js ta likalnik s steklenimi ploscami je bil res ene 14 tisoc - se ne spomim tocno ker je ze eno leto od tega, spomnem pa se da sm ga kupila v Merkurju.
Tisto kar pa zasciti lase je pa spray od Schwarzkopf-a linija Osis: Flatliner; na splosno zadeva vrocinsko zasciti lase do 200°C in 30% podaljsa obstojnost zlikanih las, gladi in reducira kodre, ščiti pred vlago, neguje in skrbi za enakomeren rezulat. Sm se potrudla pa sla gledat na etiketo

Moras pa vedet da popolne zascite noben proizvod ne nudi, ker se uporabja res velika vrocina za ravnanje
Kupila sem ga pa pri frizerju - kjerkol uporabjajo Shwarzkopf, tam tud to dobis. V trgovinah ga zenkrat ni. Aja pa takrat sem dala zanj 2.700sit - vem veliko,samo ce zadeva deluje in ti likalnik manj skuri lase, potem dam tud vec
A pozna ker kaksno ful hudo oblogo za lase poskodovanje od likanja? Ali pa priporocila ker balzam je dober? Sama sem jih kar nekaj sprobala samo me zanima ce mate vi kaksen proizvod k vam je reees dober, oz ce najdem da obstajajo se kaksne boljse zadeve od teh ki jih poznam (razen hot glatt

)?!