mi je še malo lažje zdaj
ampak en prooblem pa je - on misli, da bi mogla bit prjatla, pa se dobivat na kavah pa žurat pa tko...pa ne vem al je to mogoče?

nastasia napisal/-a:midva z mojim bivšeim fantom sva se včeraj videla na rojstnem dnevu najinega prjatla. in sva se veliko pogovarjala. je bilo res lepo.
mi je še malo lažje zdaj![]()
ampak en prooblem pa je - on misli, da bi mogla bit prjatla, pa se dobivat na kavah pa žurat pa tko...pa ne vem al je to mogoče?

moj tud men omenja da bi blo dobr shujšat pa jadajada, ampak jst vem da morm shujšat, ker mi zadnje čase zdravje fejst peša in vem da mi hoče sam dobro in ne kao neki sam da shujša.kakorkoli na živce mi gre vseeno

(najina veza je bla že skor preveč pocukrana)... Pol k sta nehala, sm bla js tista, k ga je tolažla (ja, vem...), spet lažno upanje, pocukrane besede, js umirala od sreče... pa ne za doug... Spet (kt že ceu let do takrt) izgovori, bluzenje (on se ne najde, mu nč ne gre u lajfu, je zmeden, ne more, skratka same plitve besede, k jim je vrjeu sam on pa noben drug), mene pa souze oblivale dan za dnem.
Pa sm se še zmer trudla, hotla bit saj prjatlca, nardila use in še več, da bi mela spet nek normalen, človeški odnos... Z njegove strani ni šlo. Pa čeprou tega nikol ni reku. In sm rekla, da grem (že ne vem kerič po vrst), tokrat za zmer. In u tistih mescih ni meu nobene.
Js sm bla zmer prpraulena pomagat, kadarkol mu je blo hudo in kadarkol je rabu nekoga, k ga bo poslušu... Pa čeprou si ni zaslužu in sm vedla, da bom na konc jokala jst.
dala popust... Čis sm bla konc. Prou mogu je to rečt, kr točn ve, da me bo przadeu u dno duše (tko k me je z usako besedo odkar sva šla narazn), ve, kok sm si ga želela nazaj, kaj use sm nardila za to in kaj sm prestajala. In mi gre to rečt...
NE morm ga prebolet, še zmer ne... Pa je že tok cajta minil, kr neki tipou je šlo skoz ( z nobenim se ni obnesl lih zard te moje preteklosti), pa se usakič "vrnem h nama"... Trudm se kokr se loh, da bi dala to enkrat za zmeri skoz, res se (pa umes je že zgledal, da mi je clo ratal-pa sm dubla njegou sms in bla spet na istem... in ponovi to ene parkrat)... pa ne gre.

_ladybird_ napisal/-a:hmm jst na tvojem mestu bi ga verjetno vzela nazaj, ker sta bla dolg časa skup in če je blo sam zarad tega konc, bi se mi zdel škoda zveze...sploh če se drugač štekata...sam mogu bi se mal lepš obnašat, k tole pa res ni odnos

Em....Alina? BRAVO... Tko j tud z mano... Zadela s u full..alina napisal/-a:moja zgodba je identična......in raznorazni nasveti v stilu pojdi ven, med ljudi so en sam larifari! tudi če greš ven, pa se družiš, non stop misliš na njega, si zamorjena in tudi družba se te kmalu naveliča, saj imaš v glavi samo njega! ne znam ti napisati nasveta, ki bi dejansko deloval! jst samo upam, da čas prinese svoje, ker če ne se bo tudi meni zmešalo
Shujšala sem že par kilogramov in doma so že vsi zaskrbljeni, ker sem kot kakšen zombi