Vse o kopalkah
js sm pa zanč tipa zvlekla v newyorkerja in sva zberala no bl je on, sva šla okol in je blo sam ne ne ne ok tele pa ja
na konc sm najdla ene ful cotkane 5 čukov sm dala za komplet, tko na boksarce narjene, res ful kjut sam k js mam res najmanšo cifro modrca mogla sm pa vzet 75A ker drugih ni blo in so mi še kr prov, sam če bom shujšala bojo pa res sam visele
js vsak let najdem v newyorkerju kopalke, res so najcnej pa še ful kjut modeli

sanaya js sm pa kupla une u Beti za 3k....zivo rumene pa temno rjave bikinke...in so mi res cist gut, pa se okus se mi hitr menja in mi ravno sede za ene dve sezone jih met pol pa zamenat..
une temno rjave sm se mal dodelala, rumene bojo pa lepo enobarvne ostale k rumena mi je ze sama po sebi dost sexi

une temno rjave sm se mal dodelala, rumene bojo pa lepo enobarvne ostale k rumena mi je ze sama po sebi dost sexi

Zivljenje je piskotek!
evonja napisal/-a:ME to YOU,kere si pa naročila,dej pokaži slikce
ja, dej no... mene tud firbec matra... jst sm drgač naročila tele v svetlo roza barvi: http://www.otto.si/product.asp?catalog% ... =0236%2D06
sej niso nč posebnega, ampak mi je pa barva ful všeč

The secret of success is consistency of purpose.
Tist kar sem jst do zdej pri Ottu naročila je bilo večnomoa isto...pač vzela sem cifro 34 in dobila tok...no vsaj po mojih merilih
Pri drugih katalagih naprimer neckerman se mi pa zdi, da majo zmeri mal večje cifre
Sam po moje je to čist od posameznice odvisno

Pri drugih katalagih naprimer neckerman se mi pa zdi, da majo zmeri mal večje cifre

Sam po moje je to čist od posameznice odvisno

Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
rinca napisal/-a:jst sem pa končno svoje brazilke dobila iz calzedonie, jeeeej! najlepše kopalke ever!![]()
a tiste ki nosite enodelne kopalke, se v njih tudi sončite? jst jih ful ne maram, pol maš kr cel trebuh bel!?
mah, verjetno ne

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
shiry napisal/-a:Kako je zdaj s temi številkami pri Ottu? So malo večje ali manjše?
jst sm zdej narocila ene pr ottotu, pa sm prej klicala, katero nelikost naj vzamem in mi je rekla, da isto kot mam konfekcijsko. Pol sm se sla pa zmert pa po tistem k so mere noter pa stevilke zraven (tule) , dolocila kolk mam in to pol tud narocila.

Moške tangice so IN
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)