Vse o kopalkah
skinny napisal/-a:ME to YOU napisal/-a:bubbles napisal/-a:čist mimgrede: clazedonia je že objavla ta nove kopalke tut na netu:
www.calzedonia.com
(pod beachwear)
a te vse majo tut že v trgovinah?
to bi mene tudi zanimalo. full mi je všeč
hm, če se prov spomnim, bi jih ene par že mogli met...
...just breathe...
jz sm si pa kupla ene cheap kopalke v new yorkerju, take za 1-2 sezoni. so pa crne, spodnji del navadne hlacke, tok nizek pas da komi kocine pokrije, gor pasek z napisom Saint Tropez iz biserckov, zgornji del bikinke, (une trde, penaste), na levi joski je ena palma iz biserckov
tok sm zaljubljena v njih
btw xtina: kasne to misls da so podlozene pa bikinke? jz mam take mal debelejse, sam ne podlozene v smislu da ti poveca prsi? tko ene pol cm debele, da se ti bradavicke ne vidjo skoz, a si to mislila?

tok sm zaljubljena v njih

btw xtina: kasne to misls da so podlozene pa bikinke? jz mam take mal debelejse, sam ne podlozene v smislu da ti poveca prsi? tko ene pol cm debele, da se ti bradavicke ne vidjo skoz, a si to mislila?
Zvoncica napisal/-a:btw xtina: kasne to misls da so podlozene pa bikinke? jz mam take mal debelejse, sam ne podlozene v smislu da ti poveca prsi? tko ene pol cm debele, da se ti bradavicke ne vidjo skoz, a si to mislila?
ja take mislm da so sam mal podlozene. nobenih normalnih, lepih ne najdem....Calzedioia ma full lepe sam bene podlozene

mogoce v Lj obstaja se kaksna trgovina z veliko izbiro kopalk??
kje pa je yamamay, a je v Lj? kje?
~NIA~ napisal/-a:sj js tut ne, sam nism našla drugih! edine k so mi ble prow.. drage so pa zato tok k so edine v slo, uvožene iz australije..
mislem sej so hude pa sm rekla mtki da če ni to mal predrago pa je rekla da se ji neda več hodit po trgovinah.. pa mi jih je kupla..
hehe, super! Zdej pa glej, da bodo zdržale več kot eno sezono. Lepo jih nosi