Čevlji

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
mimi.k
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mimi.k »

ta teden je bilo enkrat na popu v pop in-u objavljena reportaža, kako lahko v zagrebu prides do zeljenih cevljev za 3500-11.000sit tako, da prineses sliko modela in material ter jih naredijo za teden dni...

ali mogoce kdo ve kje tocno je to v zagrebu? ali si je kdo ze pri njih naredil kaksne cevlje?
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ciber_girl »

Slika

Tote bi imela.... :hearts: Letos so :top:
Zadnjič spremenil ciber_girl, dne 13. Maj. 2006 19:17, skupaj popravljeno 2 krat.
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

ciber_girl napisal/-a:Slika

hud model, samo barva mi ne ustreza :D . neki takega si bom nabavila, ko grem na morje :hearts: . komi čakam!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

Smejkica napisal/-a:
sanaya napisal/-a:Zakaj pa ne vidim slikce?

Na tale naslov klikni, pa jih boš vidla.
http://img217.imageshack.us/my.php?image=shoesia467708rp.jpg
:)

jaaa, hudi, ampak jst bi tud mela kakšno drugo barvo. v takih se ful fajn hodi :jump:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
shiry
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a shiry »

Ja meni so tud full všeč! Js pa grem jutri na lov za enimi belimi al pa temno modrimi poletnimi čevlčki. Najbolš bi bla barvna kombinacija obeh. Iščem pa ene take poletne natikače al pa kaj podobnega za h kiklcam pa oblekcam. Ima kakšna kak predlog kje bi jih lahko našla?
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objava Napisal/-a sanaya »

jz si tud morem ene čeveljčke kupet
i love love
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Jst bi jih tud mela ampak jst samo sebe sploh ne predstavljam, da bi bila v takih čevljčkih...so mi pa res nore ane.
Hm mogoče sem preveč športn tip al pa se ne znam napravlat čeprav bi jih kuj mela. Včeraj sem delala v Lj pa sem full žensk vidla da je melo take sandalce...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

mimi.k napisal/-a:ta teden je bilo enkrat na popu v pop in-u objavljena reportaža, kako lahko v zagrebu prides do zeljenih cevljev za 3500-11.000sit tako, da prineses sliko modela in material ter jih naredijo za teden dni...

ali mogoce kdo ve kje tocno je to v zagrebu? ali si je kdo ze pri njih naredil kaksne cevlje?

ja mene tud to zanima... mam namreč ene poletne slingse (taki spredaj zaprti, zadaj odprti salonarji), k sm jih pred leti kupla v stiflu in sm jih do lani najraj nosila ker so bli tok fajn... letos so pa na žalost že čist preveč zgoneni, tko da če se bi dal bi prec mela enake...
The secret of success is consistency of purpose.
Latte
Debatorica
Debatorica
Kraj: New York

Neprebrana objava Napisal/-a Latte »

Najlepši čevlji:

Cesare Paciotti:
SlikaSlika

Jimmy Choo
SlikaSlika

Zmagovalci Gucci :hearts:
Slika
How blind can you get and still have eyes?
mimi.k
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a mimi.k »

micamaca napisal/-a:
mimi.k napisal/-a:ta teden je bilo enkrat na popu v pop in-u objavljena reportaža, kako lahko v zagrebu prides do zeljenih cevljev za 3500-11.000sit tako, da prineses sliko modela in material ter jih naredijo za teden dni...

ja mene tud to zanima... mam namreč ene poletne slingse (taki spredaj zaprti, zadaj odprti salonarji), k sm jih pred leti kupla v stiflu in sm jih do lani najraj nosila ker so bli tok fajn... letos so pa na žalost že čist preveč zgoneni, tko da če se bi dal bi prec mela enake...

sem najdla malo boljsi podatek, je v eni hrvaski reviji napisan članek o tem, kje se nahaja omenjena prodajalna... kjer lahko dobis cevlje od 200-300 kun! :razz: na cevlje, ki ti jih ročno nardijo cakas 2-3 tedne
naj bi bila v zagrebu na Žitnjaku, Tvornica obuče Zagreb

to moram probat

:flower:
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

^ ok, probej pa pol obvezno poročej :wink: ... čeprov po drugi strani ne vem, a bi se mi dal sam zarad tega v Zagreb lest :?
The secret of success is consistency of purpose.
tweetyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lubiana

Neprebrana objava Napisal/-a tweetyka »

I'm in lovee :love: :love: A kera ve kje bi se dalo tocno te ceveljcke nabavit? Ce prav vidim so od Hilfigherja?
lp
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

Na eni ženski sem vidla Adidas supergice (rjavo-zlate), ala copatki, pa me zanima, če katera ve, kje bi lahko imeli Adidas robo?
Misli pozitivno....
VaNiLliA
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a VaNiLliA »

Dančy napisal/-a:Na eni ženski sem vidla Adidas supergice (rjavo-zlate), ala copatki, pa me zanima, če katera ve, kje bi lahko imeli Adidas robo?

Pravo adidas robo se težko dobi..
angel_girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a angel_girl »

pupa007 ke lepe slikce :) ti pa res dobiš zmeraj vse kar mi je všeč ;)
dobro edino tisti s polno peto mi niso všeč...drugi pa vsi :love:
Zaklenjeno