Kontracepcijske tabletke
- Ange|ina
- Komunikatorka
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
celulit ja.. men se je tut pojavu v večjem obsegu.. pa sm jih nehala avgusta jemat in ne verjamm da bo zginu.. bljak.. pa jst sm tut logest jemala in sm mela podobne probleme k shiry - praktično brez libida, problemi z bolečimi menstruacijami.. za povrh vsega pa še zdej, 9 mesecev kasnej, mam baje neuravnovešene hormone in mi že več kot 3 tedne zamuja menstruacija.. jupi...
ni se za igrt s temi stvarmi.. zdej prisegam na kondome, pa me briga za njihove negativne strani.. ne bi si rada uničla česa v telesu k se ne bo dal popravt..
Angie
ni se za igrt s temi stvarmi.. zdej prisegam na kondome, pa me briga za njihove negativne strani.. ne bi si rada uničla česa v telesu k se ne bo dal popravt..

Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Ange|ina napisal/-a: jst sm tut logest jemala in sm mela podobne probleme k shiry - praktično brez libida,...
jp..me too

pa sm femoden jemala..
no zdej že 1 teden Rigevidon..
pa se mi zdi, da (še) ni efekta

zgleda, bo treba sploh NEHAT jemat tabletke..
da se mi bo libido dvignu

Boys are my favourite thing to study!
shiry napisal/-a: Odkar jemljem Logest mi nekak ni več toliko do sexa, počutje se mi spreminja...kr neki so tile hormoni. Poleg tega imam bolečo, a res šibkejšo menstruacijo, pa še neka vnetja so se mi pojavila, kar se prej ni dogajalo.
Evo jst mam tut te težave. Jem jih zdele že 4 leta in zadnja 2 leta sta obup...res prou sama seb grem na živce k sem taka...pa kr do nč mi ni

Zdej resno premišljujem, da jih bi zamenjala...sam nimam pojma ktere bi pol lohka mela

Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Just save, save me
Come on
A res al kaj...no bom jo jst tut zdej k grem na pregled to vprašala...sam če bo men isto rekla bom dala pa tablete kr stran...kr tole je res nemogoče kar se dogaja. Jst sm tut ful najprej misla, da pač ni to zarad tablet...sam ne vem no glede na to, da odkar te tabletke jem se mi je to ful poslabšal...pa res mi ni več do ničesar...ne vem od česa druzga bi še lahko bilo 

Somebody save me
Just save, save me
Come on
Just save, save me
Come on
inchy84 napisal/-a:Evo jst mam tut te težave. Jem jih zdele že 4 leta in zadnja 2 leta sta obup...res prou sama seb grem na živce k sem taka...pa kr do nč mi ni![]()
Zdej resno premišljujem, da jih bi zamenjala...sam nimam pojma ktere bi pol lohka mela
jaz sem jih zamenjala..po posvetu z ginekologinjo..misleč, da se mi bo libido dvignu..sicer težav nism mela..
zdej pa čakam, čakam, čakam..zaenkrat še ni nobenih sprememb..
sam res starh me je..da bi se začela kej redit

@jokica: bom poročala..sam da dam prvi mesec skozi..pa da vidmo

Boys are my favourite thing to study!
pozdravljene
jaz sem jemala tablete več kot tri leta. ko sem ugotovila, da je pomanjkanje volje do seksa vzrok tablet, sem jih nehala jemati. zdaj so se mi pa spustili mazolji. po obrazu, kar me ne moti toliko, in po hrbtu, kar mi je največja groza. poleg tega pa bi rada jemala tablete, ker mi je veliko bolj kot s kondomi.
prebrala sem, da nekatere imate te probleme s tabletami, nekatere ne. pa me samo zanima, če bi lahko napisale katere tablete uporabljate in kakšni so stranski učinki, če jih imamo uporabnice istih tablet podobne. upam, da bom lahko ugotovila, če je to odvisno od tablet ali od posameznice.
hvala
jaz sem jemala tablete več kot tri leta. ko sem ugotovila, da je pomanjkanje volje do seksa vzrok tablet, sem jih nehala jemati. zdaj so se mi pa spustili mazolji. po obrazu, kar me ne moti toliko, in po hrbtu, kar mi je največja groza. poleg tega pa bi rada jemala tablete, ker mi je veliko bolj kot s kondomi.
prebrala sem, da nekatere imate te probleme s tabletami, nekatere ne. pa me samo zanima, če bi lahko napisale katere tablete uporabljate in kakšni so stranski učinki, če jih imamo uporabnice istih tablet podobne. upam, da bom lahko ugotovila, če je to odvisno od tablet ali od posameznice.
hvala
tanjag napisal/-a:pozdravljene
hvala
Pa maš zdej kaj več želje po sexu? Nisi napisala katere tablete jemlješ...js jemljem Logest, kakšne stranske učinke opažam pa si lahko prebereš nekaj postov nazaj.
ja itak. zdej je mam ful več. ne, da bi me razganjal, sam se mi skos da. prej če se mi ni dal, pač nism, zdej mi pa dvakrat reče, pa sm že za akcijo.
jemala sm pa prvo logest, pol diane35, na koncu pa yarina, sam sm yarina jedla sam kšne tri mesce, tko da ne vem, če so kej drugačne, ker sm rabila neki časa, da sm se 'spucala' od tablet. po mojem bi jih mogla jest malo dlje, da bi opazila razliko, sam sm raj kr takoj nehala, k sm ugotovila kaj je vzrok za moje počutje.
jemala sm pa prvo logest, pol diane35, na koncu pa yarina, sam sm yarina jedla sam kšne tri mesce, tko da ne vem, če so kej drugačne, ker sm rabila neki časa, da sm se 'spucala' od tablet. po mojem bi jih mogla jest malo dlje, da bi opazila razliko, sam sm raj kr takoj nehala, k sm ugotovila kaj je vzrok za moje počutje.