Kontracepcijske tabletke
ženska napisal/-a:Najprej en lep pozdrav vsem skupaj!
Imam vprašanje glede Yarina tabletk. Jemljem jih že pol leta. Na začetku sem imela obilne vmesne krvavitve, zdaj pa se pojavljajo le še na koncu in v majhnih količinah. Ginekologinja je rekla, da to ni hujši problem in da jih ne bo potrebno menjati.
Zanima me pa sledeče: Ponavadi imam menstruacijo (sicer zelo šibko, tako da mi zadostuje dnevni vložek) 4 - 5 dni, zadnje mesec pa sem jo imela le 2 dni. Je to v redu? Upam , da nisem zanosila???
OMG-mela si menstruacijo in zdj sprašuješ, če si zanosila?
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
rinca napisal/-a:ženska napisal/-a:Najprej en lep pozdrav vsem skupaj!
Imam vprašanje glede Yarina tabletk. Jemljem jih že pol leta. Na začetku sem imela obilne vmesne krvavitve, zdaj pa se pojavljajo le še na koncu in v majhnih količinah. Ginekologinja je rekla, da to ni hujši problem in da jih ne bo potrebno menjati.
Zanima me pa sledeče: Ponavadi imam menstruacijo (sicer zelo šibko, tako da mi zadostuje dnevni vložek) 4 - 5 dni, zadnje mesec pa sem jo imela le 2 dni. Je to v redu? Upam , da nisem zanosila???
OMG-mela si menstruacijo in zdj sprašuješ, če si zanosila?
tudi kljub menstruaciji si lahko noseč...pa ni malo takih primerov....
jaz jemljem yarino...pa imam ponavadi 4-5 dni krvavitev....je pa baje možno, da jo lahko skrajša le na 2 dni...pa na minimalno krvavitev....če si redno jemala tabletke...pol je možnost za zanositev minimalna...po mojem so krive tabletke...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Mimi_M napisal/-a:mily napisal/-a:kok pa vete da so tablete prešvoh?
pojavi se kakšen izcedek med menstruacijama - jst imam ponavadi malo rjavo, kakšnih 7-10 dni pred menstruacijo se malo obarva, kot rjav beli tok, par dni, pol pa spet nič.
Pri men je neki podobnga, ampak mi tud na misel ni prišlo, da je to zarad tega ker bi ble tabletke prešvoh. A si poj zamenjala tabletke? Ker zdj me je kr mal strah ratal

če so tabletke švoh, to ne pomeni da nisi zaščitena. zaradi švoh tabletk imaš vmesne krvavitve, pa še to samo na začetku, nikakor pa to ne pomeni, da lahko zanosiš-vsaj tko mi je ginekolog reku. jst sm mela vmesne krvavitve samo en mesec in nisem šla menjat tabletk. švoh tableta pomeni da ima manj hormonov, kar ne vpliva na zaščito, dolgoročno je pa za tvoje telo ful boljše.
rinca napisal/-a:če so tabletke švoh, to ne pomeni da nisi zaščitena. zaradi švoh tabletk imaš vmesne krvavitve, pa še to samo na začetku, nikakor pa to ne pomeni, da lahko zanosiš-
moja sošolka je mela tut prešvoh tabletke...no to ona ni vedla...mela je tut te umesne krvavitve sam so pol nehale...k je šla pa na pregled je bla pa v 2 mesecu noseča

in zdej je mamica in ma prekrasnga sinkota

Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Just save, save me
Come on
kriza.
sej pravim, men je blo tko razloženo, nisem pa vedla da obstajajo tok švoh tabletke, da te ne bi zaščitile. pol pa res ne vem, kako veš da imaš prešvoh tabletke. jst harmonet jemljem eno leto pa pol pa nimam nobenih problemov, kakšna druga pa lahko z njimi zanosi, al kaj?
katere je pa jemala tvoja sošolka?

katere je pa jemala tvoja sošolka?
inchy84, pa si prepričana, da tvoja sošolka ni nobene tabletke spustila al pa kaj? Ker načeloma je tako kot je napisala rinca. Reče se, da so tabletke prešvoh, vendar to pomeni, da imaš vmesne krvavitve in ostale stranske učinke.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
rinca napisal/-a:katere je pa jemala tvoja sošolka?
Logest je mela.
Majchy...100% res ne morem bit prepričana...sam v kolker je ona rekla, ni pazabila in tut poznam jo dost dober, da vem, da take stvari jemlje dost resno. Sej glih zato pa je bil tok večji šok k je zvedla, da je noseča

Somebody save me
Just save, save me
Come on
Just save, save me
Come on
Jest sm mela logest, pa so mi rekl da so presvoh in sm cel vik in krik načela v ordinaciji, če bi lahk zanosila, pa kako mi lahk da premal močne...
in me je lepo pomirila, da ne bi zanosila, razen če bi kakšno izputila. poanta je samo v enih hormnih, ki jih je blo za moj hormnski istem in presnovo premalo.
baje pa ni panike, da bi zanosila.
in me je lepo pomirila, da ne bi zanosila, razen če bi kakšno izputila. poanta je samo v enih hormnih, ki jih je blo za moj hormnski istem in presnovo premalo.
baje pa ni panike, da bi zanosila.
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre