Kritike filmov!

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno
sweet_kitty
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a sweet_kitty »

Men je pa Spunk dober film. Dost zadetih prizorov - zlo dobr prkazan. Lahko bi ga gledala miljonkrat...
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

Prejsnji teden sem gledala Usodno nesreco in mi je bil film ful vsec.

Ampak sem pa imela obcutek, da sem enkrat nekaj podobnega ze gledala. Zdaj pa ne vem ce sem sanjala, al je ta film podoben ze kaksnemu prejsnjemu filmu?
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

Jst sm v soboto v kinu gledala Brez povratka 3. Sej je zanimiva zgodba, samo če gledaš prva dva dela, te v tretjem delu čist nč več ne preseneti.

Sicer pa film sploh ni NČ STRAŠEN!!!!!! Nč spooky. Brezveze so šli snemat še tretji del, ker so samo pokvarili poanto prvih dveh delov. Komi sm čakala da bo še tretji del, vendar sm bla razočarana, ker sm zradi prvih dveh delov točno vedla kaj se bo zgodil in kakšen bo konc, sploh pa ni blo v tretjem delu nč novga in nč izvirnega.

Film je bolj nagnusen kot strašen, tko da ga ne priporočam gledalcem z slabim želodcem. Sploh je pa igralska zasedba čist na nuli. Tokrat so vsi igralci tako zelo povprečni in nezanimivi, da te njihova smrt sploh ne gane.

Film si dajte ogledati le če se nimate kam dati.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

nazadnje gledala Obupna belina... črna komedija ali bolje komična kriminalka... kr fajn film za vse, k mate radi odštekan humor in Aljasko...
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Ravokar sem pogledala Brokeback mountain , se malo zjokala... res dober film. :zustimm: Zgodba o ljubezni, ki ne umre in dejansko ti da misliti, kako kratko je zivljenje in koliko stvari bi lahko popravil/povedal, pa nisi...
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Basic instinct zwei

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

Prvinski nagon 2. Zanimivo nadaljevanje, čeprav bi lahko bilo še mnogo boljše. Vzdušje nekak "modro", new age, moderno, vseskozi psihološko - skratka, bolj te fascinira dogajanja, filing, art neuveau flati, kot pa zgodba - zlo hitr zaplavaš v svoje misli. Za pohvalit je predvsem popolna igra Sharon. Za grajat je, da ma umetne joške. No, take v prvem delu ni mela, mogoče so se ji na "stara" leta dvignile. Konec je, kot vedno, "whudunit". Erotike pa, če ste gledal prvi del, ni. Par zanimivih stavkov, njen hudičev nasmeh na koncu, pol se pa že neha. Vseeno pa dokaj soliden triler. 6/10
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

sofia83 napisal/-a:Memento: Res hud film! Sploh nisem ničesar prov pričakovala, k sm ga slučajno zagledala v bratovi zbirki filmov, sam je res super in ti da mislt. Leonard je izgubil dolgoročni spomin pri enem incidentu, ko so neki roparji vdrli v njegovo hišo, posilili in ubili njegovo ženo, njega pa tako užgali z enm predmetom po glavi, da si posledično ničesar ne more zapomnit več kot za deset minut. Res super naracija (eno pripovedovanje zgodbe za nazaj, paralelno pa potekajo drugi deli iste zgodbe, ampak jih pripoveduje kronološko, naprej). Skratka, res se zamisliš, kakšna je vloga spomina in kako nam kroji identiteto. Jst sm mogla kar ustavljat mal vmes, da sem povezala koščke zgodbe v neko smiselno enoto, ker je res precej zapleteno povedan. Priporočam, res!

(Aja, ups, sem šele zdej vidla, da se sam komentira filme, ki se trenutno vrtijo v kinih ... Sam bom vseen tole pustila tle, mogoče pa komu prov pride, da se odloč za ogled tega filma. :) )

jst sm pa dva dni nazaj gledala tale film po tvju, ker mi je bla ušeč sofijina kritika in morm rečt da je res dobr film :top:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

Prvinski nagon 2, me ni preprical. Ni senca prvega dela. Brez nekega napetega dogajanja, 2x vmes sem skoraj zaspala.

Ice Age 2- svetovna risanka tako za majhne kot velike otroke. Polna dvorana smeha. Vsekakor priporocam.
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ledenka »

Jaz sem nazadnje gledala film o tistih 8 psov, ki ostanejo na Alaski in jih potem gredo rešit. Žal nevem naslova v slevenščini.

Čudovit film za tiste, ki ljubijo živali!! Jaz sem se tako zjokala, da sem porabla paket robčkov!
Don't worry, be happy!!!
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica

A je kdo gledu Zadnji udarec (Match Point)? Baje je film fenomenalen, seksapilen, dinamičnen, tut mene je trailer pritegnu...no zihr je kdo gledu, nej napiše...
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objava Napisal/-a *Elle* »

Ledenka napisal/-a:Jaz sem nazadnje gledala film o tistih 8 psov, ki ostanejo na Alaski in jih potem gredo rešit. Žal nevem naslova v slevenščini.

Čudovit film za tiste, ki ljubijo živali!! Jaz sem se tako zjokala, da sem porabla paket robčkov!

Osem Ujetih- ta film grem gledat čimprej... :D
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
Uporabniški avatar
Anchi
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Anchi »

metron napisal/-a:A je kdo gledu Zadnji udarec (Match Point)? Baje je film fenomenalen, seksapilen, dinamičnen, tut mene je trailer pritegnu...no zihr je kdo gledu, nej napiše...

Trailer je fenomenalen, film rahlo napsihiran. :? Res je ful strasti in vsega kar zraven paše, a hkrati je zelo zelo opazno da je pod Woody Allenovo taktirko.
Konec je tako hladnokrven, da kar ne moreš verjet... :eek:
Zapisuj rane v pesek in srečo v kamen. (anonimo)
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica

Zadnji udarec (Match Point). Zelo kvaliteten film. Igralci res dobro odigrajo, zgodba je zanimiva, začetek morda malo prerazvlečen, vendar pa drug del filma vse popravi. Zanimiva zgodba, strast z vsemi svojimi lepimi in groznimi lastnostmi. Film o lajfstalju, vprašanjih, zločinu in tistem "višje hitreje močneje". Skratka, boljši kot večina filmov v zadnjem letu. Zihr 8/10.

*Sceno edin pokvarijo "wannabe upclass kokodajse", avtentično občinstvo za take filme, k so hujše k najhujša mularija na ameriški piti ob petih popoldne - grejo v kino da vzdihujejo in jim prihaja in moralizirajo -mrš na kafu.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

moj zadnji ogledani film: Čez 30 in še zmer pr tastarih... ful simpatičen filmček... une živalce so ble prov lušne :) ... torej če še niste vidl priporočam :zustimm: ...
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

jst sem pa včeraj gledala Misijo nemogoče 3 in sem razočarana...čist nekonsistentna zgodba, pretiravanje v vse smeri (določene scene ful preveč akcije, določene ful preveč pocukrane...). sta mi bla prva dva dela ful bolj všeč, sta bla bolj elegantna in "inteligentna".
Zadnjič spremenil rinca, dne 14. Maj. 2006 10:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Zaklenjeno