Atomic Harmonik- kaj za hudiča???
Meni je tud Spelca bla dost bolj simpaticna.
To kar sem slisala, da Iris zapoje, je bilo vredu (zaenkrat).
Pesem je totalen shit (se vecji kot polkaholik).
Pri koreografiji, pa so mi bili celi leseni. Bi mogli se malo bolj natrenirat, ker se je enih parkrat zgodilo, da Iris in Spelca sploh nista bili usklajeni.
To kar sem slisala, da Iris zapoje, je bilo vredu (zaenkrat).
Pesem je totalen shit (se vecji kot polkaholik).
Pri koreografiji, pa so mi bili celi leseni. Bi mogli se malo bolj natrenirat, ker se je enih parkrat zgodilo, da Iris in Spelca sploh nista bili usklajeni.
pa no..ne morete zdaj zahtevat, da bo prvič v nulo natrenirana...meni ima pa full dober glas....vizualno pa mi je tam ena sedmica...je kar simpatična....kolikor sem jo slišala govorit pa to...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Sem gledala včeraj in danes še enkrat posnetek na spletni strani od oddaje.
Ma sploh ni bilo slabo za prvič, pomoje, tud pesem je boljša od nekaterih drugih njihovih.
Res je bila pri koreografiji Iris morda malo zadržana, "lesena",
ampak glede nato, da je članica skupine šele en teden, mislim, da je blo povsem ok.
Tud kar je odpela, ni bilo slabo.
Ma sploh ni bilo slabo za prvič, pomoje, tud pesem je boljša od nekaterih drugih njihovih.
Res je bila pri koreografiji Iris morda malo zadržana, "lesena",
ampak glede nato, da je članica skupine šele en teden, mislim, da je blo povsem ok.
Tud kar je odpela, ni bilo slabo.
- **SiMoN@**
- Kofetarica
pejt na tole stran in pod avdio/video pol ti pa eno okno odpre in pod video novicami maš njihov nastop
Videoposnetek Maria- na RTV strani je prov izrezek "astop skupine Atomik Harmonik"
http://www.rtvslo.si/spetdoma/arhiv.php
http://www.rtvslo.si/spetdoma/arhiv.php