Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Babuska
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Babuska »

skinny napisal/-a:@micamaca: jaz sem imela pred 7 meseci do sedaj enakega kot ti, pa se mi je tudi začelo na ploščici nabirat neke plast. zdaj pa imam ta novega in je res :hearts: . full ti ne cufa las in ploščica je tko fino narjena, da ti lasje dobesedno spolzijo skozi! :) jaz mislim, da ti ne bo žal. :wink:

Katerga pa maš? Kolk si dala zanjga?
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

Slika
tega. remington sleek & curl. malo poglej nekaj strani nazaj, ker se ne spomnim točne cene. :wink:
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Zvoncnica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: med zvezami

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncnica »

Kaj pa pravite na likalnike s steklenimi ploščicami? Sem videla neke od BabyLissa če se ne motim in baje da še manj poškodujejo lase kot tisti s keramičnimi... Pa ena kolegica ga ma in sem ga sprobala...full uredu nardi svoje :D
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

jst mam pa od babylissa wet&dry in mi je ful v redu. čeprav, če bi si šla dejansko mokre lase z njim likat, bi rabla 100 let da se mi posušijo in zlikajo.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
4_maya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a 4_maya »

Zvoncnica napisal/-a:Kaj pa pravite na likalnike s steklenimi ploščicami? Sem videla neke od BabyLissa če se ne motim in baje da še manj poškodujejo lase kot tisti s keramičnimi... Pa ena kolegica ga ma in sem ga sprobala...full uredu nardi svoje :D

ja jst mam likalnik s steklenimi ploscicami in to ze skoraj eno leto in ga lahko samo pohavlim. najprej sem hotela kupit takega od Remingtona, samo potem sem se malo v raziskave vrgla in ugotovila da si po kavaliteti in manjsem poskodovanju las sledijo:
-tefonski
-keramicni
-stekleni
in sem se odlocila za steklenega. sam princip pri likalnikih je, da mora bit povrsina cim bolj gladka da tudi manj poskodujes las, in to je najbolj pri steklenemu - pravijo. kupila sem ga pa od Babylissa ker drugacnega na nasem trgu takrat nisem zasledila. Men je u redu. :)

Drgac sm se pa tud pri frizerki pozanimala glede tega da bi si lahko mokre lase z likalnikom "susilo" (likalo), in je zensko skor kap zadela. rekla je da ne glede na to kok je dober likanik in kaksen princip ima, naj se tega ne dela! ze samo pravilo pred likanjem je da morajo biti lasje cisto suhi! pa se to je priporocljiva uporaba sredstev ki zascitijo lase pred vrocino (jst mam en spraj ki zasciti lase do 240°C, pa se ko je vlaga se ti tok hitro ne skravzljajo). Tako da: Pamet v likalnike! :D
hondasica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj.

Neprebrana objava Napisal/-a hondasica »

sm frizerka in lahk povem da sm kupila likalnik v btcju v esteli za 12 tisoc in morm rect da sm zelo zadovoljna z njem,ce hocte se kej vprasat glede friziranja se priporocam :lol:
skinny
Kofetarica
Kofetarica

4_maya napisal/-a:in sem se odlocila za steklenega. sam princip pri likalnikih je, da mora bit povrsina cim bolj gladka da tudi manj poskodujes las, in to je najbolj pri steklenemu - pravijo. kupila sem ga pa od Babylissa ker drugacnega na nasem trgu takrat nisem zasledila. Men je u redu. :)

zato pa mam jaz tega novega od remingtona, ki ma ploščico iz turmalina in res fajn splozijo laski skozi. za stekleno pa res še nikoli nisem slišala :?
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Zvoncnica
Sramežljivka
Sramežljivka

4_maya napisal/-a:jst mam en spraj ki zasciti lase do 240°C, pa se ko je vlaga se ti tok hitro ne skravzljajo

Kaj maš to pa kje se da dobit? Iščem nujno neki uporabnega, kakšni predlogi?
Mani je frizerka z nečem full dobrim nardila sam je pa tud keša za tisto za očke vn dat... Če ne najdem alternative pač tisto, sam raj kaj drugega...Predlogi?
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ushergirl »

4_maya napisal/-a:jst mam likalnik s steklenimi ploscicami

kok si dala zanjga?
Zvoncnica
Sramežljivka
Sramežljivka

mislim da pride tam okol 12-14k...sem ga gledala pred par dnevi pa mam mal luknje v glavi in ne vem točne cifre...
4_maya
Sramežljivka
Sramežljivka

js ta likalnik s steklenimi ploscami je bil res ene 14 tisoc - se ne spomim tocno ker je ze eno leto od tega, spomnem pa se da sm ga kupila v Merkurju.

Tisto kar pa zasciti lase je pa spray od Schwarzkopf-a linija Osis: Flatliner; na splosno zadeva vrocinsko zasciti lase do 200°C in 30% podaljsa obstojnost zlikanih las, gladi in reducira kodre, ščiti pred vlago, neguje in skrbi za enakomeren rezulat. Sm se potrudla pa sla gledat na etiketo :D Moras pa vedet da popolne zascite noben proizvod ne nudi, ker se uporabja res velika vrocina za ravnanje
Kupila sem ga pa pri frizerju - kjerkol uporabjajo Shwarzkopf, tam tud to dobis. V trgovinah ga zenkrat ni. Aja pa takrat sem dala zanj 2.700sit - vem veliko,samo ce zadeva deluje in ti likalnik manj skuri lase, potem dam tud vec :D

A pozna ker kaksno ful hudo oblogo za lase poskodovanje od likanja? Ali pa priporocila ker balzam je dober? Sama sem jih kar nekaj sprobala samo me zanima ce mate vi kaksen proizvod k vam je reees dober, oz ce najdem da obstajajo se kaksne boljse zadeve od teh ki jih poznam (razen hot glatt :) )?!
4_maya
Sramežljivka
Sramežljivka

LyLa napisal/-a:Jst si jih peglam na 130 pa je čist zadost.. še tko se mi zdijo prevroči.

to je pa ful v redu da se ti lepo zravnajo ze pri 130°. eni k mamo pa take bolj moce lase, pa pol posegamo po vecjih temperaturah :). me je ok ze pri 180, samo vcasih ce se mi pa ful mudi, in se mi ne da dolg casa lika pa pol mal pojacam do ene 200° ipd :D
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Spelina »

ja men je prov čudno, da so moji lasje lepši in bl zdravi zgledajo odkar jih peglam :)
4_maya
Sramežljivka
Sramežljivka

Spelina napisal/-a:ja men je prov čudno, da so moji lasje lepši in bl zdravi zgledajo odkar jih peglam :)

u lucky girl! :) Jst bi tud!!! Sem ze tolk delec prsla da vsakic ko si lase spegalm mam pol res bad filig k sem jih spet se malo bolj unicla :( zacaran krog, vam povem :?
skinny
Kofetarica
Kofetarica

4_maya napisal/-a:
LyLa napisal/-a:Jst si jih peglam na 130 pa je čist zadost.. še tko se mi zdijo prevroči.

to je pa ful v redu da se ti lepo zravnajo ze pri 130°. eni k mamo pa take bolj moce lase, pa pol posegamo po vecjih temperaturah :). me je ok ze pri 180, samo vcasih ce se mi pa ful mudi, in se mi ne da dolg casa lika pa pol mal pojacam do ene 200° ipd :D

jaz mam tudi skoraj vedno na 200° :roll: . adijo moji lasje. vi srečince, ki imate tanke lase :cry:
~ Mark Twain
Odgovori