Men so tud tele na desni v uč padle, res so lepe, sam to morš met pa res lepo postavco za kej tazga.
Vse o kopalkah
-
purple_rain
- Cosmopsiho

- Kraj: Lj
-
Applebitecc
- Cosmopolitanka

-
Fantasistykke
- Sramežljivka

Jaz sem do sedaj kupovala kopalke v H&M in New Yorkerju (kar sem jih).
Letos pa nujno rabim ene hude kopalke, zato sem se odločila da bom dala malo več denarja pa da bodo kar se da kvalitetne.
V MC v Kopru sem v Calzedonii videla res ene hude, bele bikinke z neki kamenčki.
Fant je rekel da mi jih bo kupil, torej greva kmalu v Ljubljano jih iskat.
Sem pa slišala da v Calzedonii zelo težko kombiniraš številke. Je to res? Skrbi me da mi bo potem zgornji del premajhen ker imam bol malo rit.
Pri kopalkah mi je zelo pomembno da nimajo podloženega modrca, ter da ne pokrijejo cele riti. Tiste polovične (ne tangice) so najbolj.
Letos pa nujno rabim ene hude kopalke, zato sem se odločila da bom dala malo več denarja pa da bodo kar se da kvalitetne.
V MC v Kopru sem v Calzedonii videla res ene hude, bele bikinke z neki kamenčki.
Fant je rekel da mi jih bo kupil, torej greva kmalu v Ljubljano jih iskat.
Sem pa slišala da v Calzedonii zelo težko kombiniraš številke. Je to res? Skrbi me da mi bo potem zgornji del premajhen ker imam bol malo rit.
Pri kopalkah mi je zelo pomembno da nimajo podloženega modrca, ter da ne pokrijejo cele riti. Tiste polovične (ne tangice) so najbolj.
Fantasistykke napisal/-a: Sem pa slišala da v Calzedonii zelo težko kombiniraš številke. Je to res? Skrbi me da mi bo potem zgornji del premajhen ker imam bol malo rit.
Meni so vedno vredu št. 3 v Calzedoniji... nimam problemov.
Drugače pa če imaš full razliko med hlačkami in modrcom, imajo posebne modele, ki lahko posebej kupiš zgornji in spodnji del različne barve, številke in modele.
Tudi te roza, ki sem prej prilepla slikco prodajajo v trgovini Yamamay posamično.
Marsikaj se da dobit!

Don't worry, be happy!!!
Ledenka napisal/-a:Applebitecc napisal/-a:Ful lepe, sam ko greš po štacunah, majo pa same ogabne na žalost skor povsod.![]()
Ma te kopalke imajo v trgovinah Yamamay. Dobiš jih v Trstu.
jel to nešto japansko???
... men je tud ful všeč un modrc na desni, sam da bi šla pa zarad tega v trst se mi pa ne da...The secret of success is consistency of purpose.
a če naročiš pr temu Otto..
pa ti pol ne stoji najboljš..
vrnejo denar?
kej komplicirajo?
pr njih pa res nism še nikol nč naročvala..
pa bi kkšne kopalkice vzela..
sam..brez da vem, da jih lahko vrnem..
če to ne bo tko stal k na unmu modelu v katalogu..
se ne grem hecat
pa ti pol ne stoji najboljš..
vrnejo denar?
pr njih pa res nism še nikol nč naročvala..
pa bi kkšne kopalkice vzela..
sam..brez da vem, da jih lahko vrnem..
če to ne bo tko stal k na unmu modelu v katalogu..
se ne grem hecat

Boys are my favourite thing to study!
||MuCkAa napisal/-a:A ma kera kaksen link od teh Roxy kopalk?
www.roxy.com ... pol pa sam izbereš tm pač Collections pa swims
Drgač sm pa jst ene toooooooook konc hude vidla v Women's secret, tko enodelne pa cel hrbet odprt pa spredi ful zožane na bušiju pa tko konc hude res ...
Sam jih ne bi mela za na plažo ... ampak tko za vn ... kokr na nek način ta zako hudo majčko oz topek ... mal sm nora ja sej vem, sam si jih bom prou kupla ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.

hvaaalaaa