x bolj boli?
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objava Napisal/-a sanaya »

girl16 napisal/-a:štekam ja... js sm si učeri s pinceto ceu bikini del. 1h sm bla v kopalnici!! da me ne bi bolelo pa sm si malo z ledom ohladila in pol cukala vn in je ful manj bolelo... danes je pa use lepo gladko ;)) :bia:

ti si pa vztrajna :!:
i love love
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Ohjoj-lih berem vaše poste-bom kar pri britvicah ostala in se pač večkrat brila,kot pa fulll trpela pri depilaciji itd. :D
Pri meni ziher ne velja,da treba potrpet za lepoto :D
Is sex dirty? Only if it’s done right.
dalia24
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: mb

Re: Britje

Neprebrana objava Napisal/-a dalia24 »

girl16 napisal/-a:ojla punce! a mi lahko poveste kako si brijete vagino in ritno luknjo? si sploh brijete? kako - z žiletko, kremami, geli, voskom?!, epilacijo??? kako... mogoče pri kozmetičarki??

kr je ful... ful dela s tem... sploh ne dosežem in z žiletko se lahko porežem in...

debatirajmo malo o tem...

Venus in pa gillete gel... Če imaš venus želetko s tremi rezili se ne moreš porezat,sploh če ni že full stara in zamašena pa itak si jo skoz splahnjuješ z vodo, tako da... Z voskom pa ne bi nikoli-raje umrem :?
Lepo čist na eazy pod tušem, 1krat na teden in to je to.
Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, ker pomeni biti srečen...
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

britvica+pena , mam pa itk te britvice od gillete ko se no morš kr tak porezat :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

pa uprašala bi še kak sploh deluje ta epilator..slišala sm že velik o tem ampak vem pa skor nič :oops: kolk stane taka zadevca..čim cenej pa da je učinkovito..pač use kar je dobr vedet..kr mi kr diši tole da bi si kupla :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

http://noscruf.org/default.asp

takole izgledate zenske naravno??? :eek: :eek: :eek:

:? :oops:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

---
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 16. Sep. 2010 15:05, skupaj popravljeno 1 krat.
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

Jochie napisal/-a:http://noscruf.org/default.asp

takole izgledate zenske naravno??? :eek: :eek: :eek:

lahko se pol leta ne bi brila pa še vedno ne bi bila taka kot je ta na sliki. :D razlog? se depiliram in imam vedno manj dlačic :P .
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 16. Sep. 2010 15:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori