Frizer

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
_kocka_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a _kocka_ »

Js sem si tudi ostrigla lase za 10 cm, samo imam se vedno dolge. Pri Simplu, na resice pri frizerki, ki jo osebno poznam...

Sm zadovoljna, ceprov je ful kosato vseskupi v primerjavi s prej - imela sem cist na easy stopnicasto (rahlo skodrani lasje), ce so polikani je pa vrhunsko...
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
AnaaBella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AnaaBella »

jst mam tut full dobro frizerko Brigito...BrigitIn Studio v domžalah pri ložarju....vedno me full dobr postriže in pobarva...mah najboljša je :razz:
ellizabeth
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ellizabeth »

kateri flizer v kranju je dober? da bi mi lahko iz črno pobarvanih las, ki sem jih enkrat poskušala mau s peroksidom razbarvat in pol sem dala gor rjavo barvo tko d so zj ful ful temno rjavi lase pobarvat na približno naravno barvo. naravno barvo mam pa svetlo rjavo.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Apple, Kristjan who? Iz kerga frizeraja?

Jz se grem pa zdej počas strič .. Pomojm zadn tedn v maju, predn gremo na Sicilijo. Da bo mal man las za sušit tam. :D Pa bomo vidl tam, kaj se bo dogajal z mojimi lasmi .. Ponavadi pustim frizerčku da mu domišljija dela, pa nardi neki kul .. Vsaj pr Tomotu je blo vedno kul. :) (pr Miču majo pa prebujno domišljijo .. )
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

Trenutno hodim v Mihaela beauty hair....zadovoljna! :D
Misli pozitivno....
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

a res... h kateri frizerki pa??? ... ker sem glih spraševala tukej če kera pozna ta salon pa ni blo nobene reakcije :?
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica

Tkole je...glede barvanja...Mihaela določi barvo/odtenek...in pobarvajo te njene zaposlene, striže me pa vedno Mihaela.In sem res ful zadovoljna :wink:
Misli pozitivno....
AnaaBella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AnaaBella »

jst pa nimam najboljših izkušenj z mihaelo....nekako se nisva ujele pa velikrat je kaj zamutila
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica

Bageera napisal/-a:A je že kdo bil v tistem frizerskem salonu v Domžalah, ki je zraven kitajske restavracije?

No predno sem šla k Mihalei, sem se strigla pri Sašotu ( pri kitajski)...ni slabo,..je kr kul no...ceprou mi je šlo to mal na živce, da mi je en glavo pral, Sašo me je strigu, fenala me je spet druga...no kasiral je pa Sašo! ;)
Misli pozitivno....
blueorange
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objava Napisal/-a blueorange »

Včeraj sem šla k Lassani. Zadovoljna in dokaj korektne cene. :)
Naj vam vsak dan sije sonce, četudi zunaj pada dež.
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Js sm pa čist zadovoljna z Mičstylingom, mi je prow ql. Prej sm pa tud js bla pr Kristjanu pa tud nism bla preveč zadavoljna. Predn je postal znan je bil velik boljši :?
Okrogla:)
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Okrogla:) »

nism brala vseh 15 strani za nazaj...pa ne vem če ste že povedale...

kater salon ima v ljubljani tut tist računalniški program za frizurce, da vidiš kaj ti paše in kaj ne? In kater frizer zna recimo svetovat kaj ti paše na obraz pa to...ne pa da sam prideš pa te postriže kokr si že al pa kok si želiš...

no to me zanima :D
**HANCHY**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a **HANCHY** »

jst shm najprej hudila h eni frizerki u župančičewo jamo p bla cist ql...sam mi je zmeri nrdila isto frizuro p shm se mau naweličala...p shm šla u miča...u stari lublani...POLOM!!!...barwu me je drago...in mi dau čist peroksidno blond barwo gor!! cist mi je uniču lase...tkrtk shm mela se dokaj kratke lase in mi niso čist nch znal narest - shm hotla eno frizuro tako bl pusbno za eno priložnost. Ushen bi blo če bi si sama to duma nrdila! p tood k te barwajo ti ne pubarwajo čist du konca ampak ti pustijo 1 cm las d bosh s5 hmau pršou! pol shm shla p naslednič h GUSTIJU!!! mudel je car!! jst shm bla zmeri zaduwolna s tem kar mi je naredu! nzadne k shm bla shm mu pukazala kakšno barwo hočm in shm tako tood dubila...in je fool dobr izpadl...pa drgač ti tood ne nrdi enga sranja na glawi...se ti čist puswet...tood če ma fool gužwo! sj drgač on dela tood za cosmota frizure če kero zanima :wink: :wink: jst shm dala za pramena okol 8 000 sit! men se zdi to chist zmerna cena! ce še kero ky zanima ny p uprasha!

**caw**
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

Cist socustvujm s tabo, k so ti pr micu nardil grozno frizuro, sam a lohk prosm normalno piss (torej brez odvecnih h-jev, w-jev, dvojnih o-jev itd.), k je blo dokaj tezko razbrt, kaj si hotla povedat :roll:
shiry
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a shiry »

Malo sem brala kaj vse ste napisale o raznih frizerjih. Iščem si namreč enega kul frizerja v Ljubljani. Imam še kar dolge lase (čez ramena) in nočem nič posebnega. Lepo stopničasto, nenakomerno postriženo. Ponavadi je problem v tem, da točno povem kaj hočem, na koncu pa vse skupaj izpade bolj tako, kot se zdi frizerju prav!
Odgovori