Frizer
Js sem si tudi ostrigla lase za 10 cm, samo imam se vedno dolge. Pri Simplu, na resice pri frizerki, ki jo osebno poznam...
Sm zadovoljna, ceprov je ful kosato vseskupi v primerjavi s prej - imela sem cist na easy stopnicasto (rahlo skodrani lasje), ce so polikani je pa vrhunsko...
Sm zadovoljna, ceprov je ful kosato vseskupi v primerjavi s prej - imela sem cist na easy stopnicasto (rahlo skodrani lasje), ce so polikani je pa vrhunsko...
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
-
- Sramežljivka
Apple, Kristjan who? Iz kerga frizeraja?
Jz se grem pa zdej počas strič .. Pomojm zadn tedn v maju, predn gremo na Sicilijo. Da bo mal man las za sušit tam.
Pa bomo vidl tam, kaj se bo dogajal z mojimi lasmi .. Ponavadi pustim frizerčku da mu domišljija dela, pa nardi neki kul .. Vsaj pr Tomotu je blo vedno kul.
(pr Miču majo pa prebujno domišljijo .. )
Jz se grem pa zdej počas strič .. Pomojm zadn tedn v maju, predn gremo na Sicilijo. Da bo mal man las za sušit tam.

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Bageera napisal/-a:A je že kdo bil v tistem frizerskem salonu v Domžalah, ki je zraven kitajske restavracije?
No predno sem šla k Mihalei, sem se strigla pri Sašotu ( pri kitajski)...ni slabo,..je kr kul no...ceprou mi je šlo to mal na živce, da mi je en glavo pral, Sašo me je strigu, fenala me je spet druga...no kasiral je pa Sašo!

Misli pozitivno....
-
- Sramežljivka
- Kraj: LJUBLJANA
nism brala vseh 15 strani za nazaj...pa ne vem če ste že povedale...
kater salon ima v ljubljani tut tist računalniški program za frizurce, da vidiš kaj ti paše in kaj ne? In kater frizer zna recimo svetovat kaj ti paše na obraz pa to...ne pa da sam prideš pa te postriže kokr si že al pa kok si želiš...
no to me zanima
kater salon ima v ljubljani tut tist računalniški program za frizurce, da vidiš kaj ti paše in kaj ne? In kater frizer zna recimo svetovat kaj ti paše na obraz pa to...ne pa da sam prideš pa te postriže kokr si že al pa kok si želiš...
no to me zanima

-
- Sramežljivka
jst shm najprej hudila h eni frizerki u župančičewo jamo p bla cist ql...sam mi je zmeri nrdila isto frizuro p shm se mau naweličala...p shm šla u miča...u stari lublani...POLOM!!!...barwu me je drago...in mi dau čist peroksidno blond barwo gor!! cist mi je uniču lase...tkrtk shm mela se dokaj kratke lase in mi niso čist nch znal narest - shm hotla eno frizuro tako bl pusbno za eno priložnost. Ushen bi blo če bi si sama to duma nrdila! p tood k te barwajo ti ne pubarwajo čist du konca ampak ti pustijo 1 cm las d bosh s5 hmau pršou! pol shm shla p naslednič h GUSTIJU!!! mudel je car!! jst shm bla zmeri zaduwolna s tem kar mi je naredu! nzadne k shm bla shm mu pukazala kakšno barwo hočm in shm tako tood dubila...in je fool dobr izpadl...pa drgač ti tood ne nrdi enga sranja na glawi...se ti čist puswet...tood če ma fool gužwo! sj drgač on dela tood za cosmota frizure če kero zanima
jst shm dala za pramena okol 8 000 sit! men se zdi to chist zmerna cena! ce še kero ky zanima ny p uprasha!
**caw**

**caw**
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Malo sem brala kaj vse ste napisale o raznih frizerjih. Iščem si namreč enega kul frizerja v Ljubljani. Imam še kar dolge lase (čez ramena) in nočem nič posebnega. Lepo stopničasto, nenakomerno postriženo. Ponavadi je problem v tem, da točno povem kaj hočem, na koncu pa vse skupaj izpade bolj tako, kot se zdi frizerju prav!