ja kako folk verjame vse direktu ej...jst pa teh buč in vsega sploh ne verjamem, dokler ne slišim iz osebinih ust resnice oz. laži-sam da ona reče....direk+lady+nova pa itaq vse napihnejo in še dodajajo in še lažejo......zdej je vse na špelo padl-kaj pa če ona sploh ni nč kriva in če je mogoče špelca sama kriva in so se zarad nje skregal.noben ne pomisli na nekaj obratnega od rumenega tiska......
aja dančy ni letelo nate, ampak sam moje splošno mnenje
renatka_ napisal/-a:Ok tole je pa hudo ne Glede nog
ja a veš kolk ogabno je blo to za vidt, pa to so tipi opazil..., ne vem no če ma kratko kiklco logično da si boš pobril noge, še posebi če si natakarca ddd
Za naslednjo avdicijo se bom po moje kr prjavla. Blond sem že, sam še joške vn, en solarij kar za doma, da bom tko ... Tahiti barve, pa usta na playback odpirat in to je to Včasih mi je ful žal, zakaj me take stvari ne zanimajo. Ful bi lohk dobr zaslužla
"Bogovi nas spoštujejo, kadar delamo, ljubijo pa nas, ko plešemo."
nikita20 napisal/-a:ma dej..še 2 mesca po tem ko ni več aktualna kr neki govori,pa naj bi prej povedala resnico,zdej ko je pa noben več ne šmergla se pa tkole ven meče pa povsod po časopisih je tut če je govorila,da je sita medijske pozornosti..ne vem..k da lovi zadnje izdihljaje svoje ex popularnosti... just my opinion
Sumljivo preveč ščitiš Špelo in sumljivo preveč veš o "sponzorskem" avtu...
Nobenga ne ščitim...pač povem svoje mnenje,ker pač zaradi takih in takih okoliščin vem kar precej o tem,o njih,dogajanju itd..tko kot imate ve določeno mnenje ga imam pač tut jst,ki poleg tega da preberem cajtnge (kot ve) verjamem še komu,ki je v vsem tem udeležen
renatka_ napisal/-a:Ok tole je pa hudo ne Glede nog
ja a veš kolk ogabno je blo to za vidt, pa to so tipi opazil..., ne vem no če ma kratko kiklco logično da si boš pobril noge, še posebi če si natakarca ddd
sanaya napisal/-a:jz pa kar verjamem direktu, ker je to kar je Špelca povedala zelo mogoče
Jst se tut strinjam...ker tale Špela pa Jani že delujeta k dve hijene...pa že tko, da je Špelca vedno stala bolj v ozadju in sta odgovarjala sam Jani pa Špela ti da mislit...nevem no, če naj bi bli Špela in Špelca enakovredni (glede na to da sta vedno v štric plesali, se skupaj slikali...pač Špelca ni bila backvokalistka), se to po obnašanju Špele (in Janija) nikoli ni vidlo, ampak sta vedno onadva rinila v ospredje. Špelca pa kot pozabljen kufr...kimala...
Sicer pa je bla Špela že v OŠ precej glasna in je povsod prisostvovala
_______________________________________ Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things...
bad_girl napisal/-a:Sicer pa je bla Špela že v OŠ precej glasna in je povsod prisostvovala
Mhm Pa tut vizualno je bla čist druga s tisto na fantka postriženo kratko čupco, pa skor črne lase ima naravne (čist temne)...
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
And I'd give up forever to touch you Cause I know that you feel me somehow You're the closest to heaven that I'll ever be And I don't want to go home right now
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
nikita20 napisal/-a:ma dej..še 2 mesca po tem ko ni več aktualna kr neki govori,pa naj bi prej povedala resnico,zdej ko je pa noben več ne šmergla se pa tkole ven meče pa povsod po časopisih je tut če je govorila,da je sita medijske pozornosti..ne vem..k da lovi zadnje izdihljaje svoje ex popularnosti... just my opinion
Sumljivo preveč ščitiš Špelo in sumljivo preveč veš o "sponzorskem" avtu...
Ej Nikita 20 ne ti men flancat, da je ne zagovarjaš...da vidim kok jo boš zdele zagovarjala...
Dons joj je moj fant videl, ko je šla čez SPB in se naglas pogovarjala po telefonu...rekla je,.../ dej reč Špelci naj že neha z svojimi bednimi forami.../...Dej dej, taka diktatorka je, da že smrdi!
Itak, da je šla Špelca stran zaradi Špele.
Dančy napisal/-a:Ej Nikita 20 ne ti men flancat, da je ne zagovarjaš...da vidim kok jo boš zdele zagovarjala... Dons joj je moj fant videl, ko je šla čez SPB in se naglas pogovarjala po telefonu...rekla je,.../ dej reč Špelci naj že neha z svojimi bednimi forami.../...Dej dej, taka diktatorka je, da že smrdi! Itak, da je šla Špelca stran zaradi Špele.
sorry Dančy ampk krkoli ti v tej temi napišeš se mi zdi totalna laž k se tle delaš pametno kot da vso slovensko smetano poznaš..in ne vrjamm tistu kr si zanč neki bluzila tle gor ne tole s tvojim fantom k je to slišou..kako naključje da jo je glih tvoj fant srečou, a.. pa glih zdej k se o tem na forumu govori...pravljice so za v vrtec!