nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

ah pehta, pehta... ce sm ga jz enemu pofa*ala to pomen da nism vec devica? al pa ce sm ga "samo" po jajcih, po lulcku pa ne? a to pol steje al ne? ne vem zakaj je treba tok komplicirat okol tega...

jz sm se skoz prepricana da "nedolznost izgubis" samo s penetracijo :D

oralni seks bi dala jz pod petting, analnega pa redkokdo prakticira pred vaginalnim...

sploh pa ne vem kdo si je izmislu te tri butaste klasifikacije seksa. kaj pa ce te s prsti, al pa z nosom ( :D )? a to si pa pol se nedolzna? al pa ce te s svojim ticem na klitorisu do orgazma spravi tut ne velja?
Zadnjič spremenil Zvoncica, dne 22. Maj. 2006 17:40, skupaj popravljeno 1 krat.
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Vidiš, glih to ni res.
Analnega radi prakticirajo pred 'normalnim', ker si domišljajo, da bodo ostale kakor (kao) device. :evil: :evil:
JessicaSimpson
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a JessicaSimpson »

Pri 17 letih z svojim zdajsnjim lubijem.Ni mi zal, ampak ni bilo pa nic posebnega :D ( za prvic glede na to, kaksen pomp je okoli tega)
Blonde and proud of it!
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

pehta napisal/-a:Vidiš, glih to ni res.
Analnega radi prakticirajo pred 'normalnim', ker si domišljajo, da bodo ostale kakor (kao) device. :evil: :evil:

to sm slisala samo za en primer ene muslimanke k jo mama pregleduje vsak teden. tko da ne pocnejo tega zdej vse nedolzne punce po vrsti... :D
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Če imaš oralne odnose, pol imaš oralni seks in torej ne moreš biti nedolžna. To je vse.
Ko pa bomo oralnim odnosom (seksu) rekli sladoledni vrt ali bananina sadna kupa, potem bodo pa nedolžne...
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Kdor oralno seksa, ta ne more biti nedolžen/žna, ker - seksa.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
nastasia
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nastasia »

ja to je men še huj, k če bi seksala s tipom :?
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objava Napisal/-a Ty »

~NIA~ napisal/-a:men pa ne.. sex je sex, fafanje mi je pa neki časa pomenil lih tok k žvaljenje (ok, nism ga zdej vsem vlekla da nebo pomote) sam tko.. ne pomen mi velik.. ne štejem kot sex alpa one-night-stand
..................................Kakšen je tvoj status trenutno ? A si samska :) ?
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Pomoje zato, ker si napisala tako, kot da jih vlečeš serijsko. Enega za drugim. Sorry, sam tko se bere... :D
nastasia
Debatorica
Debatorica

pa zaboga, kaj si ga prvič vlekla nekomu, ko si bila stara,kok???11?
kar slabo mi je, ko vidim kakšen odnos imajo najstniki danes do spolnosti in vsemu kar gre z njo z roko v roki :eek:
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

Kok patetično. Hjao. :D (Fuj, jst bom stara 15 ... ahh bljeki peki)
This too shall pass.
nektarinca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a nektarinca »

~NIA~ napisal/-a:men pa ne.. sex je sex, fafanje mi je pa neki časa pomenil lih tok k žvaljenje (ok, nism ga zdej vsem vlekla da nebo pomote) sam tko.. ne pomen mi velik.. ne štejem kot sex alpa one-night-stand

fafanje isto kot žvaljenje???? ojej :? v tem pa jaz res ne vidim primerjave. s kom pa se žvališ? z tičom? kriza :)
in oralni sex je sex!! pa mislim, da moreš prej izgubit nedolžnost kot se spravlašv oralcaa. kaj zdaj ko se že pri 12 dol dajejo, bodo že prej pri 11 vlekle, da ne bodo neizkušene? mislim ej, kje še je tu ljubezen pa tote finte? potem več v drugem letniku ne bo nobene ki bi bla nedolžna?!
življenje je lepo! smejte se!
nastasia
Debatorica
Debatorica

glej, ne tega osebno vzet, ker te jaz ne poznam, in sem se zdaj obesla samo za dotično izjavo.
ampak ne razumem kaj si si ti mislla, da se bo zgodilo, po "vlečenju"???
mislim, kako nekdo pri petnajstih samoinicijativno tko fafa tipom okoli???
in ja 7 je PREvelika števlka...to mislim na splošno, kaj 15 letnice žene v takšno početje? to bi rada vedla?
nektarinca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a nektarinca »

ja in če jih imaš že zdaj 7 za sabo, koliko pa jih boš imela ko boš stara 40? kaj boš povedla svoji hčerki? sprobaj čimveč? mislim ej, zarad takih grejo ene frklje dosti prehitro v to in jim je potem konkretno žal :?
življenje je lepo! smejte se!
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

Se strinjam. Oralni seks je seks. Ne vem kaj tuki ni jasno, samo jst dejansko ne razumem ljudi s takim razmišljanjem. Sploh ni več nobenga globjega čustva, samo še to, da se pač daš dol.
This too shall pass.
Odgovori