Čevlji
ta teden je bilo enkrat na popu v pop in-u objavljena reportaža, kako lahko v zagrebu prides do zeljenih cevljev za 3500-11.000sit tako, da prineses sliko modela in material ter jih naredijo za teden dni...
ali mogoce kdo ve kje tocno je to v zagrebu? ali si je kdo ze pri njih naredil kaksne cevlje?
ali mogoce kdo ve kje tocno je to v zagrebu? ali si je kdo ze pri njih naredil kaksne cevlje?
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Zadnjič spremenil ciber_girl, dne 13. Maj. 2006 19:17, skupaj popravljeno 2 krat.
Smejkica napisal/-a:sanaya napisal/-a:Zakaj pa ne vidim slikce?
Na tale naslov klikni, pa jih boš vidla.
http://img217.imageshack.us/my.php?image=shoesia467708rp.jpg
jaaa, hudi, ampak jst bi tud mela kakšno drugo barvo. v takih se ful fajn hodi

Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Jst bi jih tud mela ampak jst samo sebe sploh ne predstavljam, da bi bila v takih čevljčkih...so mi pa res nore ane.
Hm mogoče sem preveč športn tip al pa se ne znam napravlat čeprav bi jih kuj mela. Včeraj sem delala v Lj pa sem full žensk vidla da je melo take sandalce...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
mimi.k napisal/-a:ta teden je bilo enkrat na popu v pop in-u objavljena reportaža, kako lahko v zagrebu prides do zeljenih cevljev za 3500-11.000sit tako, da prineses sliko modela in material ter jih naredijo za teden dni...
ja mene tud to zanima... mam namreč ene poletne slingse (taki spredaj zaprti, zadaj odprti salonarji), k sm jih pred leti kupla v stiflu in sm jih do lani najraj nosila ker so bli tok fajn... letos so pa na žalost že čist preveč zgoneni, tko da če se bi dal bi prec mela enake...
The secret of success is consistency of purpose.
micamaca napisal/-a:mimi.k napisal/-a:ta teden je bilo enkrat na popu v pop in-u objavljena reportaža, kako lahko v zagrebu prides do zeljenih cevljev za 3500-11.000sit tako, da prineses sliko modela in material ter jih naredijo za teden dni...
ja mene tud to zanima... mam namreč ene poletne slingse (taki spredaj zaprti, zadaj odprti salonarji), k sm jih pred leti kupla v stiflu in sm jih do lani najraj nosila ker so bli tok fajn... letos so pa na žalost že čist preveč zgoneni, tko da če se bi dal bi prec mela enake...
sem najdla malo boljsi podatek, je v eni hrvaski reviji napisan članek o tem, kje se nahaja omenjena prodajalna... kjer lahko dobis cevlje od 200-300 kun!

naj bi bila v zagrebu na Žitnjaku, Tvornica obuče Zagreb
to moram probat

-
- Komunikatorka
- Kraj: Primorska