Najbolš je čim bol delat na tem, da greš s svojim lubijem na svoje, pa tut če sta tašča in tast še tk zlata. Kdo ve kk bo pa čez par let? Pa ne, da bi bli skregan, sm tko no. Še zmiri je bolš svoja štalca!
moja je pa obsedena z gibanjem in pol mojmu skos muri zakaj pa ne greva na rožnika pa šmarno goro papapa.lih cajt mam skos vsak dan hodt po teh usranih hribih....
pa dons optimistično reče da je najdla ene par številk u službi in naj pokličeva za pomoč odvajanja od kajenja.ja po telefonu mi bojo pa res pomagal ja....dobr sej dobr hoče, sam usen......mislm da je moje življenje moje in se nima kej vtikat ne v moje gibanje ne v moje kajenje, ne v moje nč
pol me pa ne mara, ker v lepem nedeljskem popoldnevu nočva na rožnik pa rajš sexava doma, medtem ko njiju ni.......sej sex je tud gibanje
Men je za pouno mizo enkrat zabluzla glede kajenja Bla je ona pa tast, pa 3 strici in 3 tete od njega+ njegov brat in sestrična (ok za njiju se ne sekiram) Tut men gre na živce da se vtika v neke stvari. Če bi se lahko kdo, bi se moj dragi al pa starši al pa kaj takega. Pa se niti starši ne.. Če pa dragemu kaj ne paše se pa zmenima. U petek sma se zmenla da probam nehat kadit...hmmm
*purple bitch* napisal/-a:pol me pa ne mara, ker v lepem nedeljskem popoldnevu nočva na rožnik pa rajš sexava doma, medtem ko njiju ni.......sej sex je tud gibanje
*purple bitch* napisal/-a:pol me pa ne mara, ker v lepem nedeljskem popoldnevu nočva na rožnik pa rajš sexava doma, medtem ko njiju ni.......sej sex je tud gibanje
če je pa res no
ja sej jst se tut čist strinjam s tem. to tut pr men fotr teži da ne greva nikamor, če pa čakava da gresta onedva nekam da si lahk dava duška
*purple bitch* napisal/-a:pa dons optimistično reče da je najdla ene par številk u službi in naj pokličeva za pomoč odvajanja od kajenja.ja po telefonu mi bojo pa res pomagal ja....dobr sej dobr hoče, sam usen......mislm da je moje življenje moje in se nima kej vtikat ne v moje gibanje ne v moje kajenje, ne v moje nč
Uh, to tud moja dela nama obema, kdaj misliva kaj nehat kadit pa da je zadnjič vidla neko novo verzijo "Nikoret" čigumijev(poznate? dejansko mi jih je enkrat kupila!), in podobno..
men če bi jih kupila, bi pomoje še denar zahtevala ne sej to nebi, sam useen mi gre na živce da se vtika v moje življenje.sej sm ji povedala da do nosečnosti bom že nehala kadit.do takrat pa naj še potrpi....
Moja tasca je tud zakon. Tast pa se bolj. Sam mal mi je bed k zmer k sm tm recejo 'a bos kej jedla? a bos kej pila? a bos to a bos unu?' Sej vem, da hocjo bit sam prjazni, sam jst pa res nebi pol mi je pa ful bedno rect, da ne bom, da ne bojo mislili, da sem fina al pa kej.
Drugac ma pa moj lubi zakon familijo. Tast pa tasca sta taka smesna. Pa tast skoz neki dela iz lesa, pol mi pa zmer kj da... pa mi je ful hecno