Tašče in tasti!
skatebaby GROW UP al pa pejt spat! mislm js bi bla na tvojem mestu rajš tih-kr neki nabijaš tle! povej kako se štekaš s taščo in to je to! ne nam razlagat kdo pa kaj je! človek je itak človek pa zarad mene če si z billom gatesom v sorodu!!! moja tašča je tut madonna ja!
no drugače se pa odlično razumem z obema staršema od lubija in sta mi carja!

no drugače se pa odlično razumem z obema staršema od lubija in sta mi carja!
Hely_3 napisal/-a:No potem poročaj, če je kaj rekla sploh
Mene je pa včeraj tašča klicala da nej pridem k njim, da me vabi na speedway. da ona mene časti
In sem seveda z veseljam šla pa še skupaj sva plesali pa vinčeka pili.
Dans me je klicala, pa rekla da so se tulipani razcveteli..Da je lep šopek..lalala...pa da ko se vidima se pomenma pa nazdravma pa to

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
joj moja bodoča tašča pa.. sploh ne vem kk nej rečem
z mojim srčkom sva skupaj že 2 leti in on ima še brata dvojčka. pol pa pr njih doma je vedno brat zelo pomemben, moj dragi pa je vedno full pridn pa doma tut velik stvari nardi pa itak ni tok pomembn k njegov brat.
pol zarad tega mi je mal bedn k delajo preveč očitne razlike.
drugač pa tašča... no ja.. men je faca, včasih je pa tut tok tečna da je sploh ne morš prenašat.
pa glih tko naju jemlje kukr da sva midva sam kolega al pa da nisva resna al pa kej tazga... ne vem kdaj se bo to spremenil

z mojim srčkom sva skupaj že 2 leti in on ima še brata dvojčka. pol pa pr njih doma je vedno brat zelo pomemben, moj dragi pa je vedno full pridn pa doma tut velik stvari nardi pa itak ni tok pomembn k njegov brat.
pol zarad tega mi je mal bedn k delajo preveč očitne razlike.
drugač pa tašča... no ja.. men je faca, včasih je pa tut tok tečna da je sploh ne morš prenašat.
pa glih tko naju jemlje kukr da sva midva sam kolega al pa da nisva resna al pa kej tazga... ne vem kdaj se bo to spremenil

Joj Catharine meni je to še predobro znano. Sva poročena pa imam večkrat tak občutek,da me jemlje samo kot njegovo prijateljico in ne kot ženo
kar pa meni itak ne odgovarja,sam tko je in tega ne morem spremenit 

Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
S taščami je takole:
- če se kot dekle ti priženiš v družino, te ima tašča skoraj vedno za nesposobno, da bo njen sinček bogi vedno lačen, z umazanimi oblačili, v nepospravljnem stanovanju,...skratka snaha je skoraj vedno v napoto in nesposobna za skrb njenega sina
,....in podobne finte,..tako da je odnos med taščo in snaho velikokrat res samo platonske narave- ker je pač treba bit skupajoz pretrpet
- če pa se priseli fant, pa je ponavadi tako da se tašča in zet fino razumeta (ja malo posplošujem oz gledam na to kako je pri nas). Ker mama ve,da je njena hčera sposobna da zna, in d bo poskrbela za svoj dom tako kot je treba,..tašča pa pač dvomi v sposobnosti tamlade
Poudarek je na tem,...da je to moj mnenje,...
- če se kot dekle ti priženiš v družino, te ima tašča skoraj vedno za nesposobno, da bo njen sinček bogi vedno lačen, z umazanimi oblačili, v nepospravljnem stanovanju,...skratka snaha je skoraj vedno v napoto in nesposobna za skrb njenega sina

- če pa se priseli fant, pa je ponavadi tako da se tašča in zet fino razumeta (ja malo posplošujem oz gledam na to kako je pri nas). Ker mama ve,da je njena hčera sposobna da zna, in d bo poskrbela za svoj dom tako kot je treba,..tašča pa pač dvomi v sposobnosti tamlade

Poudarek je na tem,...da je to moj mnenje,...
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
če ma tašča vse v glavi pošlihtan, sigurno ne bo taka, kakor jo ti opisuješ larika (se pa strinjam da takih primerov ni veliko). če se ženska preveč naveže na svojega sinkota in se počuti zapostavljeno, ko dobi ženo/punco, ta punca nikoli ne bo dovolj dobra za njenga sinčka. ful je bed ko berem te vaše poste al pa poslušam kolegice o psiho taščah...jst bi bla pa vesela, če si otrok najde nekoga, v katerga je zaljubljen, srečen z njim itd. boge punce, ki morajo dejansko živet v isti hiši s takimi taščami!!!
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
joj zato pa moj dragi tok dela da bova čimprej na svojem!
v mojem primeru pa full ni tko, do svojga sina se obnaša kukr da je še vedno otrok in da ne zna s svojo glavo razmišljat. in ko pride domov s kakšno fajn idejo ga vedno zabijejo in zamorijo. nobene motivacije iz njihove strani... obupna familija če mene kdo vpraša.
v njegovi familiji je čist obupno stanje in samo čakam da greva na svoje, da bo mel mir in da bo lahko sam sebe izražal
v mojem primeru pa full ni tko, do svojga sina se obnaša kukr da je še vedno otrok in da ne zna s svojo glavo razmišljat. in ko pride domov s kakšno fajn idejo ga vedno zabijejo in zamorijo. nobene motivacije iz njihove strani... obupna familija če mene kdo vpraša.
v njegovi familiji je čist obupno stanje in samo čakam da greva na svoje, da bo mel mir in da bo lahko sam sebe izražal