Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kozarec »

Ja res no, njej se je zdelo čist normalno, da če sem pri njih prespala, da smo skupi gledali tv, ni razumela, da hočeva bit mal sama.
Aja pa gledali smo tisto kar je ona hotla. :evil:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

MiSs AnGeL napisal/-a:Ja se strinjam :) Jst bi bla na tvojem mestu čist happy :D Men če bi od tipa mt poslala kšno čestitko bi mi jo mogoče sam u primeru če bi midva končala,pa bi mi napisala da je srečna k se ne bomo več vidl :lol:

tud pri men bi blo tko ja.... :razz:
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objava Napisal/-a dajcy »

Bageera napisal/-a:Groza. Jzt sem prov srečna, ker je mami od mojga lubija super, ful me ma rada pa ful je prijazna do mene pa vedno me brani, če me moj lubi kej okara :D Ful velikokrat mi kaj kupi pa ful je pozorna pa pogovarjave se o ličenju, negi telesa, oblekah, hrani..., pa objameva se v pozdrav :D skratka kot eni dve frendici. :D Z njegovim fotrom isto. Pri njih so vsi ful odprti pa me majo ful radi :D

ja pri meni je isto :) ful sem vesela ker so vsi taki v redu do mene (ati, mama, brat, sestra).. upam da bo tako tudi ostalo.
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
kozarec
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kozarec »

Bageera napisal/-a:Ja kuko pa pol vaši starši njega sprejmejo?

Jzt na primer nikol nisem mela težav z njegovimi, moj lubi se je moral pa najprej mojim prikupit. Moj oči je bil kakšne pol leta zelo zadržan, mami se je pa kr hmal 'vnesla' :D Samo čeprov, se že 4 leta poznajo, so njegovi starši še vedno velik bolj odprti :D Pri njemu doma me vsi prosijo, naj še kakšen dan ostanem, me sprašujejo, zakaj grem domov, celo čist svojo kuhinjo nama je njegov oči kupil, kadarkoli sem lahko pri njih, sploh mi ni treba nič vprašat... Tut njegova mami hoče, da jzt probam njene nove oblekce pa ko kej skuha, vedno mene vpraša, če mi je to všeč, njegov oči ma v njegovi sobi sliko njegove žene-od lubija mami in od mene :lol: Njegova mami mi vedno govori, kok si je ona skos še hčerko želela... :D ful sem vesela, da mam tako srečo, da se tok lepo razumemo..

Lepo da se tako razumete.
Pa saj bi tudi verjetno mi imeli bolj tesne stike.
Verjetno je bolj v meni problem, ker mi pač to ne paše.
Jaz sem rada sama z njim, zdi se mi tudi da bo za to, da se bolj povežemo, še dovolj časa, če bova skupaj, mela otroke itd.
Drugače pa zdaj bolj v sedanjost gledam.
Mogoče tudi jaz nisem taka oseba, da bi mi pasalo it z njegovo mamo na kavico, po trgovinah, ... čeprav mislim, da bi ona bla prav vesela, če bi.
Moji domači so njega lepo sprejeli, sam vejo da se ne smejo vtikovat v naju in se tega tudi držijo.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

moji starši majo mojga za svojga sina....čist so ga hudo sprejel pa vse..... :)
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Moji starši so tud lepo sprejeli in bivšega in tega sedaj. No pri tem ta drugem sem mislila da bo kej po atijevi strani ampak mam srečo to, da oba delata v vojski tak da se vsaj mata o čem pogovarjat :D

No moji mislim, da bi kar večino fantov lepo sprejeli. No tega sta prav lepo čeprav je malo nerodno ker sta moja starša ločena.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

moj je pa tišlr, moj fotr pa samsvoj mojstr..pa se mata pol tud o čem za pogovarjat.... :D
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Moja "bodoča" tašča mi je pa neki omenila, da bi šli drugo leto skup na morje.

Upam, da bo do drugega leta ostala še zmer takjo dobra :)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

mi smo pa dans spet meli borbe v hiši :D meni je neki prbijala pa sm bla kr tiho..pol pa je še njemu gnjavla kr neki, da se je napizdu na njo :) pa ji zgleda še kr ne potegne..je uletela v sobo ko sam tv gledala pa začela žnarit, pol ko smo se pelal nekam je u avtu se skoz pizdla na mojga..tečna u nulo :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

zgleda da je lih kar pršla v obdobje klimakterija :D
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

klimakterij?

Kaj to pomeni? :oops:

Kšna pms... :P
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

To pomen, da je ženska v meni ( menopavzi). Sej veš hormoni vplivajo, pa so lahko rahlo tečke. :D
Drgač se pa jst z mamico od lubija dobr razumem. Pač tko kakšen pogovor, sicer nč tko globjega al pa osebnega. Se še spoznavamo. Mi je pa fajn, ker se nič ne vtikata v naju ( ne oči ne mami) in sta res super. Oči je pa tut ful faca. :)
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
ČrnaSenca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ČrnaSenca »

Joj spet o tašči. Tukaj res ne zmanjka pogovora. Jaz svojo iz dveva v dan bolj sovražim. Najhuje je to, da se trudiš narediti vse stvari dobro (kuhanje, pospravljanje), vendar za njo ni nikoli dosti. Lahko bi naštevala in naštevala. Veliko sem pa tudi sama kriva, ker ji ne povem vsega nazaj. No pa, če ji mož ne upa nič reči ... No, ko mi bo enkrat res dosti bom šla in mi bo takrat verjetno čisto vseeno tudi za fanta. Glavni razlog, da sem pri fantu je pa ta, da imajo svojo firmo in lahko vsaj delam, ker sem trenutno brezposelna.
Alone in the forest of dusk I ride, without one path where I could go, a place of ancient splendour rise, darkness fall upon my face.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

*purple bitch* napisal/-a:zgleda da je lih kar pršla v obdobje klimakterija :D

ni ni :D ona je že skoz taka..sicr sva pa razmišlala o tej možnosti pa lubi je šou celo tolk daleč da je preveru :D :D mislim ker res mam že prek glave :D ampak ta stara cokla me ne bo pokopala :twisted:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
špelamarela
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a špelamarela »

joj, tašča, tašča... men je prov zoprna! skos naju moti, mene ignorira kot da me ni tam, komi mi reče dober dan k pridem in adijo k grem... mori naju z njenimi problemi, misli da je najpametnejša, vse ve, z ničemer ni zadovoljna, skos ma neke pripombe itd., itd... :roll:
midva sma se že full velikokrat kregala zarad nje, ker njeno vedenje je res zoprno, ampak sem ugotovila da je brezveze. obnašam se tak do nje ko se ona do mene.. mislim pa, da je lubosumna!!
zdj vidim da nisem edina s takimi problemi. velikokrat sem razmišlala tut o tem da bi ga pustila zarad nje, ker sem mela občutek da me sovraži in nevemkolkokrat sem jokala...
pa ni blo vredno!!
Carpe diem !!!
Odgovori