Dnevnik

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

Ali pišete osebni dnevnik?

da
69
30%
ne
32
14%
nič več
109
47%
ga nisem nikoli
21
9%

Skupaj glasov: 231

Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Velouria napisal/-a:In to je to. Ampak še kr se odločam, če naj svoje stare dnevnike zažgem al ne?? :?

Neeeee. :) Veš kok ti bo to enkrat, ko boš že mal sklerozna, pomenil. Ne žgat. (razen če si piromanka, pa bi ti bilo to v kak res poseben užitek. :P )

Jaz pa svojega dnevnika že eno elto ne najdem. Ne vem al sem ga jz kam skrila al ga je mami kam dala. Upam, da prvo, glede na stvari, ki sme jih nabijala notri. Lol. :D Sicer vse nedolžno, sam vseen.

Odar tega ne najdem, dnevnika ne pišem. Ampak mam na bloggerju svoj placek, pa mal nabijam notri. Od časa do časa. Niti ni nujn, da mam kej pametnega za povedat .. ampak, ko se mi da bluzit, al pa ko morm kej iz sebe spravit. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Uh mene full ma da bi se bloga lotla ampak nimam jajc nikol :D Drgač pa pišem dnevnik že 5 let bolj ali manj redno. In mi je tud full hudo ko za nazaj berem. Kire neumnosti so me morile pa kira čudna oseba sm bla :) Tko no, men je dnevnik zakon.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Heh, moj lubi je neki časa nazaj ful tečnaru, da bi rad to bral, te moje najstniške pisarije...to je staro res že enih 7,8 let.
In najprej me ni premaknu tud za mm ne,
pol sm pa rekla, ah, nej ti bo, sej je itak večino vedel,
sam nism želela, da prva bere moje dobesedne misli, moj stil pisanja, no.

Pol sm mu jaz mogoče prebrala kako stran ali dve, pa je hitro imel dovolj, je vidu, da so to res taaake traparije :lol: najstniške in ga ni več zanimal, haha..
Uporabniški avatar
neenchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: nekje med oblaki

Neprebrana objava Napisal/-a neenchy »

js ga pišem pa od nekje šestega razreda osnovne šole....zej pri 23 zgleda sicer velik drugače....ampak zdi se mi ful fjan ker včasih te tako sprosti ko enostavno moraš nekomu nekaj povedat ali nekaj razmislit in se odločit in potem ko pišeš ne vem vsaj js se vedno pomirim in se kasneje tud lažje odločim al pa rešim kakšen problem....je pa res da se jih je v vseh teh letih nabralo zlo velik od tistih navadnih zvezkov do tistih na ključavnico in sedaj ko se z lubijem seliva na svoje sploh ne vem kam jih bom dala....vem da jih bom obdržala konec koncu so to le spomini na takšne in drugačne stvari in bom verjetno kar eno skrinjo si dala nardit pa jih mela tko pospravljene....ja to sploh ni slaba ideja...sam kam jo postavit :D
×mishy×
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ×mishy× »

ga nisem nikoli pisala.. zakaj ? ne vem.. mogoče sem bla preveč lena zvečer :D
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

jaz sem ga tudi pisala. samo nisem nikoli naredila več kot 20 strani ;D .
mogoče sem bila le prelena. sedaj pa se mi zdi, da nimam več časa za take stvari.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
barbonete
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a barbonete »

dnevnik je zame neke terapija brez katere bi res težko preživela. Določene stvari in tegobe pač lahko zaupaš le dnevniku, ker ne grejo lahko iz ust... to je tud ful dobra terapija v težkih trenutkih... pa fajn je vidt kk se človk spreminja (na bolš)...
1. dnevnik imam še iz 3. razreda -debela knjiga s ključavnico
resno sem začela pisat v 7. classu & ne mislm nehat - vsaj 3x na teden :D
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Jaz tudi razmišljam, da bi spet začela s pisanjem dnevnika. No, ampak nimam pa kaj za skrit, tak da ni tok zanimivo pol... :D
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Mogoče pa je fajn na stara leta brat dogodke iz mladosti, pa čeprav niso bili nobena skrivnost. Ampak je fajn, če je vse skupaj napisano v bolj pisateljskem smislu in s pridihom humorja, da je bolj zanimivo za brat. :)
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Jaz pa tega več nimam :cry: Včasih sem pisala dnevnik dokaj redno, ampak mi je mala sestra vedno nekako uspela dobit narazen ključavnico in se je pol zabavala ob mojih pisarijah. :D Pol sem pa lepega dne vse stran vrgla. No, sicer pa so ble to bolj take zadevice, ja - prva ljubezen (po možnosti skrita) in podobno. Take male otročarije :)
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objava Napisal/-a *Elle* »

allessya napisal/-a:Jaz pa tega več nimam :cry: Včasih sem pisala dnevnik dokaj redno, ampak mi je mala sestra vedno nekako uspela dobit narazen ključavnico in se je pol zabavala ob mojih pisarijah. :D Pol sem pa lepega dne vse stran vrgla. No, sicer pa so ble to bolj take zadevice, ja - prva ljubezen (po možnosti skrita) in podobno. Take male otročarije :)

Js isto pisala sm dnevnik...pa ga ja brat vedno najdu :roll: in se pol smejal mojim bedarijam...zdj mi je pa ful žal da sm jih stran vrgla, k bi ful rada brala te stvari pa se smejala zravn- o prvi ljubezni, raznih otročarijah v osnovni pa tud na začetku srednje... :cry: ah kje so ti časi.. :D
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Uporabniški avatar
greyangel
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Six feet from the edge

Neprebrana objava Napisal/-a greyangel »

Men je ful dobr pisat dnevnik-nekak se bolje počutim ko spravim stvari iz sebe, pa čeprav sam v zvezek. Ga pišem skoraj vsak dan, pa tud zabavno je brat kakšne stvari za nazaj-ko vidim kak neumno sem ponekod odreagirala in se potem trudim da tega nebi ponovila :?
Angels fall first...
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

Jst sm tud uničla use stare dnevnike ker me je preveč bolel k sm jih brala.Sicer mi je kdaj žal sam kar je je.Zdej pa razmišlam da bi spet začela pisat sam se nekak ne morm prpravt do tega,se mi zdi pa to res supr stvar ker ti je učasih laži ko napišeš kej o tem kar čutiš pa tud zanimiv je pol kasnej use to brat :)
Uporabniški avatar
nora_ovca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: na sončni strani alp
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nora_ovca »

am js sm itak bol mahnena na pisanje, če ne pišm nism zdrava, pol pa pišm tud dnevnik, opažam da se itak z leti to spremeni tam v osnovni e to bol opis dogotkov, zdej je pa opis filingou, razmišlanja , razvijanje nečesa nouga...
če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš. walt disney
*chiky*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: in his arms=]
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *chiky* »

Ja.....kr evforija te prevzame, k vidš kuk tega se ti j dejansko že zgodil....hehe....js sploh k sm tak nostalgik, to j direkt za mene!=) Hmmm sicr pa ga kšne 2 let nism pisala, čprow jih mam poun predal od prej....pred kakim mescem sm spet začela, full p mi j žou d nimam spominov za tisto obdobje.....k j blo eno najbol norih! :? Fajn zadeva.....
Odgovori