prow vem, da v sredo, ko bova spet skp, da se mi bo isto zgodil. dons sva se namreč mal pokregala, pa sm pol čez cajt klicala, če je vse v redu med nama, pa je reku da je, in zdej...vem da bo jok v sredo
Po moje da gre pri tem za en zelo čustven izliv pri osebi. To je podobno kot če jokaš od sreče. Jst prou vrjamem da do tega lahko pride in da ni čist nč narobe s tem. Eni so pač zelo čustveni.
Do tega pride ko sexaš z nekom, ki ga imaš res neskončno rad in ti pomeni vse na svetu. Takrat se te cela situacija zelo globoko dotakne, da moraš spustit par solz.
Pr men se je že zgodl da je solzica prtekla To pa sam zato ker moj lubi zna z mano in občutek je božanski. Nič preveč čustvena stvar, vse je blo v občutku.
Jaz sem tudi že parkrat jokala po seksu. Je prav smešen občutek, ko ne morem kontrolirati solz. Če me pa še k sebi stisne in mi pove, da me ima rad, se pa solze kar ulijejo
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uuu pol je pa pr men čist obratno.Jst pa kdaj k se kej pogovarjava glede naju k sva pr njemu že u postli pa nama je tok bed k se tok mal vidva pa use začnem jokat pol me pa mal potolaži in se čudežno začnem smejat in pol greva obvezno do konca k me kr razganja To vrjetn zato k mu use povem kaj se je zgodil pa kaj mi je blo bed in se pol tok bolš počutm.Se je pa enkrat celo zgodil da sva šla do konca in pol sm jst neki narobe razumela pa sm začela jokat pol k mi je pa razložu use je blo pa use kul pa sva šla spet do konca
men se je tud že ene 2x zgodl d sm mela mal sovzne oči...takrat prov čutš tiste občutke, vso ljubezen..n vem...od sreče je to oz. od močnih čustev do partnerja
življenje je lepo,če ga živiš,tako kot ponuja se samo in ne da ti ga spremeniš
*purple* napisal/-a:jest se kvečjemu po orgazmu kdaj pa kdaj fejst narežim in še vedno nevem čemu in zakaj......preprosto se začnem sam na veliko smejat
Od kdaj pa to? A nis zmeri pravla, da ti še nikol ni pršlo??? Sam vprašam, da ne bo pomote.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
*purple* napisal/-a:jest se kvečjemu po orgazmu kdaj pa kdaj fejst narežim in še vedno nevem čemu in zakaj......preprosto se začnem sam na veliko smejat
Od kdaj pa to? A nis zmeri pravla, da ti še nikol ni pršlo??? Sam vprašam, da ne bo pomote.
a obstaja še kšn drug ograzem al sam vaginalni?
In, kolk časa je od mojga pisanja, da mi še ni pršlo?verjetn že kr ane...zadeve se spreminjajo
a obstaja še kšn drug ograzem al sam vaginalni? In, kolk časa je od mojga pisanja, da mi še ni pršlo?verjetn že kr ane...zadeve se spreminjajo
Sj sm sam vprašala, sj ni blo potrebe po takmu odgovoru. Jst sm misnla, da sploh še nisi nikol doživela orgazma, nikakršnega.
Jokala sm pa po seksu sam enkrat in sicer, ko sva z bivšim seksala, jst si pa tega sploh nism želela, ker ni blo več ta pravih čustev za kej tazga. Prov gadno sm se počutla.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...