Kontracepcijske tabletke
- Ange|ina
- Komunikatorka
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
a se je kateri zgodilo po prenehanju jemanja tablet, da je imela probleme z rednostjo menstruacije? do zdej je blo vse normalno, zdej mi pa že skor 2 tedna zamuja, pa je med. sestra rekla da je to lahko ker sm nehala tablete jest.. sam jst jih ne jem že 9 mescev, pa do zdej je blo vse normalno.. nč mi ni jasn..
Angie
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
jokica napisal/-a:aha jest sm sprašavala po njih, pa mi je ginekologinja rekla zakaj bi zopet menjala, če sem zadovoljna z Stederil-m...
kaj več ti ne znam povedati... žal
ja, sem bila prej na Stedirilu-m, pa mi jih je zamenjala, ker so baje te manj močne.. so pa Stediril-m kot sem slišala KT z najmanj stranskih učinkov ... well, pri meni jih res ni bilo, bom vidla, kaj bo s temi sedaj ...

-
- Sramežljivka
- Kraj: Maribor
Frida Kahlo napisal/-a:hey.. nekaj sem že zasledila, vendar nič koristnega, pa me vseeno zanima če nobeni ni ginekologinja predpisala KT Lindynette, na tržišču sicer precej nove ... meni jih je pred kakšnim tednom, pa me zanima, če ima katera že kakšne izkušnje z njimi ...
Jaz jih jemljem kakšna 2 mesca, so mi čist ok. Prej sem jemala Logest, pa sem imela vmesne krvavitve in je ginekolog rekel, da naj poskusim z Lindynette in do zdaj nisem imela vmesnih krvavitev

Danes je prvi dan preostanka mojega življenja.