Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objava Napisal/-a sanaya »

Jz sem pa delala izpit v golfu5, pa do15 ure nisem znala spelvat. Grozen mi je blo. Pol sem se pa naučila je šlo pa vse kot po maslu, sam parkirat nisem znala.:)
Sm na glavni je blo pa za unga vse uredu, inštruktor se je pa sm za glavo držav, pa se sprašvov kako sem lh naredla.
i love love
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a padalo »

Po mojem,ko narediš izpit za avto in tam kjer si še vedno zelo švoh vsaj po tvojem :?: :!: Tisto najbolj vadi.Npr,če ti ne gre parkiranje v rikverc 100-krat parkiraj v rikverc ali pa če ne znaš bočno parkirat pol 100-krat parkiraj bočno ali pa če imaš probleme z izpeljevanjem z ročno :?: :!: Pojdi na kakšen klanec in vadi, :razz:
BHawk
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BHawk »

Jst sem nardil v prvo, mel pa sem 22h. Sicer sem pa mel že prej izkušnje z avtekom :D. Vozil sem pa Cliota (bože moj je to mali avtek za 186centi visokega tipa). Zdej pa vozim BMW-ja trojko al pa Passata.
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

Vi tako,ko vozite na splošno me zanima kako veste koliko morate obrnit volan na ovinkih,ker ovinki so različni ( nekateri so bolj ostri in nekateri so bolj položni ) :?: :?:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

padalo napisal/-a:Vi tako,ko vozite na splošno me zanima kako veste koliko morate obrnit volan na ovinkih,ker ovinki so različni ( nekateri so bolj ostri in nekateri so bolj položni ) :?: :?:

uh padalo, apeliram nate, da to sama ugotoviš... ampak ne na cesti!!! :roll: pojdi na mobikrog, na kaksno drugo dirkališče, kamorkoli, kjer je veliko izletnih con, ob sebi imej nekoga, ki stvar obvlada.

obračanje volana pri spremembi smeri vožnje je odvisno od hitrosti ter od drugih faktorjev. težko je to razložit, potrebno je poskusit, dobiti občutek...

in vse te občutke prav gotovo dobiš v avtošoli. malo višje sem prebral, da si opravljala izpit za avto. upam, da ne na zadnjem sedežu... :roll:
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

Jochie napisal/-a:
padalo napisal/-a:Vi tako,ko vozite na splošno me zanima kako veste koliko morate obrnit volan na ovinkih,ker ovinki so različni ( nekateri so bolj ostri in nekateri so bolj položni ) :?: :?:

uh padalo, apeliram nate, da to sama ugotoviš... ampak ne na cesti!!! :roll: pojdi na mobikrog, na kaksno drugo dirkališče, kamorkoli, kjer je veliko izletnih con, ob sebi imej nekoga, ki stvar obvlada.

obračanje volana pri spremembi smeri vožnje je odvisno od hitrosti ter od drugih faktorjev. težko je to razložit, potrebno je poskusit, dobiti občutek...

in vse te občutke prav gotovo dobiš v avtošoli. malo višje sem prebral, da si opravljala izpit za avto. upam, da ne na zadnjem sedežu... :roll:

To ne velja zame.Jaz imam že izpit.Moja frendica zdaj dela izpit za avto in me skozi sprašuje,da kako vem koliko moram obrnit volan na ovinkih, :roll:
Jaz to delam vse z občutkom, :) :) .In tako sem ji tudi povedala, :D
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

saj zato pa res ni nobene formule...al ona misli, da si bo morala vsakič preračunat, ko bo šla v ovinek? :P
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

astra_mb napisal/-a:saj zato pa res ni nobene formule...al ona misli, da si bo morala vsakič preračunat, ko bo šla v ovinek? :P

Ja,itak ko imaš izpit se ti zdi vse logično.Vsaj tako je pri meni.Jaz delam vse automatsko,po občutku.
Sem imela pa tudi jaz na začetku probleme z obračanjem volana.Ta občutek dobiš v aš.
Ashly
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ashly »

hihi, glih danes sem se tudi jaz pridružila voznikom =)) naredla s prve, wiii puune happy :D
~ ¤ so in love ¤ ~
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

padalo napisal/-a:
astra_mb napisal/-a:saj zato pa res ni nobene formule...al ona misli, da si bo morala vsakič preračunat, ko bo šla v ovinek? :P

Ja,itak ko imaš izpit se ti zdi vse logično.Vsaj tako je pri meni.Jaz delam vse automatsko,po občutku.
Sem imela pa tudi jaz na začetku probleme z obračanjem volana.Ta občutek dobiš v aš.

Res upam ker men mislm da še ni ratalo pravočasno naravnat volana po kšnem ostrem ovinku. :?
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a Ewchk »

Js se kr ne morm pa ne morm spravt začet vozit. Strah mam... In vedno večji je, ko vidm kakšnim debilom so dal izpit. Počas se bo treba spravt sam...
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

Ewchk napisal/-a:Js se kr ne morm pa ne morm spravt začet vozit. Strah mam... In vedno večji je, ko vidm kakšnim debilom so dal izpit. Počas se bo treba spravt sam...

Ewchk, kar pogumno, saj ni tako hudo. :gut: Na cesti so vedno in bodo vedno taki ljudje, ob katerih se vprašaš, kdo jim je dal izpit, tako ali tako pa lahko sama storiš le to, da čimboljše voziš, upoštevaš pravila in si potrpežljiva. Vem da je težko, saj imam sama ponavadi kakšne monologe s takimi, ki izsiljujejo na vsake pol metra pa se peljejo skozi rdečo ali pa sploh ne vklopijo "žmigavcev" ko prehitevajo ali kam zavijajo ... :roll: Ampak vsega se navadiš ... Jaz sem mislila, da se ne bom nikoli naučila voziti in me bo vedno strah, zdaj pa kar pogumo vozim. Ravno sem pogledala na koledar in ravno pred pol leta sem šla po vozniško. Kar ne morem verjeti, da je od takrat minilo že toliko časa. :D
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
In Love Girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a In Love Girl »

Jst sm pa zdj začela delat izpit in jst prov uživaaaam v vožnji. Pa še tolk fajn inštruktorco mam, vse nrdiva-se naučiva fajn kaj je treba pa še klepetava...res prov fajn je. Tko da vse, ki vs je strah, nj vs ne bo...le pogumno, cesta je vaša. :cool:
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

cebelcca napisal/-a:
padalo napisal/-a:

Res upam ker men mislm da še ni ratalo pravočasno naravnat volana po kšnem ostrem ovinku. :?

cebelcca,kako gre pa pri tebi z izpitom :?: Si ga naredila :?:
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

Jst morm pa spet u tej temi morit s svojimi uprašanji :D Zanima me če kdo ve kok časa se približno dela cpp?Neki sm gledala na internetu pa je pisal da dva tedna,frendica je pa rekla da ga je ona takoj u enem tednu nardila.Pa če še kdo ve u kolkem času se da celotni izpit narest?Hvala že vnaprej :)
Zaklenjeno