Špelca Kleinlercher: Odšla sem zaradi obupnih razmer
Ljubljana, 08.05.2006
Intervju s Špelo Grošelj je razjezil bivšo članico skupine Atomik Harmonik Špelco Kleinlercher.
Dančy napisal/-a:Špela dobila sponzorski avto...Novi Audi...svojega Puntota pa prodaja...
jah res super no ... mislm kok mi gre pa to na kozlanje... vsaka gos k zna enkrat zakvakat bo zdej že dobila sponzorski avto (pa to ne kerkol ampak audi)... zato da jih bomo v bistvu mi, k smo niko i ništa in mormo lepo kupt avto za velke pare, spoznoriral ...
Dančy napisal/-a:Špela dobila sponzorski avto...Novi Audi...svojega Puntota pa prodaja...
Dančy nehi bit pametna!!!
Špela je vozila AUDIja minuli weekend, ŠE VEDNO IMA svojega Puntota, pa povej svoji mamici naj bolj posluša drugič pri frizerju! Porka duš..ste fovšljive!
Dančy nehi bit pametna!!! Špela je vozila AUDIja minuli weekend, ŠE VEDNO IMA svojega Puntota, pa povej svoji mamici naj bolj posluša drugič pri frizerju! Porka duš..ste fovšljive!
Najprej tole...name se drla ne boš...deri se na svojega psa..a je to jasno?
Napisala sem pa to kar sem videla in slišala iz njenih lastnih ust. Aja btw...sama vozim novega Golfa5, ki sem si ga kupila z lastnimi sredstvi...tko da sorry..nimam bit za kaj fouš.
Dančy nehi bit pametna!!! Špela je vozila AUDIja minuli weekend, ŠE VEDNO IMA svojega Puntota, pa povej svoji mamici naj bolj posluša drugič pri frizerju! Porka duš..ste fovšljive!
Najprej tole...name se drla ne boš...deri se na svojega psa..a je to jasno? Napisala sem pa to kar sem videla in slišala iz njenih lastnih ust. Aja btw...sama vozim novega Golfa5, ki sem si ga kupila z lastnimi sredstvi...tko da sorry..nimam bit za kaj fouš.
Ah lej jo..jst se sploh ne derem, se mi pa -oprosti izrazu- zdiš ena.. tečka skos neki šimfaš pa govoriš kaj si slišala iz Špelčinih ust,pa kaj je tvoja mami slišala..pa bla bla.. pa na koncu se še nič ni izkazalo za resnično..tko da.. pa ne se kregat z mano,ker če uporabim klicaj še ne pomeni da se derem