Sm na glavni je blo pa za unga vse uredu, inštruktor se je pa sm za glavo držav, pa se sprašvov kako sem lh naredla.
padalo napisal/-a:Vi tako,ko vozite na splošno me zanima kako veste koliko morate obrnit volan na ovinkih,ker ovinki so različni ( nekateri so bolj ostri in nekateri so bolj položni )![]()
Jochie napisal/-a:padalo napisal/-a:Vi tako,ko vozite na splošno me zanima kako veste koliko morate obrnit volan na ovinkih,ker ovinki so različni ( nekateri so bolj ostri in nekateri so bolj položni )![]()
uh padalo, apeliram nate, da to sama ugotoviš... ampak ne na cesti!!!pojdi na mobikrog, na kaksno drugo dirkališče, kamorkoli, kjer je veliko izletnih con, ob sebi imej nekoga, ki stvar obvlada.
obračanje volana pri spremembi smeri vožnje je odvisno od hitrosti ter od drugih faktorjev. težko je to razložit, potrebno je poskusit, dobiti občutek...
in vse te občutke prav gotovo dobiš v avtošoli. malo višje sem prebral, da si opravljala izpit za avto. upam, da ne na zadnjem sedežu...
astra_mb napisal/-a:saj zato pa res ni nobene formule...al ona misli, da si bo morala vsakič preračunat, ko bo šla v ovinek?
padalo napisal/-a:astra_mb napisal/-a:saj zato pa res ni nobene formule...al ona misli, da si bo morala vsakič preračunat, ko bo šla v ovinek?
Ja,itak ko imaš izpit se ti zdi vse logično.Vsaj tako je pri meni.Jaz delam vse automatsko,po občutku.
Sem imela pa tudi jaz na začetku probleme z obračanjem volana.Ta občutek dobiš v aš.
Ewchk napisal/-a:Js se kr ne morm pa ne morm spravt začet vozit. Strah mam... In vedno večji je, ko vidm kakšnim debilom so dal izpit. Počas se bo treba spravt sam...
cebelcca napisal/-a:padalo napisal/-a:astra_mb napisal/-a:saj zato pa res ni nobene formule...al ona misli, da si bo morala vsakič preračunat, ko bo šla v ovinek?
Ja,itak ko imaš izpit se ti zdi vse logično.Vsaj tako je pri meni.Jaz delam vse automatsko,po občutku.
Sem imela pa tudi jaz na začetku probleme z obračanjem volana.Ta občutek dobiš v aš.
Res upam ker men mislm da še ni ratalo pravočasno naravnat volana po kšnem ostrem ovinku.