Balea tist puter ki diši po mangu: na začetku k sem se namazala sem bla ful navdušena kok lepo dišim...sam pol čez kako urco se je pa vse limal namene...k da se neb umila že nevem kok dni
Somebody save me I don't care how you do it Just save, save me Come on I've been waiting for you
no js sm dobila pa tester od nove vlažilne kreme Vichy pHysio 5.5, kao za občutljivo kožo in se se pred 2 uram namazala, zdj sm pa čist flekasta po faci...joooooj pa kr zateguje kožo u glavnem, men je kr neki...
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
ne sj so dve vrsti...v glavnem men to ne paše... mam prav ene 6 takih rdečih flekc po faci da kr grozn zgleda...pa še ful na velko piše na tem kartončku: brez alkohola in barvil...jeah right
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
js sm čist razočarana nad vsem od Veet-a... od voskov do depilacijskih krem... eno slabše od drugega pa tonik za obraz od garnieja (tak zelen), z izvlečki sadja al neki, mi je čist izsušil kožo...