Sm gledala na TLP-ju zadnč sta špela in špelca hodile okol oblečene tkole, pa so folk spraševale kaj si želijo za božička. pa pridejo da Marka (game over) in ga špela to upraša, Mark pa njej:" Ja naju z Denisom predvsem zanima, a maš ti umetne al so prave?", hehe je blo prou smešn
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
tole sm pa gledala.al pa poj k ju je un Jani nahrulu da se jim mudi al kaj je ze blo. ma sej ce bi blo po njuni zelji glede slike in obleke bi ble verjetno brez
Naughty grl napisal/-a:Sm gledala na TLP-ju zadnč sta špela in špelca hodile okol oblečene tkole, pa so folk spraševale kaj si želijo za božička. pa pridejo da Marka (game over) in ga špela to upraša, Mark pa njej:" Ja naju z Denisom predvsem zanima, a maš ti umetne al so prave?", hehe je blo prou smešn
Hehe ja, pol pa še...Nekaj v stilu, kaj si želiš, oni pa reče, da bi me osvajala ženska preoblečena v božička.
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Naughty grl napisal/-a:Sm gledala na TLP-ju zadnč sta špela in špelca hodile okol oblečene tkole, pa so folk spraševale kaj si želijo za božička. pa pridejo da Marka (game over) in ga špela to upraša, Mark pa njej:" Ja naju z Denisom predvsem zanima, a maš ti umetne al so prave?", hehe je blo prou smešn
Hehe ja, pol pa še...Nekaj v stilu, kaj si želiš, oni pa reče, da bi me osvajala ženska preoblečena v božička.
hehe, to ja pa kr neki pol če misli njene ustnce, pa ne, da niso umetne ma za smejat sta tele špelce. čeprou sm slišala da je ta špela kao hodila na bežigrajsko gimnazijo
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Naughty grl napisal/-a: čeprou sm slišala da je ta špela kao hodila na bežigrajsko gimnazijo
Prav si slisala, res je hodila na Bezigrad, moja sosolka je bla. Tko da ni neumna oz. brez pameti, ce to mislite, naredila je gimnazijo, zdej pa tud studira. Prav simpaticna punca je, to kar pa vidite na TV, je del predstave. Nima niti umetnih prsi, niti ustnic, edino kar je res, je to, da je malcek afne.