Ženske, eno vprašanje mam...A ma kera črn avto? Kako se kej obnese ta barva? Ker mi zdaj kupujemo nov avto...in izbiramo med črno in srebrno. Jaz bi fuuuul rajše črno, ker mi je stokrat lepši avto, ampak...srebrna je bolj trpežna pa se ne pozna lih vsaka praskica gor. A mi lahko date kako pozitivno informacijo o črni barvi? Hvala.
Ja črna barva je najlepša za avto, še posebno za športni, ampak more bit vedno zelo čist. Hitro se pozna vsak prahec. Absolutno ni praktična. Če boš pridna in avto nonstop prala, je črna prava izbira.
Srebrna pa je najbolj hvaležna, saj se ne vidi umazanije (v mejah normale) in praskic.
Črna barva je meni osebni res lepa za avto ker paše vsakemu avto še posebej pa je zwlo dobra za športni avto...
Seveda se pa bolj poznajo praskice in vsak odtis rok in umazanije...zdej če ga boš čistila ga mej ane...Tako kot je ena že prej povedala je pa srebrna najboljša barva avtomobila pa je tud lepa barva tud če je športn avto
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Tiavanna napisal/-a:Ženske, eno vprašanje mam...A ma kera črn avto? Kako se kej obnese ta barva? Ker mi zdaj kupujemo nov avto...in izbiramo med črno in srebrno. Jaz bi fuuuul rajše črno, ker mi je stokrat lepši avto, ampak...srebrna je bolj trpežna pa se ne pozna lih vsaka praskica gor. A mi lahko date kako pozitivno informacijo o črni barvi? Hvala.
P.S.: A kupi kera Twingota?
kateri avto pa se kupuje? ne pase vsaka barva vsakemu avtomobilu.
mimogrede, jaz imam crn avto (oz. na soncu je temno vijolicast), pred tem sem imel srebrnega. ledenka ti je ze vse povedala!
Mi mamo tud oba črna avta doma...in so men osebno najlepšejši črni... hmmm..kako se obnese..jah pozna se če greš mal po makedamski cesti valda se takoj tist prah pozna...drgač pa js sm bl za črno no k se mi zdi da vsakmu avtu najbolj črna barva paše..pa k ga opereš pa spoliraš...grrrr
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Tiavanna napisal/-a:Ženske, eno vprašanje mam...A ma kera črn avto? Kako se kej obnese ta barva? Ker mi zdaj kupujemo nov avto...in izbiramo med črno in srebrno. Jaz bi fuuuul rajše črno, ker mi je stokrat lepši avto, ampak...srebrna je bolj trpežna pa se ne pozna lih vsaka praskica gor. A mi lahko date kako pozitivno informacijo o črni barvi? Hvala.
P.S.: A kupi kera Twingota?
kateri avto pa se kupuje? ne pase vsaka barva vsakemu avtomobilu.
mimogrede, jaz imam crn avto (oz. na soncu je temno vijolicast), pred tem sem imel srebrnega. ledenka ti je ze vse povedala!
Kupujemo en tak bolj mini avtek.... Citroen C2. Meni je daleč najlepšiv črni barvi, ampak...kaže da bomo vzeli srebrnega... ( )
mi imamo doma črnega passata in twingota...pa jima obema full paše barva...je pa res, da se vse vidi gor....moja astra je bordo redča metalik...pa je tud obup od barve..čeprav ji barva nenormalno paše....jo nardi tak žensko:).mi je pa full žal, da nisem raje vzela srebrne...pa tud črno sem že takrat hodila gledat...ampak to tud odpade...
je pa res kar pravi jochie...da vsakemu avtu ne paše vsaka barva... čeprav c2 je meni najlepši črn...ne glede na probleme z barvo...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
Js se tud z vsemi strinjam glede crne barve... Je ful lepa, sam totalno neprakticna... Pa odvisno je kok se ukvarjas z avtom... Npr. js ga perem 1x na 2 ali 3 mesece, tko, da pr men crna odpade, ceprov mi je ful usec...
Drgac pa C2 je navzven luskan avto, sam notranjost je pa totanlo neprakticna... Js mam tud trenutno Twinga, visoka sem 175 cm, imam sedez do konca nazaj, za mano lahko nekdo se sedi... Na celjskem sejmu sem se vsedla v C2, jasno sedez cist nazaj in se je dotikal zadnjega sedeza (!?)... C3 ful vecji in bolj prakticen avto (pa v koncni fazi samo 200.000 sit drazji)... Da o varnosti ne govorimo...
Moje mnenje...
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.
Zanimivo Js tudi same dvometrase not vozm Jah, v primerjavi s Twingom se mi zdi ful utesnjen avto, men ni potegnu. Takrat k smo sprobaval se sicer ne spomnim al je bla klop naprej al nazaj, se je pa hotu kolega zadaj usest se(193 cm in vitek) in se je mogu cist zlomt, da je sploh prsu nazaj... Vrat sploh nisva mogla zaprt, niti sprednji sedez dat v sedeco lego. On ga je totalno skritiziral...
Je pa to SAMO moje mnenje...
Življenje je potovanje, ne smer. Nosi udobne čevlje.