Kontracepcijske tabletke
-
- Komunikatorka
- Kraj: okolica ljubljane
- Kontakt:
no za vse, ki jih zanima- sama sem prenehala z jamanjam tabletk pred 1 mesecom. glavni povod za to je bil pomankanje libida. s tipom sva se zmenila da greva za nekaj časa spet nazaj na kondome in priznam da mi ni žal. že po 14-dneh sm opazila razliko, nožnica je bila bolj vlažna in po nevem kolkem času sem si celo jaz zaželela seksa. skratka, zaenkrat še nisem obžalovala svoje določitve.
A moment on your lips, forever on your hips!
nefertit napisal/-a:no za vse, ki jih zanima- sama sem prenehala z jamanjam tabletk pred 1 mesecom. glavni povod za to je bil pomankanje libida. s tipom sva se zmenila da greva za nekaj časa spet nazaj na kondome in priznam da mi ni žal. že po 14-dneh sm opazila razliko, nožnica je bila bolj vlažna in po nevem kolkem času sem si celo jaz zaželela seksa. skratka, zaenkrat še nisem obžalovala svoje določitve.
Kolk časa si jih pa jemala?
Danes zjutri sm vzela tablico da bi pojedla tabletko, pa ugotovim da je tabletka od prejšnjega dneva še notri
Nevem kak se mi je zgodilo da sm pozabla. In pol sm vzela dve naenkrat. Včerajšnjo in današnjo. Pol sva se pa z kolegico slučajno neki o tem pogovarjale in sm ji povedala in jo vprašala, če bo to kul. Rekla je da naj ne bi smela vzet dveh
Nevem zakaj? Zdej sm mal zmedena, kak je z zaščito. Zdaj bom itak jemala dalje normalno sam nevem od kdaj dalje bom zopet zaščitena, če slučajno zdaj nisem? Ker že ena pozabljena tabletka je lahko velik narobe 

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
V navodilih, ki so priložena pomoje vse piše.
Ne vzemite dvojnega odmerka na enkrat!
... Če zamujate več kot 12ur, je zanesljivost zaščite zmanjšana. Vzemite pozabljeno tabletko takoj, ko se spomnite pa tudi, če to pomeni, da boste vzeli 2tabletki v enem dnevu.Dodatna nehormonska zaščita naslednji 7 dni.
Dejte začet navodila brat, ker tam res vse piše. Saj v mojih, predvidevam, da more povsod.

Ne vzemite dvojnega odmerka na enkrat!
... Če zamujate več kot 12ur, je zanesljivost zaščite zmanjšana. Vzemite pozabljeno tabletko takoj, ko se spomnite pa tudi, če to pomeni, da boste vzeli 2tabletki v enem dnevu.Dodatna nehormonska zaščita naslednji 7 dni.
Dejte začet navodila brat, ker tam res vse piše. Saj v mojih, predvidevam, da more povsod.

Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
nefertit napisal/-a:no za vse, ki jih zanima- sama sem prenehala z jamanjam tabletk pred 1 mesecom. glavni povod za to je bil pomankanje libida. s tipom sva se zmenila da greva za nekaj časa spet nazaj na kondome in priznam da mi ni žal. že po 14-dneh sm opazila razliko, nožnica je bila bolj vlažna in po nevem kolkem času sem si celo jaz zaželela seksa. skratka, zaenkrat še nisem obžalovala svoje določitve.
wau..
kaj pa če bi še jaz probala prekint

sam..
me je strah, da bom pa nazaj boleče menstruacije dobila

Boys are my favourite thing to study!
-
- Komunikatorka
- Kraj: Peščena plaža pod vročim soncem
mene nekaj zanima. tiste ki jemljete kon. tabletke in sem vam je od njih pojavil celulit. Če ste nehale jemat ste opazile slučajno če vam je začel izginjat po nehanju? meni se je full napravo in če z nehanjem malo izgine bom pustila tablete. prosim da mi odgovorite če ma katera izkušnje s tem!
hvala
hvala
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu,
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.
po mojoj koži slikaj kao po platnu,
diraj me usnama po telu i vratu,
pa onda stavi me u ram.