Jokanje po seksu

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Spelina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Spelina »

prow vem, da v sredo, ko bova spet skp, da se mi bo isto zgodil. dons sva se namreč mal pokregala, pa sm pol čez cajt klicala, če je vse v redu med nama, pa je reku da je, in zdej...vem da bo jok v sredo
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

Po moje da gre pri tem za en zelo čustven izliv pri osebi. To je podobno kot če jokaš od sreče. Jst prou vrjamem da do tega lahko pride in da ni čist nč narobe s tem. Eni so pač zelo čustveni.

Do tega pride ko sexaš z nekom, ki ga imaš res neskončno rad in ti pomeni vse na svetu. Takrat se te cela situacija zelo globoko dotakne, da moraš spustit par solz.
black_mamba
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a black_mamba »

Pr men se je že zgodl da je solzica prtekla :D
To pa sam zato ker moj lubi zna z mano in občutek je božanski. Nič preveč čustvena stvar, vse je blo v občutku.
skatebaby
Kršitelj/ica 1. stopnje
Kraj: Primorska :)

Neprebrana objava Napisal/-a skatebaby »

nism še jokala po sexu.. nimam niti razloga da bi.. edin zarad sreče če bi :)
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

jst se še nisem jokala. midva se vedno pol še kakšne pol ure cartava. kako pa tipi to sprejmejo?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jest se kvečjemu po orgazmu kdaj pa kdaj fejst narežim in še vedno nevem čemu in zakaj......preprosto se začnem sam na veliko smejat :D :roll:
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Jaz sem tudi že parkrat jokala po seksu. Je prav smešen občutek, ko ne morem kontrolirati solz. Če me pa še k sebi stisne in mi pove, da me ima rad, se pa solze kar ulijejo :D
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
MiSs AnGeL
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MiSs AnGeL »

Uuu pol je pa pr men čist obratno.Jst pa kdaj k se kej pogovarjava glede naju k sva pr njemu že u postli pa nama je tok bed k se tok mal vidva pa use začnem jokat pol me pa mal potolaži in se čudežno začnem smejat in pol greva obvezno do konca k me kr razganja :) To vrjetn zato k mu use povem kaj se je zgodil pa kaj mi je blo bed in se pol tok bolš počutm.Se je pa enkrat celo zgodil da sva šla do konca in pol sm jst neki narobe razumela pa sm začela jokat pol k mi je pa razložu use je blo pa use kul pa sva šla spet do konca :lol:
cajkis
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: kamnik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a cajkis »

men se je tud že ene 2x zgodl d sm mela mal sovzne oči...takrat prov čutš tiste občutke, vso ljubezen..n vem...od sreče je to oz. od močnih čustev do partnerja :blume:
življenje je lepo,če ga živiš,tako kot ponuja se samo in ne da ti ga spremeniš
Uporabniški avatar
Shelve
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Shelve »

Jst sm tudi jokala..ker je bilo zanič! :D
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

*purple* napisal/-a:jest se kvečjemu po orgazmu kdaj pa kdaj fejst narežim in še vedno nevem čemu in zakaj......preprosto se začnem sam na veliko smejat :D :roll:

Od kdaj pa to? A nis zmeri pravla, da ti še nikol ni pršlo??? Sam vprašam, da ne bo pomote.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Jokanje po seksu :eek: Men je to mal smešno...mogoč zato ker ne poznam nobenga tazga primera pa ker se to men ne dogaja :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Yazmeen napisal/-a:
*purple* napisal/-a:jest se kvečjemu po orgazmu kdaj pa kdaj fejst narežim in še vedno nevem čemu in zakaj......preprosto se začnem sam na veliko smejat :D :roll:

Od kdaj pa to? A nis zmeri pravla, da ti še nikol ni pršlo??? Sam vprašam, da ne bo pomote.

a obstaja še kšn drug ograzem al sam vaginalni?
In, kolk časa je od mojga pisanja, da mi še ni pršlo?verjetn že kr ane...zadeve se spreminjajo :wink:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

obstajata še klitoralni ter intelektualni orgazem! :wink:
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

*purple* napisal/-a:
Yazmeen napisal/-a:

a obstaja še kšn drug ograzem al sam vaginalni?
In, kolk časa je od mojga pisanja, da mi še ni pršlo?verjetn že kr ane...zadeve se spreminjajo :wink:

Sj sm sam vprašala, sj ni blo potrebe po takmu odgovoru. Jst sm misnla, da sploh še nisi nikol doživela orgazma, nikakršnega.

Jokala sm pa po seksu sam enkrat in sicer, ko sva z bivšim seksala, jst si pa tega sploh nism želela, ker ni blo več ta pravih čustev za kej tazga. Prov gadno sm se počutla.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
Odgovori