ah pehta, pehta... ce sm ga jz enemu pofa*ala to pomen da nism vec devica? al pa ce sm ga "samo" po jajcih, po lulcku pa ne? a to pol steje al ne? ne vem zakaj je treba tok komplicirat okol tega...
jz sm se skoz prepricana da "nedolznost izgubis" samo s penetracijo
oralni seks bi dala jz pod petting, analnega pa redkokdo prakticira pred vaginalnim...
sploh pa ne vem kdo si je izmislu te tri butaste klasifikacije seksa. kaj pa ce te s prsti, al pa z nosom ( )? a to si pa pol se nedolzna? al pa ce te s svojim ticem na klitorisu do orgazma spravi tut ne velja?
Zadnjič spremenil Zvoncica, dne 22. Maj. 2006 17:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Če imaš oralne odnose, pol imaš oralni seks in torej ne moreš biti nedolžna. To je vse. Ko pa bomo oralnim odnosom (seksu) rekli sladoledni vrt ali bananina sadna kupa, potem bodo pa nedolžne...
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
~NIA~ napisal/-a:men pa ne.. sex je sex, fafanje mi je pa neki časa pomenil lih tok k žvaljenje (ok, nism ga zdej vsem vlekla da nebo pomote) sam tko.. ne pomen mi velik.. ne štejem kot sex alpa one-night-stand
..................................Kakšen je tvoj status trenutno ? A si samska ?
pa zaboga, kaj si ga prvič vlekla nekomu, ko si bila stara,kok???11? kar slabo mi je, ko vidim kakšen odnos imajo najstniki danes do spolnosti in vsemu kar gre z njo z roko v roki
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
~NIA~ napisal/-a:men pa ne.. sex je sex, fafanje mi je pa neki časa pomenil lih tok k žvaljenje (ok, nism ga zdej vsem vlekla da nebo pomote) sam tko.. ne pomen mi velik.. ne štejem kot sex alpa one-night-stand
fafanje isto kot žvaljenje???? ojej v tem pa jaz res ne vidim primerjave. s kom pa se žvališ? z tičom? kriza in oralni sex je sex!! pa mislim, da moreš prej izgubit nedolžnost kot se spravlašv oralcaa. kaj zdaj ko se že pri 12 dol dajejo, bodo že prej pri 11 vlekle, da ne bodo neizkušene? mislim ej, kje še je tu ljubezen pa tote finte? potem več v drugem letniku ne bo nobene ki bi bla nedolžna?!
glej, ne tega osebno vzet, ker te jaz ne poznam, in sem se zdaj obesla samo za dotično izjavo. ampak ne razumem kaj si si ti mislla, da se bo zgodilo, po "vlečenju"??? mislim, kako nekdo pri petnajstih samoinicijativno tko fafa tipom okoli??? in ja 7 je PREvelika števlka...to mislim na splošno, kaj 15 letnice žene v takšno početje? to bi rada vedla?
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
ja in če jih imaš že zdaj 7 za sabo, koliko pa jih boš imela ko boš stara 40? kaj boš povedla svoji hčerki? sprobaj čimveč? mislim ej, zarad takih grejo ene frklje dosti prehitro v to in jim je potem konkretno žal
Se strinjam. Oralni seks je seks. Ne vem kaj tuki ni jasno, samo jst dejansko ne razumem ljudi s takim razmišljanjem. Sploh ni več nobenga globjega čustva, samo še to, da se pač daš dol.