Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Slavni na sto in en način.
Odgovori
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

jz je tut nism vidla nikjer tko da ne vem kako lahko kdo obupa v 14 dneh če res rad poje in vse to...pomoje je tale zgodbica plod Špeline in Janijeve domišlije...PUNCA SIGURNO NI SAMA ODNEHALA
Blondie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Blondie »

Svašta... :roll:
Škoda, meni je bla prav simpatična...
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

Pravjo da je tud ena varianta, da pač ni bla v celoti plačana, in ni hotla da jo nategujejo. Ta Pavec je znan po tem da keš zase pobaše.
sanaya
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: od norveške do venezuele

Neprebrana objava Napisal/-a sanaya »

ah no če mene vprašate je šla zato ker je ta špela tko enumna
in jani isto
halo
kdo bo pa hudu karkol delat z dvema tko prepotentnima in vase zagledanima osebama
i love love
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

sej je vse res, sam dost grdo od nje, da si da delat vse štikle pa oblekce pa ne vem kaj vse, pol pa: ej sorry, ful natrpan urnik...mal bitchy tkole ljudi na cedilu pustit.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
nikita20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nikita20 »

ma ja..
Zadnjič spremenil nikita20, dne 13. Maj. 2006 0:03, skupaj popravljeno 1 krat.
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

nikita20 napisal/-a:Iris je sošolka od moje prijateljice..Je rekla da niso bili problem odnosi, da sta se s Špelo odlično razumeli, da pa se poslovno niso ujeli in da njej ni do poskakovanja na veselicah kjer vsi bulijo v njene joške..

dost čudno.... sej je vedla v kaj se podaja in kaj je pravzaprav smisel AH... sej je tud sama obiskovala njihove veselice... to se mi zdi še bolj za lase privlečeno kot vse ostalo...
My dreams are my reality...
sanaya
Kofetarica
Kofetarica

*pupika* napisal/-a:
nikita20 napisal/-a:Iris je sošolka od moje prijateljice..Je rekla da niso bili problem odnosi, da sta se s Špelo odlično razumeli, da pa se poslovno niso ujeli in da njej ni do poskakovanja na veselicah kjer vsi bulijo v njene joške..

dost čudno.... sej je vedla v kaj se podaja in kaj je pravzaprav smisel AH... sej je tud sama obiskovala njihove veselice... to se mi zdi še bolj za lase privlečeno kot vse ostalo...

ja sj se je še prov hvalila da je hodila na njihove veselice
tle neki ni logič...
i love love
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

sanaya napisal/-a:
*pupika* napisal/-a:

ja sj se je še prov hvalila da je hodila na njihove veselice
tle neki ni logič...

mhm.... neki ne štima... sej rečem :D
My dreams are my reality...
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

A je tebe tud obral?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

bucka81 napisal/-a:
nikita20 napisal/-a:Iris je sošolka od moje prijateljice..Je rekla da niso bili problem odnosi, da sta se s Špelo odlično razumeli, da pa se poslovno niso ujeli in da njej ni do poskakovanja na veselicah kjer vsi bulijo v njene joške...

oja, Pavec pa je moj bivši in mi je rekel, da je hoto v poslo z njim ona pa ni bila za to, in je šla stran :roll: :roll: :roll: Bi se še lahko kake govorice širile? :roll:

buče, res buče.vse so ene sošolke pa vse majo novice iz prve roke a nikol od tega pol nč ni res.......jst rajš ne povem da jo poznam če bi jo, ker me je sram sploh kšnga iz slovenske estrade poznat....dost mam jonasa tle zraven pa me glava boli vsakič k gre mim k je k ena prikazen :D
a dobr no...sam useen pa je pomoje razlog en šest, k ga še nismo ugotovile......
sanaya
Kofetarica
Kofetarica

joj kaj se morte prov vsi ene novočke zmišljevat :eek:
i love love
Uporabniški avatar
Dančy
Debatorica
Debatorica
Kraj: tu in tam

Neprebrana objava Napisal/-a Dančy »

No zdej vam bom pa še jst neki povedala...Ta Špela je ena velika zahrbtna opravljivka....cca mesec in pol nazaj, je bla moja mami v fizerskem salonu v katerega hodi tudi Špela (sponzor)....in je bla ravno takrat tudi Špela tam....in je ful pluvala čez Špelco, da kok je smotana, da upajo, da bo sama odstopila, ker drugače bi jo morali izplačati, ker ima pogodbo do avgusta...in na dolgo in široko se je hvalila, da zdaj dobi sponzorski avto in da bo tako svojega prodala,...pa da je kupila v novi gradnji stanovanje...sebe je tako hvalila uno Špelco pa je ornk popluvala....Ma nosi se kot pav...in če mene kdo vpraša je bilo tole z Ines samo marketinška poteza .... :wink:
Misli pozitivno....
Ancha18
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Velenje

Neprebrana objava Napisal/-a Ancha18 »

dančy se strinjam.. sam marketinška poteza. grozni so drgač!! :!:
sanaya
Kofetarica
Kofetarica

Dančy napisal/-a:No zdej vam bom pa še jst neki povedala...Ta Špela je ena velika zahrbtna opravljivka....cca mesec in pol nazaj, je bla moja mami v fizerskem salonu v katerega hodi tudi Špela (sponzor)....in je bla ravno takrat tudi Špela tam....in je ful pluvala čez Špelco, da kok je smotana, da upajo, da bo sama odstopila, ker drugače bi jo morali izplačati, ker ima pogodbo do avgusta...in na dolgo in široko se je hvalila, da zdaj dobi sponzorski avto in da bo tako svojega prodala,...pa da je kupila v novi gradnji stanovanje...sebe je tako hvalila uno Špelco pa je ornk popluvala....Ma nosi se kot pav...in če mene kdo vpraša je bilo tole z Ines samo marketinška poteza .... :wink:

dj že nehejte no
i love love
Odgovori