Tenis
[quote="kr.ena"]Bliža se Rolland Garros... kaj pravite, kdo bo zmagal? Bo Federerju končno uspelo zmagat Nadala? (včeraj je spet zgubil v 5 nizih...)
Ja,Nadal je že 2-krat premagal Federeja.Mislim,da je Nadal na pesku malenkost boljši.Federerju bolj ugajajo trde podlage.
Sta si pa zelo različna kot igralca.
Nadal je tipičen španec.Je zelo eksploziven,ko vulkan.
Federer je pa zelo umirjen.Je čisto nasprotje od Nadala.
Po mojem mu bo Federer vrnil poraz v Rolland Garros čeprav Nadal brani naslov zmagovalca lanskega leta in bo zelo težka,
Bomo vidli
Seveda jaz navijam za Federerja 
Ja,Nadal je že 2-krat premagal Federeja.Mislim,da je Nadal na pesku malenkost boljši.Federerju bolj ugajajo trde podlage.
Sta si pa zelo različna kot igralca.
Nadal je tipičen španec.Je zelo eksploziven,ko vulkan.
Federer je pa zelo umirjen.Je čisto nasprotje od Nadala.
Po mojem mu bo Federer vrnil poraz v Rolland Garros čeprav Nadal brani naslov zmagovalca lanskega leta in bo zelo težka,

Bomo vidli

Jst pa na HTV zdejle mal gledam match med Monacom in Ljubičićem v 3.krogu... Prov mesarsko klanje, zdejle sta v četrti igri petega seta
Sicer pa... Men je Roland Garros najljubši turnir od vseh, ne vem točno zakaj. Včasih sem sanjala, da bom igrala tam... No, za stare cajte pa upam, da se kako leto res odpravim in si vsaj ogledam zadevo. Recimo finale naslednje leto

Sicer pa... Men je Roland Garros najljubši turnir od vseh, ne vem točno zakaj. Včasih sem sanjala, da bom igrala tam... No, za stare cajte pa upam, da se kako leto res odpravim in si vsaj ogledam zadevo. Recimo finale naslednje leto

"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
Men je tud Roland Garros najljubši od vseh.
Dons sem se pa čist tresla, ko sta igrala Hewitt in Nadal. Prou 3 ure se nisem mogla premaknit izpred tv-ja.
Kakšni preobrati! Prvi set je z lahkoto zmagal Nadal, pol se je čist spreobrnil in ga je Hewitt totalno psihično sesul.. sam je vseen zmagal Nadal.
Jst sem navijala za "Aussieja", ker je še vedno moj number 1. 

Let the good times roll.