~NIA~ napisal/-a:že velikat sm se vprašala zakva sploh žvim če še nihče ni preživu
tako mlada pa že tako zagrenjena in morbidna...
kai napisal/-a:jaz gledam smrt kot nekaj obveznega. vsak bo umrl. bojim se je nikakor ne, mogoče se je malce veselim, ker bo konec agonije. nisem samomorilske narave, da ne bo prišlo do nesporazuma. samo smrt je nek dosežen cilj.. ciljev se pa nagonsko veselim..
Frenkie napisal/-a:[b]Torej ali se bojite smrti?
Aloha napisal/-a:Ja, fino, pol sm pa js tle ena redkih, k se na smrt boji smrti![]()
Učas mam neke napade tesnobe zvečer u pojsli, k začnem po nesreč razmišlat o tem, kako je možno, da me nikol, ampak res nikol več ne bo, kr ne bom obstajala, konc za zmeri... Nekak ne dojamem te razsežnosti in me je groza. Pol grem pa mamici jokat![]()
Pa še enkat sm dubla un pofukan mail, k ti "zračuna" datum smrti in bi mogla bit po njihovo že neki let pod zemlco... In se spomnem, kok sm se takt (za)sekirala, pa čeprou vem, da so take bedarije ceu larifari (sam sm rahlo vraževerno nastrojena)... In sm bla čis srečna, k je biu un datum mem.
Aloha napisal/-a:Učas mam neke napade tesnobe zvečer u pojsli, k začnem po nesreč razmišlat o tem, kako je možno, da me nikol, ampak res nikol več ne bo, kr ne bom obstajala, konc za zmeri... Nekak ne dojamem te razsežnosti in me je groza.
*PrInCeSsKa* napisal/-a:Aloha napisal/-a:Ja, fino, pol sm pa js tle ena redkih, k se na smrt boji smrti![]()
Učas mam neke napade tesnobe zvečer u pojsli, k začnem po nesreč razmišlat o tem, kako je možno, da me nikol, ampak res nikol več ne bo, kr ne bom obstajala, konc za zmeri... Nekak ne dojamem te razsežnosti in me je groza. Pol grem pa mamici jokat![]()
Pa še enkat sm dubla un pofukan mail, k ti "zračuna" datum smrti in bi mogla bit po njihovo že neki let pod zemlco... In se spomnem, kok sm se takt (za)sekirala, pa čeprou vem, da so take bedarije ceu larifari (sam sm rahlo vraževerno nastrojena)... In sm bla čis srečna, k je biu un datum mem.
Ej ti si pa ČIST ista k jst!Joj tole k si na začetku opisala da razmišlaš o smrti kako je možno da te nikol ampak res nikol več ne bo pa da bo konc za zmeri...pr men je to čist isto.Jst tega sploh ne dojamem in pol se še spomnim k je kdo umru k sm ga poznala in nazadne u solzah zaspim.Spomnim se da k sm bla mejhna pa sm zvedla da bomo usi enkrat umrl sm jokala cele dneve in noči in še do zdj nism dojela da je to res.Sploh ne maram razmišlat o tem k je preveč bed