Kontracepcijske tabletke
Sam neki me zanima, če to zdej vsi delajo al je sam moj ginekolog tk smotan...? Zdej že več ko eno leto jemljem logest in kr naenkrat mi jih je zamenjal in mi predpisal neke nove-Lyndinette20... Sicer vsebujejo iste snovi ko logest, sam druga tovarna jih dela. Js tega sploh nisem vedla in ugotovla komej, ko prišla vn z lekarne... Pol pa šla vprašat medicinsko sestro, če je prišlo do kake pomote pri receptu in mi je rekla, da zdej vsem, ki jemljejo logest, po novem predpisujejo te Lyndinette20 kr so kao cenejše..
Kr KAO logest bi mogu zdej po novem neki zraven doplačat... Me zanima, če je to res? Upam sam, da mi bojo te tanove odgovarjale...

Men so pa tabletke čist zjebale sistem...heh
Nisem mela želje po sexu pa skos sm mela težave, jedla sm jih pa ene 4 leta.Zdej jih ne jemljem več in sm non stop horny...heh
Ampak se vid kaj so mi tabletke nardile, k mam menstro čist zmešano, kr na 14 dni jo dobim al pa mi full dolg zamuja, pa skos mam ene vmesne krvavitve...kr neki...
Nisem mela želje po sexu pa skos sm mela težave, jedla sm jih pa ene 4 leta.Zdej jih ne jemljem več in sm non stop horny...heh
Ampak se vid kaj so mi tabletke nardile, k mam menstro čist zmešano, kr na 14 dni jo dobim al pa mi full dolg zamuja, pa skos mam ene vmesne krvavitve...kr neki...
I'm a bad girl and bad girls do bad things...
-
- Komunikatorka
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
teško je povedat kere so najboljše ker vsaki telo drugače odreagira. enima so nap. logest the best jaz sem jih že na začetku menjala ker majo premalo hormonov. tak da to sama na sebi najbolj vidiš kako se ti telo obnaša.
jaz sem od minulet izgubila željo po sexu in še povečujejo mi apetit. vsak čas bom jih vrgla skozi okno.
jaz sem od minulet izgubila željo po sexu in še povečujejo mi apetit. vsak čas bom jih vrgla skozi okno.
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
evie napisal/-a:Sam neki me zanima, če to zdej vsi delajo al je sam moj ginekolog tk smotan...? Zdej že več ko eno leto jemljem logest in kr naenkrat mi jih je zamenjal in mi predpisal neke nove-Lyndinette20... Sicer vsebujejo iste snovi ko logest, sam druga tovarna jih dela. Js tega sploh nisem vedla in ugotovla komej, ko prišla vn z lekarne... Pol pa šla vprašat medicinsko sestro, če je prišlo do kake pomote pri receptu in mi je rekla, da zdej vsem, ki jemljejo logest, po novem predpisujejo te Lyndinette20 kr so kao cenejše..Kr KAO logest bi mogu zdej po novem neki zraven doplačat... Me zanima, če je to res? Upam sam, da mi bojo te tanove odgovarjale...
Prvič slišim. Kako ti pa lahko kr ene druge predpiše, ne da bi ti povedal itd....kr neki no

shiry napisal/-a:evie napisal/-a:Sam neki me zanima, če to zdej vsi delajo al je sam moj ginekolog tk smotan...? Zdej že več ko eno leto jemljem logest in kr naenkrat mi jih je zamenjal in mi predpisal neke nove-Lyndinette20... Sicer vsebujejo iste snovi ko logest, sam druga tovarna jih dela. Js tega sploh nisem vedla in ugotovla komej, ko prišla vn z lekarne... Pol pa šla vprašat medicinsko sestro, če je prišlo do kake pomote pri receptu in mi je rekla, da zdej vsem, ki jemljejo logest, po novem predpisujejo te Lyndinette20 kr so kao cenejše..Kr KAO logest bi mogu zdej po novem neki zraven doplačat... Me zanima, če je to res? Upam sam, da mi bojo te tanove odgovarjale...
Prvič slišim. Kako ti pa lahko kr ene druge predpiše, ne da bi ti povedal itd....kr neki noJs sm šla po Logest pred kakim mescem in nisem kaj doplačala.
meni pa jih je kar tako zamenjala ginkologinja in sm dobila od nje isti odgovor kot evie... ampak jest svoji popolnoma zaupam in sm ji vrjela na besedo...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
- Ljubljančanka
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
sladica napisal/-a:Jaz pa tabletke jem sedaj že par mesecev in me je par dni nazaj začelo malce peči tam spodaj, pa skos imam občutek, da moram lulat hoditi. Ali je to kakšen stranski učinek od tabletk? Me kar malo skrbi.
Ni stranski učinek, si pa mogoče zaradi tabletk bolj podvržena infekcijam. Pojdi v lekarno ali pa v kakšno zeliščno lekarno in si kupi brusnični čaj, drugače pa lahko tudi ursi čaj. Pij potem kakšen teden ta čaj in še veliko druge tekočine in bi moralo minit. Če pa ne,potem pa k zdravnici.
- Ljubljančanka
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
vprašanje:
vedno sem po tabletkah dobila menstruacijo na sredo dopoldne, ampak res VEDNO ...dans je pa ni blo
a se da to tud pripisat stresu, glede na to, da se mi začenja matura...ker si nism misnla da še vedno vpliva psiha na to, glede na to, da mi zdej tablete hormone kao uravnovešajo... sj mi ni treba paničart ane?
[/u]
vedno sem po tabletkah dobila menstruacijo na sredo dopoldne, ampak res VEDNO ...dans je pa ni blo

lil*a napisal/-a:ja jz sm stara 15 let..pa grem zj kmal prvič h ginekologu..a je za mene mal prehiter da bi začela jemat tabletke? mislim ali imam lahko več težav potem ko bom starejša?
Ja najboljš gotov ni, da jih začneš jemat tolk mlada. Pač hormoni niso nikol nič prou kej dobrega. Sam oki, zdej so Kt že napredovale in ni tolk hormonov kot včasih. Sem zasledila, da greš k ginekologu, tko da boš tam izvedla največ informacij kaj je dobro in kaj ne.
A to jih boš začela jemat zaradi zaščite, a je kakršen koli drug razlog?
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.