...
 ...micamaca napisal/-a:ja res, jst npr. mam najraj bikinke s spodnjim delom ala bokserce in to kombinacijo je tko blazn težko najdt... vsaj kolkr tolk spodoben model... ker vse babe pač res nimamo postave za bikinke s trakci
...
 . jaz mam tudi najraje takšne!sem imela ene iz emporiuma, ampak to je že 2 leti nazaj. pa ble so čist hude, ker so ble iz takega materiala, da si se lahko sonču po celem telesu!je bla tkanina prepustna!
 . jaz mam tudi najraje takšne!sem imela ene iz emporiuma, ampak to je že 2 leti nazaj. pa ble so čist hude, ker so ble iz takega materiala, da si se lahko sonču po celem telesu!je bla tkanina prepustna!  res so bile hude...sedaj pa nobenih takih več ne najdem
 res so bile hude...sedaj pa nobenih takih več ne najdem  
¸sQo`` napisal/-a:ja, sam dobit nizke hlačke?... mislte da bi se jih dal it nest kaki šivilji popravt pa kok bi pršlo?
 . pomoje bi lohk nardila, samo za ceno pa niti približno nebi vedla
 . pomoje bi lohk nardila, samo za ceno pa niti približno nebi vedla   . saj zdaj počasi bom tako ali tako morala k šivilji in bom jo vprašala, če dela take stvari in koliko približno stane.
 . saj zdaj počasi bom tako ali tako morala k šivilji in bom jo vprašala, če dela take stvari in koliko približno stane.   bon napisala, če bo odgovor pozitiven!
 bon napisala, če bo odgovor pozitiven!